Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η  green αν θες δε σε χρεωνει ΟΤΣ κ αναγράφετε στους ειδικούς όρους ρώτα κ προσφορά .

στο τιμοκαταλογο στη 3 σελιδα στις λοιπεσ χρεωσεισ γραφει οτι υπαρχουν χρεωσεις ΟΤΣ. file:///C:/Users/user1/Desktop/PRICELIST_GREEN_2017.pdf

• Απαντ. 611
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακυρωσα την αίτηση με τον ΗΡΩΝ παρόλες τις διαβεβαιωσεις οτι δεν ενεργοποιουν την ρήτρα. Παμε για αλλες να δουμε αν υπαρχει κατι καλυτερο.

Δημοσ.

Ακυρωσα την αίτηση με τον ΗΡΩΝ παρόλες τις διαβεβαιωσεις οτι δεν ενεργοποιουν την ρήτρα. Παμε για αλλες να δουμε αν υπαρχει κατι καλυτερο.

Από περιέργεια, σε διαβεβαίωναν από τον ίδιο τον ΗΡΩΝΑ, ή από την εταιρεία τηλεφωνικής προώθησης; 

Δημοσ.

Καλησπερα. 
Επειδη εχω μπερδευτει λιγο, τελικα ποια ειναι η καλυτερα προσφορα που τρεχει αυτη την στιγμη για εναλλακτικο παροχο??

Ο Ηρων με το νυχτερινο τιμολογιο??

Δημοσ.

καλημέρα,μου έστειλαν τους όρους όντως δε βρήκα να λέει γι ΟΤΣ    :)

Προσφορά green

:0€/πάγιο,0,072€/kwh (χωρίς έκπτωση συνέπειας 0,076€),0,0661€/kwh Με 12μηνη δέσμευση χωρίς θα ήταν:0,076€/χωρίς έκπτωση συνέπειας 0,080€ 

Νομίζω είναι 2η καλύτερη προσφορά μετά της Voltera

Καλησπερα. 
Επειδη εχω μπερδευτει λιγο, τελικα ποια ειναι η καλυτερα προσφορα που τρεχει αυτη την στιγμη για εναλλακτικο παροχο??

Όχι ο Heron/ήρων χρεώνει μεγάλο πάγιο (60€/έτος),έχει 24μηνη δέσμευση,έχει ΟΤΣ 40-50€/mwh-1.000kwh(αν δε κάνω λάθος),δηλαδή θα χρεώνεσαι κάθε φορά που θα το παίρνουν χονδρική ακριβότερα από το όριο (ΟΤΣ) πχ για 70€/mwh θα δώσεις ρήτρα 20€ για κάθε 1.000kwh κατανάλωσης, να μη πω κ εξυπηρέτηση πολύ κακή δε θα βγάζεις άκρη .

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΟΤΣ (ΧΤ) no smp.pdf

Δημοσ.

Προσφορά green

:0€/πάγιο,0,072€/kwh (χωρίς έκπτωση συνέπειας 0,076€),0,0661€/kwh Με 12μηνη δέσμευση χωρίς θα ήταν:0,076€/χωρίς έκπτωση συνέπειας 0,080€ 

η Voltera τι προσφορα τρέχει;

Δημοσ.

Προσφορά green

η Voltera τι προσφορα τρέχει;

0,0072/kwh,0,0595€/kwh **Προσφορά με έκπτωση συνέπειας *χωρίς θα είναι:0,080€/kwh,0,0661€/Kwh, 0,00€ / πάγιο, χωρίς δέσμευση,ΟΤΣ (40-70€/MWH-1.000kwh) ,Μόνο που το κακό είναι ότι δε δέχονται πελάτες με διακανονισμό απ' τη ΔΕΗ 500€+

Δημοσ.

απο τον ίδιο. 

Τραγικοί...

Έχω e-mail τους (σε απάντηση δικού μου που παραπονιόμουν ότι μου την είχαν και χρέωσει λάθος- που ίσχυε) που μου λένε "την έχετε αποδεχθεί δια της υπογραφής σας".

Και τόσο δεν την εφαρμόζουν, που της κατέβασαν τα όρια κιόλας.

Εμένα προσπαθούσαν αν με πείσουν ότι έχει και η ΔΕΗ ρήτρα ΟΤΣ.

Όσο ήμουν και δε μπορούσα να βγάλω άκρη μαζί τους είχα αμφιβολία αν είναι άσχετοι ή με κοροϊδεύουν, τελικά άδικα τους είχα για άσχετους, πονηροί είναι.

κ πάλι δε ξέρεις ποιος σου μιλούσε που ξέρουμε ότι το 18... δε χτυπάει αλλού;

Φαντάζομαι πήρε στο τηλέφωνο της εξυπηρέτησης πελατών. Δεν νομίζω να έχουν τρίτους εκεί, αλλά και να έχουν είναι οι ίδιοι που θα χρειαστεί να τον εξυπηρετήσουν και όχι να τον δουλεύουν.

0,0072/kwh,0,0595€/kwh **Προσφορά με έκπτωση συνέπειας *χωρίς θα είναι:0,080€/kwh,0,0661€/Kwh, 0,00€ / πάγιο, χωρίς δέσμευση,ΟΤΣ (40-70€/MWH-1.000kwh) ,Μόνο που το κακό είναι ότι δε δέχονται πελάτες με διακανονισμό απ' τη ΔΕΗ 500€+

Απλά αυτή την προσφορά δεν τη δίνει απευθείας η Volterra αλλά μέσω allazorevma. Αν πας απευθείας σου δίνουν την τιμή με τα 0,0076€/KWh τελική.

Δημοσ.

Τραγικοί...

Έχω e-mail τους (σε απάντηση δικού μου που παραπονιόμουν ότι μου την είχαν και χρέωσει λάθος- που ίσχυε) που μου λένε "την έχετε αποδεχθεί δια της υπογραφής σας".

Και τόσο δεν την εφαρμόζουν, που της κατέβασαν τα όρια κιόλας.

Εμένα προσπαθούσαν αν με πείσουν ότι έχει και η ΔΕΗ ρήτρα ΟΤΣ.

Όσο ήμουν και δε μπορούσα να βγάλω άκρη μαζί τους είχα αμφιβολία αν είναι άσχετοι ή με κοροϊδεύουν, τελικά άδικα τους είχα για άσχετους, πονηροί είναι.

Φαντάζομαι πήρε στο τηλέφωνο της εξυπηρέτησης πελατών. Δεν νομίζω να έχουν τρίτους εκεί, αλλά και να έχουν είναι οι ίδιοι που θα χρειαστεί να τον εξυπηρετήσουν και όχι να τον δουλεύουν.

Απλά αυτή την προσφορά δεν τη δίνει απευθείας η Volterra αλλά μέσω allazorevma. Αν πας απευθείας σου δίνουν την τιμή με τα 0,0076€/KWh τελική.

ναι η τιμή ισχύει από το allazorevma ή το energy market γι voltera αλλά κ εκείνοι έχουν ΟΤΣ ενώ η green δε έχει γι μένα κ η προσφορά 0,076 χωρίς έκπτωση συνέπειας ή με 0,072 κ 0,0661 νυχτερινό-όπου δε το χρησιμοποιώ κ πολύ είναι καλή προσφορά 

Δημοσ.

Καλησπερα. 

Αυτή τη στιγμή εμένα στο allazorevma με την κατανάλωσή μου πρώτη μου βγάζει την nrg με αυτή την προσφορά http://nrgprovider.com/5x5x5 Είμαι αρκετό καιρό πελάτης και πολύ ευχαριστημένος κυρίως με το support.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, η ΔΕΗ εδω και μηνες μας χρεωνει 10% προμηθεια με δικαιολογια "καθολικη υπηρεσια" και λογο αυτου δεν βαζανε ουτε την εκπτωση 15% για καλοπληρωτεους, σε ερωτηση μου προς αυτους μου ειπαν οτι δεν θα επιστρεψουν τα λεφτα απο το 10% που κλεψανε ουτε το 15%

Τελος παντων αποφασισαμε να αλλαξουμε εταιρεια μιας και φερθηκαν σαν απατεωνες στην ΔΕΗ, και θελω να ρωτησω μεσω του energy-market ειναι ασφαλες να κανω αιτηση σε εταιρεια υπαρχουν τιποτα ψιλα γραμματα? Και τι γνωμη εχετε για την Volterra? Μου την βγαζει ως την πιο φθηνη.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, η ΔΕΗ εδω και μηνες μας χρεωνει 10% προμηθεια με δικαιολογια "καθολικη υπηρεσια" και λογο αυτου δεν βαζανε ουτε την εκπτωση 15% για καλοπληρωτεους, σε ερωτηση μου προς αυτους μου ειπαν οτι δεν θα επιστρεψουν τα λεφτα απο το 10% που κλεψανε ουτε το 15%

Τελος παντων αποφασισαμε να αλλαξουμε εταιρεια μιας και φερθηκαν σαν απατεωνες στην ΔΕΗ, και θελω να ρωτησω μεσω του energy-market ειναι ασφαλες να κανω αιτηση σε εταιρεια υπαρχουν τιποτα ψιλα γραμματα? Και τι γνωμη εχετε για την Volterra? Μου την βγαζει ως την πιο φθηνη.

Η ΔΕΗ λέγεται προμηθευτής καθολικής υπηρεσίας επειδή είναι ο πάροχος που προμηθεύει τον πελάτη ΧΤ όταν δεν έχει σύμβαση με κανένα προμηθευτή. Έκανες κάποια αίτηση διακοπής συμβολαίου μαζί τους, ή κάτι ώστε να καταγγείλουν αυτοί τη σύμβασή μαζί σου και δεν πήγες σε άλλο; Σου λέει κάτι;

Όταν είσαι σε αυτή την κατάσταση πάντως, όντως ισχύουν άλλες χρεώσεις απότι  λέει ο κατάλογός τους και δεν υφίσταται και η έκπτωση συνέπειας.

Για το άλλο που ρωτάς, μέσω energymarket δεν έχω εμπειρία, αλλά άλλαξα μέσω της αντίστοιχης allazorevma χωρίς κανένα πρόβλημα. Μάλιστα μου έδωσαν και δώρο 10€. Γενικά πιστεύω ότι είναι πιο ασφαλές να αλλάξεις μέσω αυτών παρά μέσω τηλεφωνικής εταιρείας προώθησης. Αλλιώς απευθείας με τον πάροχο.

Στη Volterra έχω πάει και εγώ από τέλη Σεπτεμβρίου, έχει εκδοθεί ένας λογαρισμός με δική μου μέτρηση. Κανένα πρόβλημα ως τώρα με το λογαριασμό, καλή τηλεφωνική εξυπηρέτηση και εφαρμογή/ιστοσελίδα εύχρηστη και με ωραία στατιστικά. Καμία σχέση δηλαδή με την ΗΡΩΝ που ήμουν πριν.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...