Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η εγγύηση στην ΔΕΗ ξεκινάει από τα 130 ευρώ πλέον και χωρίς δυνατότητα αποφυγής, έστω και με πάγια εντολή.. Για αυτούς που τους φαίνονται πολλά τα 100 το λέω(όχι ότι δεν είναι).. 

Επεξ/σία από tasep
  • Απαντ. 611
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Πανος999 είπε

Πως τα εβγαλες τοσα ρε φιλε? Ειναι 3 εναντι το χρονο.. Αντε να ειναι 60 ευρω το χρονο.. Ταβανι! 

Τι εναντι πληρωνεις? 150 ευρω? 

Το "ταβάνι" πως προκύπτει? Υπάρχει ταβάνι στο πόσες KWh θα κάψεις ώστε να υπάρχει και ταβάνι στην έκπτωση συνέπειας που θα έχεις?

Ενδεικτικά πάντως, από πραγματικό λογαριασμό ΔΕΗ που έχω μπροστά μου για κατανάλωση τετραμήνου 2.055 KWh η έκπτωση συνέπειας ήταν 29,41€, οπότε με τέτοια κατανάλωση βγαίνει κάπου 90€ ανά έτος. 60€ το έτος βγαίνει αν η κατανάλωση είναι περίπου 1.400 KWh το τετράμηνο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Το "ταβάνι" πως προκύπτει? Υπάρχει ταβάνι στο πόσες KWh θα κάψεις ώστε να υπάρχει και ταβάνι στην έκπτωση συνέπειας που θα έχεις?

Ενδεικτικά πάντως, από πραγματικό λογαριασμό ΔΕΗ που έχω μπροστά μου για κατανάλωση τετραμήνου 2.055 KWh η έκπτωση συνέπειας ήταν 29,41€, οπότε με τέτοια κατανάλωση βγαίνει κάπου 90€ ανά έτος. 60€ το έτος βγαίνει αν η κατανάλωση είναι περίπου 1.400 KWh το τετράμηνο.

Δν εννοουσα κυριολεκτικα το ταβάνι.. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Πανος999 είπε

Δν εννοουσα κυριολεκτικα το ταβάνι.. 

Α, είχες γράψει ταβάνι αλλά εννοούσες παράθυρο? Πες το ντε... :)

• Sad 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Λοιπον παιδια εκει στην προτεργια το εχουν καψει τελειως.Εσκασε σημερα τυπος στο σπιτι μου χτυπαει το κουδουνι στις 3 το μεσημερι ανοιγει η γυναικα μου (εγω ετρωγα γιαυτο και στο διαλογο που ακολουθει αργησα να αντιδρασω :) ).

Γεια σας μαθατε για τις εκπτωσεις που δικαιουστε στο ρευμα?

Οχι δεν ξερουμε κατι αλλα ειναι μεσημερι και δεν μπορουμε να το συζητησουμε τωρα

Αφου πεταει και σε μενα ενα καλη ορεξη συνεχιζει:

Μα καλα εχει βουιξει το τοπος δεν εχετε ακουσει τιποτα?Εχω περασει ηδη απο τα υπολοιπα διαμερισματα και τους ειδοποιησα για την εκπτωση που διακιουνται στο ρευμα και το μονο που εχετε να κανετε ειναι να μου φερετε εναν λογαριασμο,θα περιμενω εδω εγω.

Καπου εκει τα παιρνω και εγω και του λεω κατσε ρε φιλε απο που εισαι εσυ και ερχεσαι μεσημεριατικα και μας λες για εκπτωσεις στο ρευμα και τετοια?

Απαντηση:ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΡΓΙΑ και ειμαι εδω να σας πω για την εκπτωση που δικαιουστε!!!

Πραγματικα αφου αρκεστηκα μονο στο οτι δεν ενδιαφερομαστε και φυγε και δεν τον σκυλοβρισα θεωρω πως ξεπερασα τον εαυτο μου.....

Αυτο που καταλαβα απο την ολη συζητηση ειναι πως οι τυποι ερχονται και καλα πως εχεις εκπτωση στο ρευμα ΧΩΡΙΣ να αναφερουν πουθενα πως ειναι καποιος παροχος και οχι απο τη δεη παιρνουν εναν λογαριασμο ισως πεισουν και καποιον να βαλει και καμια υπογραφη και καλα για δεχτει την εκπτωση (το τελευταιο δεν το ξερω υποθεση κανω) για να μαζεψουν πελατες.

Δημοσ.

Μου έχουν έρθει και εμένα από την protergia στο σπίτι. Τα παιδάκια τα βάζουν να μπαίνουν στο κάθε σπίτι, ειδικά για τα κορίτσια, είναι πολύ επικίνδυνο.

Τους μαθαίνουν ένα ποίημα να λένε για να σου τραβήξουν την προσοχή. Στην κοπέλα που είχε έρθει σε εμένα πριν κανα 6μηνο, της είχα κάνει μάθημα τι είναι η ρήτρα ΟΤΣ γιατί πραγματικά δεν ήξερε. Πάρόλα αυτά διαπίστωσα ότι είναι υπάλληλοι όντως της εταιρείας, δηλαδή δεν είναι από κάποια άλλη εταιρεία που νοικιάζει εργαζομένους για προώθηση, όπως με τα τηλεφωνικά κέντρα.

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, naive είπε

Μου έχουν έρθει και εμένα από την protergia στο σπίτι. Τα παιδάκια τα βάζουν να μπαίνουν στο κάθε σπίτι, ειδικά για τα κορίτσια, είναι πολύ επικίνδυνο.

Τους μαθαίνουν ένα ποίημα να λένε για να σου τραβήξουν την προσοχή. Στην κοπέλα που είχε έρθει σε εμένα πριν κανα 6μηνο, της είχα κάνει μάθημα τι είναι η ρήτρα ΟΤΣ γιατί πραγματικά δεν ήξερε. Πάρόλα αυτά διαπίστωσα ότι είναι υπάλληλοι όντως της εταιρείας, δηλαδή δεν είναι από κάποια άλλη εταιρεία που νοικιάζει εργαζομένους για προώθηση, όπως με τα τηλεφωνικά κέντρα.

Οκ απο την μια λες και τα παιδιά δε φταίνε, αυτή τη δουλειά βρήκαν. Από την άλλη δεν μπορείς να χτυπάς 3 το μεσημέρι το κουδούνι του άλλου για να του μιλήσεις για προσφορές. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το 3 το μεσημέρι είναι πταίσμα σε σχέση με το ανήθικο της υπόθεσης. Χτυπάνε την πόρτα και δεν σου λένε την αλήθεια, δηλαδή ότι είναι από μια άλλη ανταγωνιστική εταιρεία και αλλάζεις πάροχο αλλά ότι τάχα δικαιούμαστε κάποια έκπτωση και αυτοί οι καλοί Σαμαρείτες που θα μας την δώσουν. Ζητούν και έναν λογαριασμό και χωρίς να το θέλεις ή να το επιδιώξεις έχεις βρεθεί πελάτης μιας άλλης εταιρείας και ίσως και σε δυσάρεστες καταστάσεις.

Αν μιλάμε και για μεγάλους ανθρώπους τότε σίγουρα τίθεται θέμα ηθικής και παραπλάνησης. Για μένα είναι ντροπή αυτές οι εταιρείες να καταφεύγουν σε τέτοιες ανίθηκες πρακτικές και να βάλουν με το ζόρι στο "μαντρί" τους ανυποψίαστους ανθρώπους.

Επεξ/σία από vasilk
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Gryzor είπε

Δεν διαφωνώ εν γένει, αλλά πώς με ένα απλό λογαριασμό γίνεσαι πελάτης;

Με τα στοιχεία του λογαριασμού (το οποίο έχει ζητήσει για να σου πει "τι έκπτωση δικαιούσαι") σου ετοιμάζει επί τόπου μια αίτηση "για να πάρεις την έκπτωση που δικαιούσαι" (αίτηση αλλαγής παρόχου και μεταφοράς σε άλλη εταιρεία). Υπογράφεις και στο τέλος ("για το τυπικό της υπόθεσης") και το μόνο που μένει είναι να περιμένεις σου έρθει και η "έκπτωση που δικαιούσαι".

Σε λίγο καιρό σου έρχεται και ο τελευταίος και τελικός λογαριασμός της ΔΕΗ που όντως θα είναι σχετικά μειωμένος (λιγότερες μέρες κατανάλωσης, επιστροφή εγγύησης) και σκέφτεσαι ότι ο νεαρός είχε δίκαιο ("να είναι καλά το παλικάρι") και όντως πήρες "την έκπτωση που δικαιούσαι".

Το ότι κάτι δεν πάει καλά θα αρχίσεις να το υποψιαστείς αργότερα, όταν έρθει  ένας λογαριασμός από μια εταιρεία που δεν την είχες ακούσει πριν ("μάλλον λάθος θα έκαναν"), που θέλει και εγγύηση, που σου στέλνει λογαριασμό κάθε μήνα ("ποιοί είναι αυτοί και τι θέλουν πια κάθε μήνα") και δεις πως ενώ σε όλους τους άλλους στην πολυκατοικία ήρθε η ΔΕΗ ενώ εσένα όχι. Τότε θα υποψιαστείς και ρωτώντας θα μάθεις πως δεν είσαι πια στην ΔΕΗ και πως πρέπει να βρεις τρόπο να πληρώσεις τους λογαριασμούς αυτής της άγνωστης εταιρείας ("και που τα πληρώνω αυτά κορίτσι μου γιατί ο κυρ Μπάμπης με το ΠΡΟΠΟ απέναντι δεν το δέχεται αυτό το λογαριασμό").

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vasilk είπε

Με τα στοιχεία του λογαριασμού (το οποίο έχει ζητήσει για να σου πει "τι έκπτωση δικαιούσαι") σου ετοιμάζει επί τόπου μια αίτηση "για να πάρεις την έκπτωση που δικαιούσαι" (αίτηση αλλαγής παρόχου και μεταφοράς σε άλλη εταιρεία). Υπογράφεις και στο τέλος ("για το τυπικό της υπόθεσης") και το μόνο που μένει είναι να περιμένεις σου έρθει και η "έκπτωση που δικαιούσαι".

Σε λίγο καιρό σου έρχεται και ο τελευταίος και τελικός λογαριασμός της ΔΕΗ που όντως θα είναι σχετικά μειωμένος (λιγότερες μέρες κατανάλωσης, επιστροφή εγγύησης) και σκέφτεσαι ότι ο νεαρός είχε δίκαιο ("να είναι καλά το παλικάρι") και όντως πήρες "την έκπτωση που δικαιούσαι".

Το ότι κάτι δεν πάει καλά θα αρχίσεις να το υποψιαστείς αργότερα, όταν έρθει  ένας λογαριασμός από μια εταιρεία που δεν την είχες ακούσει πριν ("μάλλον λάθος θα έκαναν"), που θέλει και εγγύηση, που σου στέλνει λογαριασμό κάθε μήνα ("ποιοί είναι αυτοί και τι θέλουν πια κάθε μήνα") και δεις πως ενώ σε όλους τους άλλους στην πολυκατοικία ήρθε η ΔΕΗ ενώ εσένα όχι. Τότε θα υποψιαστείς και ρωτώντας θα μάθεις πως δεν είσαι πια στην ΔΕΗ και πως πρέπει να βρεις τρόπο να πληρώσεις τους λογαριασμούς αυτής της άγνωστης εταιρείας ("και που τα πληρώνω αυτά κορίτσι μου γιατί ο κυρ Μπάμπης με το ΠΡΟΠΟ απέναντι δεν το δέχεται αυτό το λογαριασμό").

Αυτό ακριβώς 

Δημοσ.

Τι λέτε ρε παιδιά, σε ποιον έτυχε αυτό. 
Σε εμένα και σε άλλους στην πολυκατοικία ήρθε η κοπέλα και μας παρουσίασε τα προγράμματα και την έκπτωση, δεν έκανε συμβόλαιο σε κανέναν χωρίς να το καταλάβει.

Δημοσ.

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα υφαρπάξουν την υπογραφή σου - ΟΚ, το πιάνω το επικοινωνιακό τερτίπι, αλλά η αίτηση έχει κάμποσες σελίδες, έχει λογότυπα, έχει, έχει... Πώς είναι δυνατόν να μην πάρεις χαμπάρι;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Tigio13 είπε

Από την άλλη δεν μπορείς να χτυπάς 3 το μεσημέρι το κουδούνι του άλλου για να του μιλήσεις για προσφορές. 

Μπορεις,μονο αν δεν εχεις δαχτυλα δεν μπορεις,αλλα και παλι μπορεις πιεζοντας το κουδουνι με τον αγκωνα.

Και φυσιολογικα 3 η ωρα δεν πρεπει να βρεις κανεναν σπιτι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...