gnsX Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Οριστε και εας λογαριασμος εναλλακτικου παροχου https://www.volterra.gr/protypo-logariasmou/ Απο 118 ευρω αξια ρευματος στα 417 τελικη . Αξιολύπητος 1
naive Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Ο ΔΕΔΔΗΕ ξερει και παροχη και ονομα χρηστη δικτυου (ετσι τους λεμε και οχι πελατες) . Ποσα λογαριασμου δεν μπορει να δει και εκτελει εντολες παροχων για διακοπες-επαναφορες κλπ . Οπότε όταν ένας χρήστης κάνει αίτηση για αλλαγή ονόματος στον πάροχό του, ο ΔΕΔΔΗΕ τι περιμένει από τον πάροχο για να να ενημερώσει τα δικά του αρχεία με το νέο όνομα του χρήστη;
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Οπότε όταν ένας χρήστης κάνει αίτηση για αλλαγή ονόματος στον πάροχό του, ο ΔΕΔΔΗΕ τι περιμένει από τον πάροχο για να να ενημερώσει τα δικά του αρχεία με το νέο όνομα του χρήστη; Ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερωνεται απο συστημα για αλλαγη στοιχειων παροχης.
naive Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερωνεται απο συστημα για αλλαγη στοιχειων παροχης. Αφού απλώς ενημερώνεται,προκύπτει ότι η αλλαγή ονόματος είναι θέμα παρόχου και όχι ΔΕΔΔΗΕ
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Αφού απλώς ενημερώνεται,προκύπτει ότι η αλλαγή ονόματος είναι θέμα παρόχου και όχι ΔΕΔΔΗΕ Την αρχικη παροχη πχ 1 2345689 01 2 την δινει ο ΔΕΔΔΗΕ και παρακολουθει ποιος παροχος την εξυπηρετει .
CptBill Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Με την ΗΡΩΝ σε κόβω χλωμό να καταφέρεις να συνεννοηθείς για οποιοδήποτε μη εντελώς απλό θέμα. Για τη δυνατότητα αλλαγής στο είπαν από την ΗΡΩΝ ή από αυτούς που προωθούσαν τα συμβόλαιά τους τηλεφωνικά; Γιατί δεν είμαι σίγουρος αν είναι θέμα παρόχου ή ΔΕΔΔΗΕ το όνομα. Τι θα γίνει αν φύγεις νωρίτερα από τους 24 μήνες; Υπάρχει κάποια ποινή; Επίσης ποιες είναι οι χρεώσεις του συμβολαίου και οι τιμές της ρήτρας ΟΤΣ; ναι, τα ιδια διαβασα, εκ των υστερων βεβαια, οτι απο θεμα εξυπηρετησης πελατων η ακομα και τιμολογησης, ειναι τραγικη εταιρια. Θα δειξει η νεκροψια. 50 ευρω ειναι το προστιμο εαν σπασεις το συμβολαιο σε λιγοτερο απο 24 μηνες αν θυμαμαι καλα. Τα υπολοιπα δεν τα θυμαμαι γιατι δεν εχω στη παρουσα το συμβολαιο κοντα μου. 1
CptBill Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 ψιλο ασχετο με το thread, γνωριζει κανεις τις προδιαγραφες του ανοιγματος σε κολωνα μετρητη της ΔΕΗ ωστε να μπει ρολοι για νυχτερινο ρευμα; Στην υπαρχον κολωνα με ανοιγμα 61cm x 60cm με ενημερωσαν πως δεν γινεται image upload
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 ψιλο ασχετο με το thread, γνωριζει κανεις τις προδιαγραφες του ανοιγματος σε κολωνα μετρητη της ΔΕΗ ωστε να μπει ρολοι για νυχτερινο ρευμα; Στην υπαρχον κολωνα με ανοιγμα 61cm x 60cm με ενημερωσαν πως δεν γινεται image upload Προφανως ο ΔΕΔΔΗΕ στο ειπε .Δεν σου ειπε ποσο πρεπει να ειναι ?
CptBill Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 υπαλληλος της δεδδηε πριν κανα 6μηνο οπου ενημερωσαν οτι απλα δεν χωραει το ρολοι. Δεν ημουν παρων και δεν ασχοληθηκα περαιτερω δεδομενου πως δεν ηταν στο ονομα μου η δεη. 1
naive Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Κρίνοντας από την πολυκατοικία μου, τα ρολόγια που μετράνε και νυχτερινό έχουν ακριβώς το ίδιο μέγεθος με τα υπόλοιπα, εξωτερικά.Δεν ξέρω μήπως είναι διαφορετικά τα πιο καινούργια. Από την άλλη, είναι υποχρεωτικό να υπάρχει τέτοια κατασκευή για να μπει το ρολόι μέσα; Τα περισσότερα ρολόγια που βλέπω σε χωριά επάνω σε ένα εξωτερικό τοίχο είναι καρφωμένα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Κρίνοντας από την πολυκατοικία μου, τα ρολόγια που μετράνε και νυχτερινό έχουν ακριβώς το ίδιο μέγεθος με τα υπόλοιπα, εξωτερικά. Δεν ξέρω μήπως είναι διαφορετικά τα πιο καινούργια. Από την άλλη, είναι υποχρεωτικό να υπάρχει τέτοια κατασκευή για να μπει το ρολόι μέσα; Τα περισσότερα ρολόγια που βλέπω σε χωριά επάνω σε ένα εξωτερικό τοίχο είναι καρφωμένα. Πολλα θα δεις σε παλιες συνδεσεις ακομα και μετρητες μεσα σε σπτια αλλα τωρα δεν γινεται πια και υπαρχουν προδιαγραφες.
fakiris31 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Αν θυμάμαι καλά 30 εκατ η μπορείς να μετρήσεις μια μονοφασικο χελώνα συν 4 πόντους περίπου για το μεταξύ τους κενό συμπεριλαμβανομένου του συμπιοθληπτη
pananton Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 από τον Σεπτέμβρη θα μπω σε νέο σπίτι και ψάχνομαι για πάροχο...δεν έχω αποκλείσει (ακόμα) την ΔΕΗ αλλά σήμερα θα ξεκινήσω το κυνήγι προσφορών...ακούω πολύ καλά λόγια για volterra ενώ για ηρων,protergia,elpedison όχι τόσο κυρίως σε εξυπηρέτηση πελατών. έχει κανείς αρνητική εμπειρία από volterra ? με ενδιαφέρουν να ακούσω τα αρνητικά, μην αναφερθούμε σε τιμές... επίσης τίποτα βλάβες, πτώσεις? τι να προσέξω και τι να ρωτήσω?
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 από τον Σεπτέμβρη θα μπω σε νέο σπίτι και ψάχνομαι για πάροχο...δεν έχω αποκλείσει (ακόμα) την ΔΕΗ αλλά σήμερα θα ξεκινήσω το κυνήγι προσφορών...ακούω πολύ καλά λόγια για volterra ενώ για ηρων,protergia,elpedison όχι τόσο κυρίως σε εξυπηρέτηση πελατών. έχει κανείς αρνητική εμπειρία από volterra ? με ενδιαφέρουν να ακούσω τα αρνητικά, μην αναφερθούμε σε τιμές... επίσης τίποτα βλάβες, πτώσεις? τι να προσέξω και τι να ρωτήσω? Για βλαβες , καταμετριση , νεες συνδεσεις , επαυξήσεις και ότι εχει να κανει με το δικτυο ανεξάρτητα από παροχο ειτε ΔΕΗ , ειτε εναλλακτικων υπεύθυνος είναι ο ΔΕΔΔΗΕ www.deddie.gr Οι λογαριασμοι ολων για βλαβες αναλογα την περιοχη δινου το τηλεφωνο της Περιοχηε του ΔΕΔΔΗΕ που ανηκουν.
pananton Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 αρχικά σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση ναι όντως, αλλά για σταθερή παροχή τάσης τι γίνεται? υπάρχει περίπτωση ανάλογα τον πάροχο να έχω αυξομειώσεις στην τάση με κίνδυνο των ηλεκτρικών συσκευών? ή και αυτό είναι καθαρά θέμα της ΔΕΔΔΗΕ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις