Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί να έστρωναν τον δρόμο για τους συγκεκριμένους επιχειρηματίες πχ. Απλά κάτι δεν κάθεται καλά στην όλη υπόθεση. Δηλαδή αυτοί οι δύο γόνοι ( όχι και από πολύ τοπ τζάκια βέβαια) τι ακριβώς ήλπιζαν με αυτό που έκαναν ;  Δεν είχε καμία λογική σαν απάτη αφού ήταν δεδομένο ότι θα φανεί κατευθείαν το τι κάνουν. Ήταν τόσο αγαθοί ; δεν είχαν συμβούλους κλπ από τις οικογένειές τους κλπ ;

θέλω να πω ότι ήταν σαν να ήθελαν να τους πιάσουν... (έκαναν και προκλητικό βίο μετά). Δεν τα βούτηξαν να εξαφανιστούν στις Μαλβίδες πχ... 

Γι αυτό εγώ πίστευα ότι υπήρχε μια σαν συνεννόηση να γίνει όλο αυτό, να κατηγορηθούν οι συγκεκριμένοι, να καταδικαστούν, να πάνε και 2-3 χρόνια σε μια VIP φυλακή και μετά να βγουν και να τους περιμένουν 50 εκ τον καθένα ζεστά ζεστά στην Ελβετία. (¨ήδη από τα 275 που έκλεψαν μιλάνε για επιστροφή μόνο των 100 πχ).

Επειδή κιόλας είναι πολύ παράξενη και η στάση του κράτους και δημόσιων λειτουργών που δεν δείχνουν και ιδιαίτερο ζήλο για την υπόθεση αυτή. (ή μάλλον δείχνουν αλλά υπερασπιζόμενοι τους κατηγορουμένους, αυτό και αν είναι κουφό, πρωτάκουστο και σίγουρα ανήθικο)

Καλά τα κανάλια και τα μέσα γενικά δεν τα υπολογίζω καν... Τρελό κουκούλωμα.... (για το μέγεθος του σκανδάλου δλδ η κάλυψη ήταν απειροελάχιστη....)

Καλά θεωρίες δικές μου είναι όλα τα παραπάνω... δεν προσποιούμαι ότι γνωρίζω... Αλλά πιστεύω ότι κάποιου είδους παρασκήνιο σίγουρα υπάρχει ακόμα και αν είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που λέω.

Δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται μια εταιρεία που δεν παράγει αλλά αγοράζει από την ΔΕΗ ρεύμα και το μεταπωλεί να σταθεί σαν επιχείρηση. Πως θα ανταγωνιστεί την ΔΕΗ σε τιμές αφού αποτελεί μεσάζοντα ή μεταπωλητή στην όλη διαδικασία ; 

Κατά τα άλλα διαφωνώ με κάθε φύσης μονοπώλια... Μόνο κακό κάνουν. Ο πραγματικός ανταγωνισμός ( γιατί υπάρχουν και μούφα ανταγωνισμοί στη χώρα μας σε πολλούς κλάδους) είναι το μοναδικό πράγμα που οδηγεί σε πτώση των τιμών, βελτίωση της ποιότητας του αγαθού ή της υπηρεσίας. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι στην Ελλάδα οι τηλεπικοινωνίες/ίντερνετ... Θυμηθείτε τι ωραίες εποχές ήταν παλιά με το μονοπώλιο του ΟΤΕ που φοβόσουν να πάρεις τηλέφωνο σε κανέναν συγγενή σου σε άλλη πόλη ή που το ίντερνετ το πληρώναμε με το kbyte και μπαίναμε το βράδυ που ήταν πιο φθηνά... και δείτε πως είναι πλέον τα πράγματα με πολλούς παίχτες στην αγορά... Δίνεις 25-30 ευρώ το μήνα και απεριόριστα όλα κομπλέ και ξενοιάζεις... Κάπως έτσι είναι το ρεύμα στην Αγγλία... Δίνεις 40 λίρες το μήνα και καις άφοβα...

