Heybro2 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, naive είπε Ακόμα δεν έχει ισχύσει αυτό, μπορεί να είναι και αρβύλα, όμως είναι στο πλαίσιο να φύγουν οι πελάτες από τη ΔΕΗ προς άλλους παρόχους. Η διαφορά χωρίς την έκπτωση συνέπειας της ΔΕΗ θα είναι πλέον σημαντική, αν και φοβάμαι ότι αν τη σταματήσει η ΔΕΗ, θα προσαρμοστούν και οι υπόλοιποι προς τα επάνω. Για πιο λογο να φυγουν ομως? Τοσα χρονια στη ΔΕΗ ειμαστε θελουν να την κλεισουν και να υπαρχουν 5 10 αλλοι παροχοι που ο κοσμος θα πηγαινει οπου τον συμφερει οπως ειναι ote vodafone wind κτλ? Η εκπτωση συνεπειας ειναι 100-120 ευρω το χρονο. Αν κοπει δεν θα αξιζει πια να μενεις στη ΔΕΗ.
gkasta Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Έκανα αίτηση μεταφοράς στην elpedison, μιας και η κοπέλα στο τηλέφωνό μου παρουσίασε φθηνότερη τιμή κιλοβατώρας κατά 38%. Χωρίς να το ψάξω πολύ και δυστυχώς γυρνώντας αργά από την δουλειά πέτυχα τον κούριερ και υπέγραψα βιαστικά( ξέρω μαλακια μου). Μετά διαβάζοντας το είδα ότι έχει μηνιαίο πάγιο 4,40 ευρώ το μήνα. Οπότε μου έρχεται μια η άλλη, δεν κερδίζω κάτι. Μπορώ να σταματήσω την διαδικασία μεταφοράς; Έχω στείλει ήδη mail στην εταιρεία και τους ζητάω να ακυρώσουν την αίτηση. Να σημειωθεί ότι στην ηχογραφημένη τηλ. συνομιλία την ρωτάω 2 φορές αν υπάρχουν έξτρα χρεώσεις και μου απαντάει αρνητικά. Υπάρχει κάποιος φορέας που μπορώ να επικοινωνήσω απο μόνος μου για να σταματήσω την διαδικασία; Πχ δεδηε? Ευχαριστώ Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2018 από gkasta
Gryzor Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 32 λεπτά πριν, gkasta είπε Έκανα αίτηση μεταφοράς στην elpedison, μιας και η κοπέλα στο τηλέφωνό μου παρουσίασε φθηνότερη τιμή κιλοβατώρας κατά 38%. Χωρίς να το ψάξω πολύ και δυστυχώς γυρνώντας αργά από την δουλειά πέτυχα τον κούριερ και υπέγραψα βιαστικά( ξέρω μαλακια μου). Μετά διαβάζοντας το είδα ότι έχει μηνιαίο πάγιο 4,40 ευρώ το μήνα. Οπότε μου έρχεται μια η άλλη, δεν κερδίζω κάτι. Μπορώ να σταματήσω την διαδικασία μεταφοράς; Έχω στείλει ήδη mail στην εταιρεία και τους ζητάω να ακυρώσουν την αίτηση. Να σημειωθεί ότι στην ηχογραφημένη τηλ. συνομιλία την ρωτάω 2 φορές αν υπάρχουν έξτρα χρεώσεις και μου απαντάει αρνητικά. Υπάρχει κάποιος φορέας που μπορώ να επικοινωνήσω απο μόνος μου για να σταματήσω την διαδικασία; Πχ δεδηε? Ευχαριστώ Εννοείται, έχεις 2 εβδομάδες για πώληση εξ αποστάσεως, και η αίτηση σου αρκεί. Και μπορείς να κάνεις και καταγγελία σε ΡΑΕ για τα όσα (δεν) σου είπαν. 2 1
rioener Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, gkasta είπε Έκανα αίτηση μεταφοράς στην elpedison, μιας και η κοπέλα στο τηλέφωνό μου παρουσίασε φθηνότερη τιμή κιλοβατώρας κατά 38%. Χωρίς να το ψάξω πολύ και δυστυχώς γυρνώντας αργά από την δουλειά πέτυχα τον κούριερ και υπέγραψα βιαστικά( ξέρω μαλακια μου). Μετά διαβάζοντας το είδα ότι έχει μηνιαίο πάγιο 4,40 ευρώ το μήνα. Οπότε μου έρχεται μια η άλλη, δεν κερδίζω κάτι. Μπορώ να σταματήσω την διαδικασία μεταφοράς; Έχω στείλει ήδη mail στην εταιρεία και τους ζητάω να ακυρώσουν την αίτηση. Να σημειωθεί ότι στην ηχογραφημένη τηλ. συνομιλία την ρωτάω 2 φορές αν υπάρχουν έξτρα χρεώσεις και μου απαντάει αρνητικά. Υπάρχει κάποιος φορέας που μπορώ να επικοινωνήσω απο μόνος μου για να σταματήσω την διαδικασία; Πχ δεδηε? Ευχαριστώ Για 14 ημέρες από την ημέρα της υπογραφής, μπορείς να τους στείλεις υπογεγραμμένη αίτηση υπαναχώρησης (τη βρίσκεις στο site τους) και είσαι κομπλέ. Αν καταναλώνεις πάντως πολλές κιλοβατώρες, μπορεί να σε συμφέρει ακόμη και με το πάγιο. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2018 από rioener 1
Neoss Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοτικα Τελη, ΕΡΤ και λοιπες χρεώσεις καταβαλλονται σε όλες τις εταιριες, ΔΕΗ και ιδιωτικες. Η εκπτωση που διαφημιζουν αφορα την τιμη ρευματος συνηθως μονο. Αντε κανα 10% σε γενικες γραμμες να γλιτωνεις, κατι ειναι και αυτο. Ωστόσο εξαρταται καπως τι προφιλ εχεις. Αν ανηκεις σε ευαλωτη κατηγορια καλο ειναι να παραμεινεις στην ΔΕΗ που εχει Κοινωνικο Τιμολογιο και Τιμολογιο Πολυτεκνων. Ή αν δεν εισαι σε θεση να πληρωνεις εμπροθεσμα παρα μονο τμηματικα διαρκως, δεν σου κοβουν το ρευμα. Στις ιδιωτικες αυτα δεν παιζουν...Ασε που αν εισαι σε θεση να πληρωνεις εντος προθεσμιων αξιζει δεη λογω εκπτωσης. Εγω αλλο θελω να δω. Ειδικα καποια συγκεκριμενα ατομα που ξερω. Ατομα ειτε με αδυναμια πληρωμης ειτε στρατηγικοι κακοπληρωτες που αφηνανε 2-3 μηνες απληρωτη την δεη και πηγαιναν μετα να δωσουν το ποσό ή τα μισά ή αυτοι που το αφηνανε για πιο πολυ καιρο ακομα και πηγαινε για καναν διακανονισμο, να δω στις ιδιωτικες τι θα κανουν και αν θα τους περναει αυτο. Συγγενης μου λιγο μεγαλης ηλικιας προσφατα απο την ΔΕΗ που ηταν μια ζωη πηγε και στην Elpedison. Ωραια αρχη κανανε. 100 ευρώ του ηρθε λογαριασμος για την εγγυηση (συν λιγο ρευμα). Πολυ δεν ειναι ρε παιδια? Τι τρελά ποσά ειναι αυτά? Χαθηκαν να ηταν κανα 20αρικο οπως στην ΔΕΗ? Λεει εντωμεταξυ πως δυναται να μην πληρωσει τα 100 αρκει να δωσει εντολη παγιας εντολης στην τραπεζα. Κατι τετοιο φυσικα δεν παιζει σαν σεναριο γιατι ετσι θα αδειαζει ο λογαριασμος ευκολα σε στιγμη πχ που θα τα χρειαζονταν τα λεφτα για αλλο σκοπο και ειχε σκοπο μονο το μισό να πληρωσει ας πουμε. Για μια απλη συνταξη μιλαμε αλλωστε. Πιστευω δεν επρεπε να παει εκει αλλα τελος παντων....λιγο υπερβολη μου φαινεται.... 1
MikeJ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Και το κοινωνικό τιμολόγιο ίδιο είναι ανεξάρτητου εταιρείας. Όπως και όλες οι χρεώσεις πλην του κόστους του ρεύματος.
Πανος999 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Στις 14/7/2018 στις 4:10 ΜΜ, Heybro2 είπε Για πιο λογο να φυγουν ομως? Τοσα χρονια στη ΔΕΗ ειμαστε θελουν να την κλεισουν και να υπαρχουν 5 10 αλλοι παροχοι που ο κοσμος θα πηγαινει οπου τον συμφερει οπως ειναι ote vodafone wind κτλ? Η εκπτωση συνεπειας ειναι 100-120 ευρω το χρονο. Αν κοπει δεν θα αξιζει πια να μενεις στη ΔΕΗ. Πως τα εβγαλες τοσα ρε φιλε? Ειναι 3 εναντι το χρονο.. Αντε να ειναι 60 ευρω το χρονο.. Ταβανι! Τι εναντι πληρωνεις? 150 ευρω?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, Πανος999 είπε Πως τα εβγαλες τοσα ρε φιλε? Ειναι 3 εναντι το χρονο.. Αντε να ειναι 60 ευρω το χρονο.. Ταβανι! Τι εναντι πληρωνεις? 150 ευρω? Πολυ λικα λες νομιζω...Κανα 100αρι ειναι σιγουρα ισως και παραπανω.Το απογευμα που θα παω σπιτι θα το δω στα σιγουρα.
