Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

70 ευρώ ειναι πολυ καλα.Ποιος δημοσιευει τις επισημες τιμες καθε μήνα?Να έχεις κι αυτο το αγχος καθε μήνα, ποσο πήγε η ΟΤΣ...

Η Volterra σου παρέχει ετήσια, μηνιαία και ημερήσια καταμέτρηση της ΟΤΣ (με αναλυτικά γραφήματα) μέσα από το site και την εφαρμογή της. Αντλεί τα δεδομένα από τον ΔΕΔΔΗΕ.
  • Απαντ. 611
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. 

Κάποιος με είχε ρωτήσει σε αυτό το thread προσωπικά κάτι για την ΝRG. 

Απαντώντας γενικώς, είμαι πολύ ικανοποιημένος για την ώρα. 

Αν θέλει ας επαναλάβει την ερώτηση (αν είναι κάτι πιο συγκεκριμένο) για να απαντήσω με ακρίβεια. 

Μπορώ να «ανεβάσω» και κανένα λογαριασμό για να βοηθήσει. 

post-250981-0-92644700-1513860903_thumb.jpg

post-250981-0-14419400-1513860916_thumb.jpg

Δημοσ.

70 ευρώ ειναι πολυ καλα.Ποιος δημοσιευει τις επισημες τιμες καθε μήνα?Να έχεις κι αυτο το αγχος καθε μήνα, ποσο πήγε η ΟΤΣ...

Εδώ είναι αυτά τα στοιχεία http://www.admie.gr/leitoyrgia-dedomena/leitoyrgia-agoras-ilektrikis-energeias/anafores-dimosieyseis-agoras

Για την ΟΤΣ, την επιλέγεις από τη λίστα και βάζεις την περίοδο που σε ενδιαφέρει. Σου δίνει ένα εξελόφυλλο με τις τιμές ανά ώρα, από το οποίο βρίσκεις τη μέση τιμή με τη συνάρτηση MEAN

Καλησπέρα παιδιά. 

Κάποιος με είχε ρωτήσει σε αυτό το thread προσωπικά κάτι για την ΝRG. 

Απαντώντας γενικώς, είμαι πολύ ικανοποιημένος για την ώρα. 

Αν θέλει ας επαναλάβει την ερώτηση (αν είναι κάτι πιο συγκεκριμένο) για να απαντήσω με ακρίβεια. 

Μπορώ να «ανεβάσω» και κανένα λογαριασμό για να βοηθήσει. 

Δεν ξέρω αν είχε ρωτήσει και κάποιος άλλος, εγώ είχα ρωτήσει όταν έψαχνα νέο πάροχο. Ήμουν μεταξύ NRG και Volterra και τελικά πήγα στη δεύτερη επειδή είχαν καλύτερη οργάνωση στο να παίρνουν μέτρηση από τον πελάτη.

Δημοσ.

Το καλοκαίρι να φοβάσαι, όταν ακούς για καύσωνα και αυξημένη χρήση air condition. 

Δημοσ.

Στο Γ του παραπανω αρθρου πως φτανει η εκπτωση για 6600KWH μεχρι και 180e;

Για να συμβεί αυτό πρέπει η χρέωση του εναλλακτικού παρόχου να είναι 0,061 για όλες τις KWh, τη στιγμή που στη ΔΕΗ θα έχεις την αυξημένη χρέωση 0,10252 (χωρίς νυχτερινό)

Θεωρητικά (και μόνο) μπορεί να συμβεί σαν περίπτωση, για παράδειγμα η ΗΡΩΝ δίνει νυχτερινή χρέωση όλο το 24ωρο. Βέβαια είναι απίθανο να περνάει κάποιος τις 2000KWh σε όλα τα 4μηνα και να μην έχει ποτέ και ρήτρα ΟΤΣ, ειδικά εκεί που έχει τα όρια η ΗΡΩΝ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παίδες είδα από τα στατιστικά στο site της Volterra ότι η ΟΤΣ ήταν αρκετά ψηλή για το Νοέμβριο, 67,61€/MWh και το Δεκέμβριο 56,22. Είχατε αντίκτυπο στο λογαριασμό οι εναλλακτικοί; 

Δημοσ.

Δεν διάβασα όλες τις σελίδες και μπορεί να το έχει αναφέρει και άλλος. Η elpedison είναι συνεργασία τριών εταιρειών. Ελληνικά Πετρέλαια μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες των Βαλκανίων, μεγαλύτερη από την ΔΕΗ. Edison, η παλαιότερη εταιρεία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος της Ευρώπης. Ελλάκτωρ του Μπόμπολα. Επίσης παράγει ρεύμα με φυσικό αέριο. Ε μην την συγκρίνουν με τις άλλες που έκλεισαν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με δανεισμο και εθνοπατερες και γω μεγαλος γινομαι μεχρι το μπαμ...

Τεσπα δεν γινεστε μετοχοι ρευμα παιρνετε..

20 προμηθευτες ενεργειας για την ελλαδα παει να πει οτι τουα παιρνει για εξτρα μειωσεις:p

Επεξ/σία από kage
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, pangef είπε

Ελληνικά Πετρέλαια μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες των Βαλκανίων, μεγαλύτερη από την ΔΕΗ

Αυτό είναι το κακό :P

Δημοσ.

Eνα μεγάλο ευχαριστώ για τις πληροφορίες που ανεβάσατε και διάβαζα επι δύο ώρες,  λίγο πρίν υπογράψω σε πάροχο που με πρήζει δύο μέρες τώρα. Νάστε καλά.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tolis7 είπε

με 0,080 ημερησιο και 0,055 νυχτερινο στην δεη (με το 15%) ποιος ο λογος να παει καποιος σε αλλο παροχο;

Σε σύγκριση, ο δικός μου πάροχος:
1. Εχει 0,072 και 0,05949 νυχτερινό, χωρίς κλίμακα. Της ΔΕΗ ανεβαίνει η ημερήσια χρέωση και γίνεται 0,087 (με το 15%) αν περάσεις τις 2000KWh το 4μηνο (από την πρώτη kwh).
2. Δεν έχει τα πάγια της ΔΕΗ
3. Δίνεις μέτρηση μηνιαία και βγάζει μηνιαίο λογαριασμό (η ΔΕΗ νομίζω πρόσφατα είπε ότι θα το κάνει και αυτή)

4. Έχει μικρότερη προκαταβολή (50% ή 0% αν βάλεις πάγια εντολή)

Δημοσ.
6 ώρες πριν, naive είπε

Σε σύγκριση, ο δικός μου πάροχος:
1. Εχει 0,072 και 0,05949 νυχτερινό, χωρίς κλίμακα. Της ΔΕΗ ανεβαίνει η ημερήσια χρέωση και γίνεται 0,087 (με το 15%) αν περάσεις τις 2000KWh το 4μηνο (από την πρώτη kwh).
2. Δεν έχει τα πάγια της ΔΕΗ
3. Δίνεις μέτρηση μηνιαία και βγάζει μηνιαίο λογαριασμό (η ΔΕΗ νομίζω πρόσφατα είπε ότι θα το κάνει και αυτή)

4. Έχει μικρότερη προκαταβολή (50% ή 0% αν βάλεις πάγια εντολή)

Τι εννοεις δεν εχει τα παγια της ΔΕΗ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...