Άντε γιατί μου ήρθε σήμερα εκκαθαριστικός 148 ευρώ σε σπίτι που το τελευταίο τετράμηνο λειτούργησε κάτω από 30 μέρες (τους υπόλοιπους εντελώς κλειστό με κατεβασμένο διακόπτη) και σε φάση διακοπών από νέους (χωρίς να ανάβει φούρνος και να μπαίνουν πολλά πλυντήρια). 

Με τον ιδιο τροπο που σταθηκαν ως επιχειρησεις η HOL η forthnet κλπ, οταν στην αρχη του adsl (αλλα και τωρα στην "αρχη" του VDSL) απλα νοικιαζουν την τεχνολογια του ΟΤΕ.

• Like 1
  • 5 μήνες μετά...
  • Απαντ. 611
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προφανως θα εχει προϋπόθεση παραμονης για καποιο διαστημα. Αλλιως θα ηταν οτι πρεπει για το καλοκαίρι (κλιματισμους κλπ).

Δημοσ.

Οι χρεωσεις που εχει μετα ειναι 0,09195 

Οι ρυθμιζομενες χρεωσεις ΕΡΤ ΔΗΜΟΥ κλπ θα ερχονται στον ιδιο λογαριασμο?

Εμενα στο λογαριασμο μου βλεπω οτι εχω ενδειξη 11 και 12

Οποτε εχω και νυκτερινο τυπου 12 Το νυκτερινο 13 ειναι προτιμοτερο ?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

http://www.elpedison.gr/winterfamilybonus/winter_family_bonus.html

1e τη μερα για 5 μηνες ?

Ξερουμε κατι παραπανω ?

Διαφημιζόμενο Προιόν

Τώρα στην ELPEDISON πληρώνεις ΜΟΝΟ 1€ την ημέρα για το ηλεκτρικό ρεύμα του σπιτιού σου όσο και αν καταναλώνεις! (για πελάτες μέχρι 31 Μαΐου)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα στο forum. Οτι λεει ο τιτλος. Αποφασισα να σταματησω να πληρωνω  ΔΕΗ και θα ηθελα την γνωμη σας. Παρακαλω μονο οσοι ειστε σε αλλο παροχο πλην της ΔΕΗ η εχετε υπαρξει πελατες. Ευχαριστω

Δημοσ.

http://www.elpedison.gr/winterfamilybonus/winter_family_bonus.html

1e τη μερα για 5 μηνες ?

Ξερουμε κατι παραπανω ?

οχι δεν ισχυει θα πρεπει να καταναλωσεις μεχρι 3000kw γιατι μετα ανεβαινει με τις χρεωσεις που εχει ,αυτα δεν τα λενε μονο πελατες ψαχνουνε ,δηλαδη αν δεν το εψαχνα δεν θα το ηξερα θα ειχα ολη μερα αιρ κοντισιον με το κεφαλι μου ησυχο οτι θα πληρωσω μονο 1 ευρω την ημερα ,και να μου ρθει κανας νταμπλας λογαριασμος να τρεχω και να μην φτανω,μονο πελατες ψαχνουνε καταλαβες? δεν λενε στην διαφημιση οτι πανω απο 3000  κw υπαρχει χρεωση

Διαφημιζόμενο Προιόν

Τώρα στην ELPEDISON πληρώνεις ΜΟΝΟ 1€ την ημέρα για το ηλεκτρικό ρεύμα του σπιτιού σου όσο και αν καταναλώνεις! (για πελάτες μέχρι 31 Μαΐου)

οχι δεν ισχυει θα πρεπει να καταναλωσεις μεχρι 3000kw γιατι μετα ανεβαινει με τις χρεωσεις που εχει ,αυτα δεν τα λενε μονο πελατες ψαχνουνε ,δηλαδη αν δεν το εψαχνα δεν θα το ηξερα θα ειχα ολη μερα αιρ κοντισιον με το κεφαλι μου ησυχο οτι θα πληρωσω μονο 1 ευρω την ημερα ,και να μου ρθει κανας νταμπλας λογαριασμος να τρεχω και να μην φτανω,μονο πελατες ψαχνουνε καταλαβες? δεν λενε στην διαφημιση οτι πανω απο 3000  κw υπαρχει χρεωση

Δημοσ.

Το έκαναν μεχρι 30/6.

Οι 3000KW αναφέρονται σε 4μηνη κατανάλωση.