panoc Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, Πανος999 είπε Πως τα εβγαλες τοσα ρε φιλε? Ειναι 3 εναντι το χρονο.. Αντε να ειναι 60 ευρω το χρονο.. Ταβανι! Τι εναντι πληρωνεις? 150 ευρω? 38 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Πολυ λικα λες νομιζω...Κανα 100αρι ειναι σιγουρα ισως και παραπανω.Το απογευμα που θα παω σπιτι θα το δω στα σιγουρα. To εναντι εξαρταται απο τη καταναλωση σου στο αντιστοιχο 4μηνο του προηγουμενου ετους και η εκπτωση συνεπειας ειναι φυσικα αναλογη της καταναλωσης του το προηγουμενο 4μηνο. Εαν δινεις καθε 2ο 2μηνο εσυ την ενδειξη (οπως κανω εγω) τοτε καθε 2μηνο ερχεται εκκαθαριστικος με την εκτωση μεσα. Μεγαλυτερη καταναώση μεγαλυτερο εναντι. Σε εμενα με μεση καταναλωση 600kwh τα χειμερινα 2μηνα και 900 τα θερινα 2μηνα περυσι, κερδισα περιπου 60Ε απο την εκτπωση συνεπειας.
Πανος999 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 19 λεπτά πριν, panoc είπε To εναντι εξαρταται απο τη καταναλωση σου στο αντιστοιχο 4μηνο του προηγουμενου ετους και η εκπτωση συνεπειας ειναι φυσικα αναλογη της καταναλωσης του το προηγουμενο 4μηνο. Εαν δινεις καθε 2ο 2μηνο εσυ την ενδειξη (οπως κανω εγω) τοτε καθε 2μηνο ερχεται εκκαθαριστικος με την εκτωση μεσα. Μεγαλυτερη καταναώση μεγαλυτερο εναντι. Σε εμενα με μεση καταναλωση 600kwh τα χειμερινα 2μηνα και 900 τα θερινα 2μηνα περυσι, κερδισα περιπου 60Ε απο την εκτπωση συνεπειας. Θα τα παραθεσω με ποσα το απογευμα μηπως κανω λαθος.. Συμφωνουμε παντως οτι η εκπτωση συνεπειας δινεται μονο στο εναντι στα λεφτα του ρευματος, ετσι?
panoc Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 21 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Συμφωνουμε παντως οτι η εκπτωση συνεπειας δινεται μονο στο εναντι στα λεφτα του ρευματος, ετσι? Δε κατάλαβα τι εννοείς. Η εκπτωση υπολογίζεται σε όλη τη κατανάλωση του 4μηνου εάν παίρνεις έναντι και σε όλη τη κατανάλωση 2μηνου εάν δίνεις εσύ ένδειξη.
chill Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Η elpedison ΔΕΝ έχει πάγιο!!! Τα 4,40 € τον μήνα αφορούν παροχή τιμής νυχτερινού όλο το 24ώρο. Η εγγύηση των 100,00 € σε περίπτωση πάγιας εντολής επιστρέφεται. Τώρα αυτά που διαβάζω, δεν είναι καλοί οι εναλλακτικοί γιατί πρέπει να πληρώνεις το ποσό εις ολόκληρο σε αντίθεση με τη ΔΕΗ, είναι εκτός της λογικής μου και ανάξια σχολιασμού.
Dark_son20 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 το αλλάζω ρεύμα φαίνεται να μην είναι αμερόληπτο πλέον. έχουμε άλλο site σύγκρισης που είναι χωρίς το support κάποιας εταιρίας?
vagos789 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Ακουσα οτι η ΔΕΗ τον τελευταιο καιρο εβαλε κλιμακωτη χρεωση στο νυχτερινο και εγινε της ποπης στους μεγαλους λογαριασμους Εγω εχω φυγει απο ΔΕΗ καιρο τωρα και δεν εχω ιδεα
naive Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 6 ώρες πριν, vagos789 είπε Ακουσα οτι η ΔΕΗ τον τελευταιο καιρο εβαλε κλιμακωτη χρεωση στο νυχτερινο και εγινε της ποπης στους μεγαλους λογαριασμους Εγω εχω φυγει απο ΔΕΗ καιρο τωρα και δεν εχω ιδεα Δεν έχει αλλάξει κάτι η ΔΕΗ. Άλλαξε ο τρόπος υπολογισμού του ΥΚΩ φέτος, πιθανώς αυτό να άκουσες. Αυτό αφορά όλους τους παρόχους όμως, είναι στις ρυθμιζόμενες χρεώσεις. 6 ώρες πριν, Dark_son20 είπε το αλλάζω ρεύμα φαίνεται να μην είναι αμερόληπτο πλέον. έχουμε άλλο site σύγκρισης που είναι χωρίς το support κάποιας εταιρίας? Υπάρχει και το energymarket, αλλά αυτό είναι χειρότερο γιατί δεν παρουσιάζει όλους τους παρόχους. Γιατί λές όμως ότι το αλλάζω ρεύμα δεν είναι αμερόληπτο; Μπορεί να προοωθεί κάποιες εταιρείες, αλλά τα αποτελέσματα που σου βγάζει στη σύγκριση είναι αντικειμενικά συγκρίσιμα και περιέχουν όλους τους παρόχους, παρατήρησες ότι δεν ισχύει αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις