Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι και εγω στον ΗΡΩΝ και χθες έλαβα λογαριασμό με χρέωση υπέρ ερτ (την αναφέρουν ακόμη ως ΝΕΡΙΤ!!)ενω πρόκειται για κοινόχρηστο ρολόι .Επικοινώνησα μαζί τους και μου δώσανε κάποιες εντελώς γελοίες δικαιολογίες. Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 611
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ελαβα τον πρωτο λογαριασμο απο την ΗΡΩν, ειναι για 12 μερες. Δεν υπαρχει πουθενα χρεωση για εγγυηση. Συνηθως χρεωνεται στον πρωτο λογαριασμό ή αργοτερα;

Δημοσ.
Στις 13/3/2018 στις 8:51 ΜΜ, kiapride είπε

Είμαι και εγω στον ΗΡΩΝ και χθες έλαβα λογαριασμό με χρέωση υπέρ ερτ (την αναφέρουν ακόμη ως ΝΕΡΙΤ!!)ενω πρόκειται για κοινόχρηστο ρολόι .Επικοινώνησα μαζί τους και μου δώσανε κάποιες εντελώς γελοίες δικαιολογίες. Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία?

Καλή τύχη, η Παναγιά μαζί σου.

24 λεπτά πριν, alfeios είπε

Ελαβα τον πρωτο λογαριασμο απο την ΗΡΩν, ειναι για 12 μερες. Δεν υπαρχει πουθενα χρεωση για εγγυηση. Συνηθως χρεωνεται στον πρωτο λογαριασμό ή αργοτερα;

Μήπως έχεις βάλει πάγια εντολή εξόφλησης; Δε σου κρατάνε τότε προκαταβολή τότε. Η Volterra στον πρώτο τη χρέωσε, στην ΗΡΩΝ είχα βάλει πάγια. Αφού είναι υπέρ σου μην αγχώνεσαι. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, naive είπε

Καλή τύχη, η Παναγιά μαζί σου.

Μήπως έχεις βάλει πάγια εντολή εξόφλησης; Δε σου κρατάνε τότε προκαταβολή τότε. Η Volterra στον πρώτο τη χρέωσε, στην ΗΡΩΝ είχα βάλει πάγια. Αφού είναι υπέρ σου μην αγχώνεσαι. 

Οχι δεν αγχωνομαι. Δεν εχω βαλει παγια εντολή. Πληρωσα τον λογαριασμο απο το site τους με καρτα. Δεν αγχωνομαι αλλα επειδη πήρα πισω την προκαταβολή απο την ΔΕη, θα προτιμουσα να την δωσω τωρα στην νεα ετερεια, παρα αργοτερα οταν δεν το περιμενω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εγω περιμενω την ημερα που καποιος απο τους αξιοπιστους παροχους θα βαρεσει κανονακι..

οι περισσοτεροι εχουν τραπεζικο δανεισμο αρκετουτσικο και μολις αρχισουν να εχουν και αυτοι καλους πελατες που θα τους φεσωνουν να δω πως θα βγαλουν τα σπασμενα και δεν θα σκασουν..

να δω τοτε κλαμα

ειναι αστειο καποιος να σκεφτεται αλλαγη παροχου εαν δεν εχει σεβαστη καταναλωση

προσωπικα με εχουν παρει πανω απο 40 φορες και καθε φορα οταν πιεζω τον πωλητη διαπυστωνω οτι στην καλυτερη θα εχω κανα κερδος 15 ευρω τον χρονο και αν..

καποια μου ειπε μαλιστα ξερετε τι ειναι 15 ευρω τον χρονο?

τωρα τι να απαντησεις..να της πεις μια τριχα απο...θα γινεις και κακος

το ρευμα ειναι αδικαιολογητα ακριβο και ενω εχουν μπει 15 παροχοι δεν υπαρχει κανενας ανταγωνισμος ωστε να μειωθουν πραγματικα οι τιμες

μου θυμιζει την αρχη της κινητης και στο τελος να το θυμηθειται λιγοι θα μεινουν και θα κανουν πολυ πιο σοβαρες προσφορες

εξαλλου ας εφευγαν ολα τα κερατιατικα που μπαινουν στον λογαριασμο και το ρευμα ας το πληρωναμε οσο ειναι..

• Like 1
Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Σύμφωνα με το μηνιαίο δελτίο του ΛΑΓΗΕ, η δημόσια επιχείρηση παρέμεινε ουσιαστικά ακλόνητη από τη δεσπόζουσα θέση της, κατέχοντας το 84,08% των φορτίων κατανάλωσης. Σε σχέση με τον Ιανουάριο, έχασε μόλις 0,82 ποσοστιαίες μονάδες (84,9%), ενώ τον Δεκέμβριο ήταν στο 85,4%.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα μερίδια των μεγαλύτερων ανεξάρτητων προμηθευτών για τον μήνα Φεβρουάριο σε σχέση με τον Ιανουάριο, σύμφωνα με τον ΛΑΓΗΕ είναι (εντός παρένθεσης τα ποσοστά του Ιανουαρίου):

Elpedison: 3,58% (3,47%)

Protergia: 3,45% (3,39%)

Ήρων: 3,4% (3,19%)

Watt & Volt: 1,4% (1,33%)

NRG: 0,95% (0,89%)

Volterra: 0,94% (0,87%)

ΕΛΤΑ: 0,6% (0,49%)

Green: 0,45% (0,43%)

KEN: 0,33% (0,3%)

Volton: 0,13% (0,13%)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ έβαλα στο εξοχικό το φυσικο αέριο Αττικής,σαν πάροχο ρεύματος μονο και μονο επειδή λένε οτι σου παρέχουν και ηλεκτρολόγο,υδραυλικό και κλειδαρα για δουλειές μέχρι 100ευρώ δωρεάν ο καθενας.Μεχρι 5 φορες το χρονο.Δηλαδή θεωρητικά μέχρι 500 ευρώ το χρονο.Αν ισχυει θα το δειξει,επειδή δεν το πολύπιστευω.

Και επειδή έχω πρόβλημα ηλεκτρολογικό με την πόρτα του γκαραζ και υδραυλικό με το θερμοσίφωνα θα τους φωναξω μόλις γίνει η σύνδεση,θέλει κάπου 10 μέρες λένε, για να δω αν όντως ισχυει.

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 minutes ago, Mixail-1 said:

εγω περιμενω την ημερα που καποιος απο τους αξιοπιστους παροχους θα βαρεσει κανονακι..

οι περισσοτεροι εχουν τραπεζικο δανεισμο αρκετουτσικο και μολις αρχισουν να εχουν και αυτοι καλους πελατες που θα τους φεσωνουν να δω πως θα βγαλουν τα σπασμενα και δεν θα σκασουν..

να δω τοτε κλαμα

Τι σύμπτωση κι η ΔΕΗ είναι σε αρκετά άσχημη κατάσταση... 

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Τι σύμπτωση κι η ΔΕΗ είναι σε αρκετά άσχημη κατάσταση... 

μονο που την δεη την στηριζει (κακως βεβαια) ο ελληνας φορολογουμενος..

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Mixail-1 είπε

μονο που την δεη την στηριζει (κακως βεβαια) ο ελληνας φορολογουμενος..

με ποιο τρόπο;

Δημοσ.
3 hours ago, Mixail-1 said:

εξαλλου ας εφευγαν ολα τα κερατιατικα που μπαινουν στον λογαριασμο και το ρευμα ας το πληρωναμε οσο ειναι..

Ε και να φύγουν από το λογαριασμό του ρεύματος κάπου αλλού θα πρέπει να μπουν είτε στο νερό είτε σε ξεχωριστούς λογαριασμούς δημοτικών τελών, ερτ κλπ.  οπότε τα έχουν στο ρεύμα όλα μαζεμένα νοικοκυρεμένα και με το φόβο του να μείνεις χωρίς ρεύμα αν δε πληρώσεις.

Όσο για το αν φαληρίσει κάποια από τις εταιρείες σαν καταναλωτή δε σε επηρεάζει και ιδιαίτερα... δε θα μείνεις χωρίς ρεύμα.. απλά θα γυρίσεις σε δεη ή θα πας σε άλλη εταιρεία.

Κατά τα άλλα όμως ναι, προς το παρόν για κάποιον που έχει νυχτερινό μετρητή και είναι συνεπής δεν υπάρχει κάποιο ουσιαστικό όφελος να πάει σε άλλη εταιρεία.

Στο μέλλον όταν ξεκαθαρίσει η εικόνα και μείνουν 2-3 εταιρείες και όταν αρχίζουν να δίνουν πακέτα με στάνταρ μηνιαία χρέωση  για "απεριόριστη κατανάλωση " (εντός κάποιων λογικών ορίων) όπως τα πακέτα ίντερνετ τότε θα έχει νόημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, naive είπε

με ποιο τρόπο;

βλεπε τελευταια κρατικη επιχορηγηση 300.000.000 για υποτηθεμενη αποπληρωμη υκω κεα κτλ (οι πραγματικες ηταν 68.000.000....)

3 ώρες πριν, MikeJ είπε

Ε και να φύγουν από το λογαριασμό του ρεύματος κάπου αλλού θα πρέπει να μπουν είτε στο νερό είτε σε ξεχωριστούς λογαριασμούς δημοτικών τελών, ερτ κλπ.  οπότε τα έχουν στο ρεύμα όλα μαζεμένα νοικοκυρεμένα και με το φόβο του να μείνεις χωρίς ρεύμα αν δε πληρώσεις.

Όσο για το αν φαληρίσει κάποια από τις εταιρείες σαν καταναλωτή δε σε επηρεάζει και ιδιαίτερα... δε θα μείνεις χωρίς ρεύμα.. απλά θα γυρίσεις σε δεη ή θα πας σε άλλη εταιρεία.

Κατά τα άλλα όμως ναι, προς το παρόν για κάποιον που έχει νυχτερινό μετρητή και είναι συνεπής δεν υπάρχει κάποιο ουσιαστικό όφελος να πάει σε άλλη εταιρεία.

Στο μέλλον όταν ξεκαθαρίσει η εικόνα και μείνουν 2-3 εταιρείες και όταν αρχίζουν να δίνουν πακέτα με στάνταρ μηνιαία χρέωση  για "απεριόριστη κατανάλωση " (εντός κάποιων λογικών ορίων) όπως τα πακέτα ίντερνετ τότε θα έχει νόημα.

οταν λεω κερατιατικα εννοω ολες τις ρυθμιζομενες χρεωσεις που μπηκαν τα τελευταια χρονια στον λογαριασμο μας για να εχει καποιος ενα φωτοβολταικο στην ταρατσα του και στο κτημα του και να παριστανει τον παραγωγο ενεργειας και να αποπληρωνεται με 35 λεπτα την κιλοβατωρα οταν πουλιεται σε εμας για 0.09..

για οποιον γνωριζει (για να μην με φανε οσοι εχουν φωτοβολταικο) αυτο το προγραμμα επιδοτουταν απο το κρατος μεσο εσπα και ευρωπαικων κονδυλιων.

ομως οι εξυπνοι ελληνες σου λενε φιλε αντι για επιδοτηση εξοπλισμου (οπως εγινε σε ολες τις χωρες) εγω θα σου επιδοτησω την κιλοβατωρα

και φυσικα οταν το κακο παραγινε και δεν γινοταν αυτο να πραγματοποιηθει τοτε ηρθε (μαντεψτε) η φαεινη ιδεα να πληρωσουν ολοι οσοι ηλεκτροδοτουνται ενα επιπλεον τελος για να αποπληρωνονται και αυτοι οι ανθρωποι..μια χαρα!!!

επισης δικτυο μεταφορας και ηλεκτροδοτηση αγονων περιοχων οταν τα τελευταια 20 χρονια καναν παρελαση μεσο εσπα καμια 150δις που βεβαια πηγαν παλι σε καποιες τσεπουλες..

τελος κατα την γνωμη μου για το συνολο του λογαριασμου το ολα σε ενα νοικοκυρεμενα δεν ταιριαζει και εξηγω

δημοτικα τελη οκ να πληρωθουν αλλα γιατι με δεη? επισης ερτ σονι ντε και καλα γιατι? αν ειναι ας βαλουν μεσα παλι και ενφια και εφκα και οτι αλλο υπαρχει και οταν καποιος δεν πληρωσει κατι απο αυτα ας του κοβουν και το ρευμα (αστεια πραγματα)

Όσο για το αν φαληρίσει κάποια από τις εταιρείες σαν καταναλωτή σε επηρεαζει και αμεσα θα ελεγα γιατι θα σου θυμισω οτι οταν ξαναεγινε αυτο τελικα χιλιαδες καταναλωτες χρειαστηκε να ξαναπληρωσουν το ρευμα τους στην δεη μιας και οτι ειχαν πληρωσει ειχε παει στις τσεπες καποιων εξυπνων..

στα υπολοιπα συμφωνουμε και βλεπω και εγω το σεναριο ( πακέτα με στάνταρ μηνιαία χρέωση ) και θεωρω οτι μπορει να μην ειναι και πολυ μακρινο και κατα την αποψη μου θα πρεπει να αποφευγονται μακροχρονια συμβολαια

Επεξ/σία από Mixail-1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σκέφτομαι να επιλέξω το Φυσικό αέριο Αττικής σαν πάροχο ρεύματος. Χαμηλότερη τιμή κιλοβατώρας, χωρίς πάγιο και με δώρο  ασφάλιση του σπιτιού (φωτιά, κλοπή, υδραυλικός κλειδαράς κλπ). Ποιά είναι η γνώμη σας; Αξίζει; 

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, challenger_4 είπε

Σκέφτομαι να επιλέξω το Φυσικό αέριο Αττικής σαν πάροχο ρεύματος. Χαμηλότερη τιμή κιλοβατώρας, χωρίς πάγιο και με δώρο  ασφάλιση του σπιτιού (φωτιά, κλοπή, υδραυλικός κλειδαράς κλπ). Ποιά είναι η γνώμη σας; Αξίζει; 

Με αφορμή το post σου, ξαναέβαλα την 4μηνη κατανάλωσή μου στο allazorevma και για ετήσια δαπάνη 512,85€ που υπολόγισε, έβγαλε, για έκπτωση καλοπληρωτή 15% και πάγια εντολή πληρωμής,  1η την protergia με 460,57 (ετήσιο όφελος 52,28), 2η τη volterra με 465,19 (ετήσιο όφελος 47,66), 3η τη Ζενιθ με 466,24 (ετήσιο όφελος 46,61), 4η την nrg με 467,35 (ετήσιο όφελος 45,50), 5η τη Φυσικό Αέριο με 479,90 (ετήσιο όφελος 32,95), για συνδυαστικό πακέτο με αέριο, 6η τα ΕΛΤΑ (!!!) με 486,62 (ετήσιο όφελος 26,23), και άλλες ή άλλα προγράμματα των ίδιων και άλλων παρόχων.

Για το ΦΑ γράφει

• Τιμή: Σταθερή για 6 μήνες
  • Ελάχιστη Παραμονή: 12 μήνες
  • Προκαταβολή/Εγγύηση: Αντιστοιχεί στην αξία της ηλεκτρικής ενέργειας που προβλέπεται να καταναλωθεί σε διάστημα δύο διαδοχικών λογαριασμών.
  • Μηδενική εγγύησης σε περίπτωση πληρωμής με πάγια τραπεζική εντολή
  • Έκπτωση 15% επί της Χρέωσης Ενέργειας  σε πελάτες που παρουσιάζουν συνέπεια στην εξόφληση των λογαριασμών τους
  • Eπιπλέον Έκπτωση Double Play 5% στην αξία της Χρέωσης ενέργειας. H έκπτωση αφορά υφιστάμενους και νέους πελάτες που επιλέγουν συνδυαστικά και φυσικό αέριο και ρεύμα από τη Φυσικό Αέριο
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...