Λογικά (υποθέτω) το 1€/ημέρα θα αφορά ακόμα και αν δεν κάταναλώσεις τπτ!... δλδ θα σου στείλουν λογαριασμό στο 4μηνο 120€ (ρεύμα)... δηλαδή θα σου χρεώσουν περίπου 1300+KWh. Αν καταναλώνεις παραπάνω λογικά συμφέρει. Αν όχι τότε δε συμφέρει.

Το καλοκαίρι που ένα μέσο σπίτι θα πιάσει τις 1800-2000KWh, πιθανώς να συμφέρει!

Όροι Προωθητικής Ενέργειας:
- Η Προωθητική Ενέργεια «Με την ELPEDISON ξενοιάζεις» αφορά Οικιακούς Πελάτες συνδεδεμένους στο δίκτυο χαμηλής τάσης και ισχύει για συμβάσεις προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας που συνάπτονται με την ELPEDISON από τις 15.04.2016 έως 30.06.2016
- Η χρέωση ένα ευρώ (1€) την ημέρα αφορά μόνο στην αξία Προμηθείας Ηλεκτρικής Ενέργειας, θα εφαρμόζεται για τους πέντε πρώτους μήνες προμήθειας από την ELPEDISON και αφορά τις προϊοντικές σειρές “Energy Family” και “Energy Family Plus”
- Η προωθητική ενέργεια «Με την ELPEDISON ξενοιάζεις» αφορά καταναλώσεις μέχρι 3000kWh το τετράμηνο (πολιτική ορθής χρήσης)
- Ο πελάτης πριν αποδεχθεί τους όρους της προωθητικής ενέργειας «Με την ELPEDISON ξενοιάζεις!» οφείλει να επιλέξει πρώτα το Τιμολόγιο Προμήθειας της αρεσκείας του
- Μετά το πέρας των πέντε πρώτων λογαριασμών ο πελάτης θα χρεώνεται για την κατανάλωση του με βάση το Τιμολόγιο Προμήθειας που έχει επιλέξει
- Ελάχιστη διάρκεια σύμβασης προμήθειας 24 μήνες. Σε περίπτωση διακοπής οποιαδήποτε στιγμή κατά την διάρκεια της σύμβασης των 24 μηνών ο πελάτης θα επιβαρυνθεί την χρηματική διαφορά που θα προκύπτει ανάμεσα στην χρέωση της προωθητικής ενέργειας και την χρέωση προμήθειας του τιμολόγιου προμήθειας που έχει επιλέξει.

Δημοσ.

Έχω τεράστια απορία πως γίνεται η όλη φάση ; Δλδ πρέπει να αλλάξουν εγκαταστάσεις, μετρητές κλπ μεγάλη ταλαιπωρία και κόστος ή όχι ; Επίσης, η "κάλυψη" είναι πανελλαδική ή σε συγκεκριμένα μέρη προς το παρόν ; 

θα το ψάξω...

Οχι γιατι αυτα ανηκουν στον  ΔΕΔΔΗΕ .

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,

με πήραν τηλέφωνο απο την Protergia.

Εχει κανείς εμπειρία? Αξίζει τον κόπο?

Με μερικές ματιές που έριξα και αλλού, κάτι μου λέει πως πάνω κάτω τα ίδια πράγματα θα είναι..

Δημοσ.

Το μεγαλο μειον στις εταιριες αυτες ειναι οτι ενω στη ΔΕΗ τα δινεις οποτε θες σε δοσεις

εκει πριν ληξει θα πρεπει να το πληρωνεις

Για 5-10 ε το 4μηνο δε λεει

• Like 1
Δημοσ.

έχεις δίκιο σε αυτο.

Ειναι μεγάλο μείον αυτο και εκτός των άλλων έχω την εντύπωση πως η διαφορά δεν θα είναι μεγάλη κιόλας..

σε ευχαριστώ.

Δημοσ.

Εινια τραγικο συναδελφοι στον ΔΕΔΔΗΕ να παιρνουν εντολη να κοψουν παροχη για λιγα κατοσταρικα ευρω ...

Η ΔΕΗ κατω απο 1000αρικο δεν κοβει και κανει μεχρι και 36 δοσεις διακανονισμο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...