Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Στοhttps://allazorevma.gr/compare/results χωρις στοιχεια καταναλωσης γραφει : Θα χρησιμοποιηθεί η κατανάλωση 1000 KWh για την ημέρα και η κατανάλωση 250 KWh για τη νύχτα που είναι ο εθνικός μέσος όρος για ένα τετράμηνο Το κερδος παραπανω απο την ΔΕΗ της Voltera τον χρονο ειναι 36 ευρω δηλαδη 3 ευρω τον μηνα. Ο καθενας αποφασιζει αν ρισκαρει με οποιες συνεπεις μπορει να εχουν τα ψιλα γραμματα ή αυθαιρετες αλλαγες ορων Εγω σαν υπαλληλος του ΔΕΔΔΗΕ πληρωνομαι απο ολους τους παροχους . Ο ΔΕΔΔΗΕ δεν εχει πελατες αλλα χρηστες δικτου . 1
igano80 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Επειδή έχω βαρεθεί με τη ΔΕΗ τρέχει μια καλή προσφορά της volterra μέχρι τέλος του μήνα χωρίς εγγύηση και δέσμευση με τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς (μαζί με protergia). Όσοι την έχουν δοκιμάσει είναι ευχαριστημένοι γενικά?
naive Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Επειδή έχω βαρεθεί με τη ΔΕΗ τρέχει μια καλή προσφορά της volterra μέχρι τέλος του μήνα χωρίς εγγύηση και δέσμευση με τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς (μαζί με protergia). Όσοι την έχουν δοκιμάσει είναι ευχαριστημένοι γενικά? Επειδή ψάχνω και εγώ, υπάρχει λινκ με την προσφορα; (Με τους εναλλακτικούς παρόχους όντως μειώνεται η πιθανότητα να πλήξεις, κρίνοντας από τη δική μου εμπειρία) Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2017 από naive
igano80 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Επειδή ψάχνω και εγώ, υπάρχει λινκ με την προσφορα; (Με τους εναλλακτικούς παρόχους όντως μειώνεται η πιθανότητα να πλήξεις, κρίνοντας από τη δική μου εμπειρία) energy-market.gr
Heybro Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 ψιλο ασχετο με το thread, γνωριζει κανεις τις προδιαγραφες του ανοιγματος σε κολωνα μετρητη της ΔΕΗ ωστε να μπει ρολοι για νυχτερινο ρευμα; Στην υπαρχον κολωνα με ανοιγμα 61cm x 60cm με ενημερωσαν πως δεν γινεται image upload Σε μας έβγαλαν τον μέσα μετρητή και έβαλαν πλήρως ψηφιακό. Ούτε διπλή χελώνα ούτε τίποτα. Όπως ήταν έτσι έμεινε. 1
naive Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 energy-market.gr Ευχαριστώ, τη βρήκα και μέσω allazorevma και την έκανα για volterra. Είναι όντως πολύ καλή προσφορά.
james9tito Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μου εγινε μια προσφορα απο την protergia. 35% εκπτωση για 4 μηνες και μετα 25% εκπτωση. Την εχει κανεις? Απο εξυπηρετηση πελατων πως παει? Θα βλεπω οντως τοση διαφορα στο λογαριασμο ή δεν αξιζει τον κοπο? Υπαρχει κινδυνος να μεινω στα σκοταδια αν φαληρισουν? Γενικα ειναι κατι που αξιζει να δοκιμασω ή να κατσω στα αυγα μου και να πληρωνω τη δεη? Ακομα και 20 ευρω που λεει ο λογος να γλυτωνω κατι ειναι .
Rebirth Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Λοιπόν επειδή... ζητήθηκε. Ο πρώτος εκκαθαριστικός λογαριασμός που έλαβα από την nrg για το διάστημα 11/07 μέχρι 29/09 είναι στα 91,44 ευρώ. Περιέχει χρέωση ημέρας/νύχτας και μόνο για το ρεύμα (όχι τέλη κ.λπ) το κόστος είναι 64,86 (συμπ. ΦΠΑ). *Oι ενδείξεις μετρητή είναι κατανάλωση 320 για ημέρα και 243 για νύχτα. 1
naive Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Από χθες είμαι στη Volterra. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι εξαιρετικές. Ευκολία στην αίτηση (μέσω του allazorevma), γρήγορη διεκπεραίωση, ενημερώσεις με sms, περιοχή πελάτη και app πολύ καλά με δυνατότητα εισαγωγής μέτρησης και άλλα ενδιαφέροντα στατιστικά και πληροφορίες. Γενικά δίνει την εικόνα οργανωμένης και εξελιγμένης εταιρείας, καμία σχέση με την ΗΡΩΝ που ήμουν πριν. Ελπίζω να είναι ΟΚ και στους λογαριασμούς.
