Dr4In Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Η ΔΕΗ λέγεται προμηθευτής καθολικής υπηρεσίας επειδή είναι ο πάροχος που προμηθεύει τον πελάτη ΧΤ όταν δεν έχει σύμβαση με κανένα προμηθευτή. Έκανες κάποια αίτηση διακοπής συμβολαίου μαζί τους, ή κάτι ώστε να καταγγείλουν αυτοί τη σύμβασή μαζί σου και δεν πήγες σε άλλο; Σου λέει κάτι; Όταν είσαι σε αυτή την κατάσταση πάντως, όντως ισχύουν άλλες χρεώσεις απότι λέει ο κατάλογός τους και δεν υφίσταται και η έκπτωση συνέπειας. Για το άλλο που ρωτάς, μέσω energymarket δεν έχω εμπειρία, αλλά άλλαξα μέσω της αντίστοιχης allazorevma χωρίς κανένα πρόβλημα. Μάλιστα μου έδωσαν και δώρο 10€. Γενικά πιστεύω ότι είναι πιο ασφαλές να αλλάξεις μέσω αυτών παρά μέσω τηλεφωνικής εταιρείας προώθησης. Αλλιώς απευθείας με τον πάροχο. Στη Volterra έχω πάει και εγώ από τέλη Σεπτεμβρίου, έχει εκδοθεί ένας λογαρισμός με δική μου μέτρηση. Κανένα πρόβλημα ως τώρα με το λογαριασμό, καλή τηλεφωνική εξυπηρέτηση και εφαρμογή/ιστοσελίδα εύχρηστη και με ωραία στατιστικά. Καμία σχέση δηλαδή με την ΗΡΩΝ που ήμουν πριν. Απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου ειμασταν στην ΔΕΗ και ποτε δεν καναμε αιτηση σε αλλη εταιρεια, αυτη την χρεωση την περνανε πολυ μουλωχτα διοτι δεν ενημερωνουν τον πελατη απλα το γραφουν σε μια ακρη στον λογαριασμο, η μητερα μου ειναι αγραμματη και εννοειται πως δεν δινει σημασια σε τιποτα περα απο ποσο που πρεπει να πληρωσει, και απο τα δικα μου χερια δεν περναει ο λογαριασμος.. Τουλαχιστον θα επρεπε να επιστρεφουν τα χρηματα εφοσον ο πελατης αποφασιζει να μεινει στην ΔΕΗ. Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες, λογικα θα συνεχισω την αιτηση μεσω του energymarket για να παμε στην Volterra, σε περιπτωση που κατι παει στραβα και θελουμε να γυρισουμε στην ΔΕΗ ξερετε ποσο πρεπει να πληρωσουμε εγγυηση στην ΔΕΗ?
naive Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες, λογικα θα συνεχισω την αιτηση μεσω του energymarket για να παμε στην Volterra, σε περιπτωση που κατι παει στραβα και θελουμε να γυρισουμε στην ΔΕΗ ξερετε ποσο πρεπει να πληρωσουμε εγγυηση στην ΔΕΗ? Η εγγύηση είναι η ίδια με αυτή που γράφεται και τώρα στο λογαριασμό. Και στη Volterra θα πληρώσεις εγγύηση πηγαίνοντας, η οποία είναι η μισή αυτής της ΔΕΗ. 2
gamsgr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Εμένα από τη green απογοήτευση μου ζήτησαν 470€ εγγύηση τους λέω βλέπω καλού? Λέω τότε αν είναι έτσι ας το αφήσουμε δε έχει νόημα... (128€ ήταν στη ΔΕΗ ) . Αν είναι να τους δώσω ότι θα κέρδιζα από αυτούς σε ένα έτος είναι άσκοπη αλλαγή... Από το allazorevma θα προσπαθήσουν να με πάνε στη voltera
naive Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Εμένα από τη green απογοήτευση μου ζήτησαν 470€ εγγύηση τους λέω βλέπω καλού? Λέω τότε αν είναι έτσι ας το αφήσουμε δε έχει νόημα... (128€ ήταν στη ΔΕΗ ) . Αν είναι να τους δώσω ότι θα κέρδιζα από αυτούς σε ένα έτος είναι άσκοπη αλλαγή... Από το allazorevma θα προσπαθήσουν να με πάνε στη voltera Νομίζω ότι το ποσό της εγγύησης προσδιορίζεται με κοινό τρόπο σε όλους τους παρόχους, ανάλογα με τα τετραγωνικά. Τα επιπλέον που ζητάνε πιθανώς να οφείλονται στο διακανονισμό που έχεις. Προφανώς αυτό το ποσό είναι απαγορευτικό για να αλλάξεις.