papoys1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Δες και την Protergia, είναι μαζί με την Cosmote. Όχι τίποτε άλλο, αλλά εξαιτίας της κάκιστης εμπειρίας με δύο ιδιωτικές εταιρίες παλαιότερα, διαιωνίζεται η εντύπωση ότι οι ιδιωτικοί πάροχοι είναι τίποτε... μπακάλικα, που αύριο-μεθαύριο θα κλείσουν και θα τρέχει ο κόσμος. Τόσες που έχουν γίνει υπάρχει έστω και η παραμικρή εγγύηση από κάπου πως κάποιες από αυτές δεν θα κλείσουν;;; Προσωπικά σκεφτόμουνα τελευταία να έφευγα από τη ΔΕΗ. Διαβάζοντας αυτό εδώ το θέμα για αρκετές ώρες μου έφυγε αυτή η διάθεση. Είμαι της άποψης πως μόνο σε φόρουμ και διαβάζοντας όλες τις απόψεις των μελών μπορείς να βγάλεις κάποια αληθινά συμπεράσματα. Βέβαια έχουμε και την τύχη στο φόρουμ να έχουμε το Γιάννη που δουλεύει στη ΔΕΗ ο οποίος βοηθάει σε πολλά πράγματα και αποθαρρύνει τυχόν παπαγαλάκια να μας παρασύρουν σε λάθος μονοπάτια. Αν περιμένεις από διαφημίσεις και από πληρωμένες αναρτήσεις να μάθεις την αλήθεια (γιατί τα ψιλά γράμματα λίγοι τα διαβάζουν και ακόμη λιγότεροι τα καταλαβαίνουν) την πάτησες. Edit. Snood επειδή το Γιάννη τον διαβάζω και σε άλλα θέματα έχω σχηματίσει την εντύπωση ότι προσπαθεί γενικά στο φόρουμ με όσες γνώσεις διαθέτει να βοηθήσει. Το ίδιο έχω πιστεύω πως κάνει και εδώ με τις περισσότερες γνώσεις που διαθέτει από εμάς. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2017 από papoys1 4
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Τόσες που έχουν γίνει υπάρχει έστω και η παραμικρή εγγύηση από κάπου πως κάποιες από αυτές δεν θα κλείσουν;;; Προσωπικά σκεφτόμουνα τελευταία να έφευγα από τη ΔΕΗ. Διαβάζοντας αυτό εδώ το θέμα για αρκετές ώρες μου έφυγε αυτή η διάθεση. Είμαι της άποψης πως μόνο σε φόρουμ και διαβάζοντας όλες τις απόψεις των μελών μπορείς να βγάλεις κάποια αληθινά συμπεράσματα. Βέβαια έχουμε και την τύχη στο φόρουμ να έχουμε το Γιάννη που δουλεύει στη ΔΕΗ ο οποίος βοηθάει σε πολλά πράγματα και αποθαρρύνει τυχόν παπαγαλάκια να μας παρασύρουν σε λάθος μονοπάτια. Αν περιμένεις από διαφημίσεις και από πληρωμένες αναρτήσεις να μάθεις την αλήθεια (γιατί τα ψιλά γράμματα λίγοι τα διαβάζουν και ακόμη λιγότεροι τα καταλαβαίνουν) την πάτησες. Edit. Snood επειδή το Γιάννη τον διαβάζω και σε άλλα θέματα έχω σχηματίσει την εντύπωση ότι προσπαθεί γενικά στο φόρουμ με όσες γνώσεις διαθέτει να βοηθήσει. Το ίδιο έχω πιστεύω πως κάνει και εδώ με τις περισσότερες γνώσεις που διαθέτει από εμάς. Σε ευχαρστω για τα καλα σου λογια ....Ειμαι σε ΔΕΔΔΗΕ και οχι ΔΕΗ για ναπει καποιος οτι εχω "συμφερον" να προτειω ΔΕΗ .ΔΕΔΔΗΕ πληρωνουν ολοι ανεξαρτητα απο παροχο . 2
haris_216 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Τόσες που έχουν γίνει υπάρχει έστω και η παραμικρή εγγύηση από κάπου πως κάποιες από αυτές δεν θα κλείσουν;;; Έτσι ακριβώς. Και αν και το ζώδιό μου μιλάει για την τάση μου για πρωτοπορία και καινοτομία, λόγω ηλικίας (αλλά και αφού έχω κάνει και τις "πατάτες" μου στο παρελθόν σε διάφορα θέματα) λέω να μην πρωτοπορήσω σε αυτή τη φάση. Θα μείνω προς το παρόν παρατηρητής και όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο δηλαδή δω ποιοι έμειναν, ποιοι έφυγαν και κυρίως ποια είναι η συμπεριφορά των "εναλλακτικών" στους υπάρχοντες πελάτες τους όταν "παλιώσουν" (αφού γενικά οι εταιρίες έχουν την τάση να είναι πιο "φιλικοί" στους νέους συνδρομητές και να "ξεχνάνε" τους ήδη "δεμένους") το ξαναβλέπω.
naive Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Είναι όντως απίθανο να επιβιώσουν τόσες εταιρείες. Ωστόσο και σε περίπτωση που κλείσει κάποια ο καταναλωτής δε θα μείνει χωρίς ρεύμα γιατί η διαχείριση γίνεται από το ΔΕΔΔΗΕ. Το λογικό είναι να συγχωνευθούν και όχι να κλείσουν απότομα, αλλά και αυτό να γίνει ο ΔΕΔΔΗΕ θα γυρίσει τους καταναλωτές της στη ΔΕΗ αυτόματα (προμηθευτής τελευταίου καταφυγίου) Επειδή και εγώ βλέπω πτωτικές τάσεις τιμών στην αγορά, και εγώ ψάχνω συμβόλαια χωρίς δεσμεύσεις παραμονής για να μπορώ ανά πάσα στιγμή να εκμεταλλευθώ τον ανταγωνισμό.
papoys1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Θα μείνω προς το παρόν παρατηρητής και όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο δηλαδή δω ποιοι έμειναν, ποιοι έφυγαν και κυρίως ποια είναι η συμπεριφορά των "εναλλακτικών" στους υπάρχοντες πελάτες τους όταν "παλιώσουν" (αφού γενικά οι εταιρίες έχουν την τάση να είναι πιο "φιλικοί" στους νέους συνδρομητές και να ξεχνάνε" τους ήδη δεμένους") το ξαναβλέπω. Εδώ τα είπες όλα. Θυμάμαι παλιά στον ΟΤΕ ακόμη και στο λογαριασμό υπήρχε αστικό τηλέφωνο βλάβης. Τώρα σου λένε πάρε το 5ψήφιο με 1 ευρώ χρέωση και αν δεήσουν και το σηκώσουν αν καταφέρεις να βρεις άκρη και να λύσεις το πρόβλημά σου τρύπα μου τη μύτη.
haris_216 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Είναι όντως απίθανο να επιβιώσουν τόσες εταιρείες. Ωστόσο και σε περίπτωση που κλείσει κάποια ο καταναλωτής δε θα μείνει χωρίς ρεύμα γιατί η διαχείριση γίνεται από το ΔΕΔΔΗΕ. Το λογικό είναι να συγχωνευθούν και όχι να κλείσουν απότομα, αλλά και αυτό να γίνει ο ΔΕΔΔΗΕ θα γυρίσει τους καταναλωτές της στη ΔΕΗ αυτόματα (προμηθευτής τελευταίου καταφυγίου) Επειδή και εγώ βλέπω πτωτικές τάσεις τιμών στην αγορά, και εγώ ψάχνω συμβόλαια χωρίς δεσμεύσεις παραμονής για να μπορώ ανά πάσα στιγμή να εκμεταλλευθώ τον ανταγωνισμό. Μα κανείς δε λέει ότι κάποιος θα μείνει χωρίς ρεύμα ακόμα και αν κλείσει κάποιος πάροχος (δε νομίζω ότι έγινε κάτι τέτοιο ακόμα και στα συμβάντα του πρόσφατου παρελθόντος). Απλά το θέμα είναι η ταλαιπωρία/αγωνία μέχρι να διευθετηθεί η κατάσταση και το αν η επιστροφή στις "ρίζες" (ΔΕΗ) θα σήμαινε και ενδεχόμενη αναπροσαρμογή (aka αύξηση) της εγγύησης
Προτεινόμενες αναρτήσεις