kyanokranos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Σκοπεύω να μεταβώ στη Volterra (μέσω allazorevma.gr) και ήθελα να ρωτήσω τι απάντησαν, σε όσους είναι πελάτες τους, όταν τους ρωτήσατε για τον όρο "Σταθερή τιμή για 6 μήνες". Η απάντηση που έλαβα εγώ, ήταν ότι η τιμή που θα δω θα είναι, κατά πάσα πιθανότητα, χαμηλότερη μετά το πέρας των 6 μηνών. Γνωρίζω ότι μπορεί να γίνει οποτεδήποτε και αζημίως λύση συμβολαίου, απλώς ήθελα να μάθω τι απαντήσεις λάβατε. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2017 από kyanokranos
naive Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα, Σκοπεύω να μεταβώ στη Volterra (μέσω allazorevma.gr) και ήθελα να ρωτήσω τι απάντησαν, σε όσους είναι πελάτες τους, όταν τους ρωτήσατε για τον όρο "Σταθερή τιμή για 6 μήνες". Η απάντηση που έλαβα εγώ ήταν, ότι η τιμή που θα δω θα είναι, κατά πάσα πιθανότητα, χαμηλότερη μετά το πέρας των 6 μηνών. Γνωρίζω ότι μπορεί να γίνει οποτεδήποτε και αζημίως λύση συμβολαίου, απλώς ήθελα να μάθω τι απαντήσεις λάβατε. Ευχαριστώ. Το ίδιο 1
Inler Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Να ρωτησω με καταναλωση χοντρικα τις 6000KWH το χρονο ποση ειναι η εκπτωση κανα 60e; Σκεφτομαι για Volterra και σε μια προσφορα μεσω energy-market και AllazoRevma μου δινει 0.0720 σαν χρεωση ενω στο site τους στο προγραμμα Σπίτι Μου V1 την εχει 0,085 Με γνωμονα τη συνεπη αποπληρωμη απο μερους μου αξιζει η αλλαγη;
naive Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Να ρωτησω με καταναλωση χοντρικα τις 6000KWH το χρονο ποση ειναι η εκπτωση κανα 60e; Σκεφτομαι για Volterra και σε μια προσφορα μεσω energy-market και AllazoRevma μου δινει 0.0720 σαν χρεωση ενω στο site τους στο προγραμμα Σπίτι Μου V1 την εχει 0,085 Με γνωμονα τη συνεπη αποπληρωμη απο μερους μου αξιζει η αλλαγη; Με την υπόθεση ότι δεν περνάς τις 2000KWh το 4μηνο, η τιμή της ΔΕΗ με την έκπτωση είναι 0.08041 Με τα 0,0720 της Volterra, η διαφορά είναι 0,00841€/KWh Άρα στις 6000 η διαφορά είναι 50,46€ και αν υπολογίσεις και το ΦΠΑ 57€
Inler Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Το 0,0720 το δινουν απευθειας απο Volterra;
apostolispk Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Οποτε τωρα αξιζει η voltera μεσω allazorevma. H εγγυηση για απλο τιμολογιο Γ1 ποσο ειναι??? Και μετα το 6μηνο ανεβαινει χρεωση?
kyanokranos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Οποτε τωρα αξιζει η voltera μεσω allazorevma. H εγγυηση για απλο τιμολογιο Γ1 ποσο ειναι??? Και μετα το 6μηνο ανεβαινει χρεωση? Για την εγγύηση, αναφέρονται λεπτομέρειες στο allazorevma·είναι 50% του τωρινού παρόχου σου. Όσο για το 2ο ερώτημα, δες εδώ. Το 0,0720 το δινουν απευθειας απο Volterra; Δίνεται ΜΟΝΟ μέσω του allazorevma ή του energy-market. Από το επίσημο site, είναι πιο ακριβό.
NUKE2 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ τι να κάνω που δεν θέλω για κανένα λόγο να βάλω αυτές τις χαζοεταιρείες αλλά στην ΔΕΗ γίνεται της πόπης και το τηλέφωνο κάθε φορά κάνει παράσιτα (σε σημείο που αρχίζω να βλέπω σκοπιμότητες) αν τελικά το σηκώσουν μετά από 45 λεπτά!; Μια επανασύνδεση θέλω να κάνω...
giorgosvet Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Προς Αποστολη.Ρωτησες πόσο χρεωνουν ΟΤΣ?.Γιατι με αυτη τη καταναλωση που έχεις μπορει να σου βγει <<χρυση>> η κιλοβατορα σε σχεση με τη ΔΕΗ και να φυγεις τρέχοντας.
kyanokranos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Προς Αποστολη.Ρωτησες πόσο χρεωνουν ΟΤΣ?.Γιατι με αυτη τη καταναλωση που έχεις μπορει να σου βγει <<χρυση>> η κιλοβατορα σε σχεση με τη ΔΕΗ και να φυγεις τρέχοντας.40-70€ είναι το διάστημα της ΟΤΣ στη Volterra. Μετά είναι η green και η NRG, που δεν έχουν (στην 1η, νομίζω, μόνο αν τους το ζητήσεις). Τον τελευταίο χρόνο, πάντως, δύο φορές, μόνο, ανέβηκε πάνω από 70€ (71,63€ και 70,42€ αντίστοιχα), μιλώντας πάντα για μηνιαίες τιμές. 1
giorgosvet Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 70 ευρώ ειναι πολυ καλα.Ποιος δημοσιευει τις επισημες τιμες καθε μήνα?Να έχεις κι αυτο το αγχος καθε μήνα, ποσο πήγε η ΟΤΣ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις