Rebirth Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Eπαναφέρω -για επείγοντα λόγο- το τόπικ, καθώς μόλις μετακόμισα και ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος επιμένει για εναλλακτικό πάροχο. Εχει κανείς εμπειρία από NRG και Elpedison; Στο «μπλα μπλα» και στα νούμερα που εμφανίζει η συγκριτική allazorevma.gr καλά το πάνε. Για παράδειγμα η NRG μου εμφανίζει όφελος περί τα 50 ευρώ (ετήσιο) με τις εξής προσθήκες: Τιμή: Σταθερή για 6 μήνες Ελάχιστη Παραμονή: Όχι Προκαταβολή/Εγγύηση: Διάστημα 2 μηνών (Δυνατότητα έκπτωσης έως 30% σε καλοπληρωτές) Μηδενική εγγύηση, για εξόφληση λογαριασμών μέσω πάγιας εντολής Επιβράβευση με 15% έκπτωση σε πελάτες που παρουσιάζουν συνέπεια στην εξόφληση των λογαριασμών τους. Χωρίς πάγιο Υπάρχει κάποια... παγίδα εδώ; Αν έχει κάποιος θετική εμπειρία από κάποιον πάροχο παρακαλώ να τη μεταφέρει. Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Διαβαστε καλα τους κρυφους ορους ....Συγκριση στο http://www.allazorevma.gr/ Για λιγα ευρω τον χρονο και αν δεν αξιζει κανενα ρισκο . 4
opcorsa Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 50 ευρω.. ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ (!!!) να σου δωσω 100 να μεινεις στην δεη?
Rebirth Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Να διευκρινίσω ότι δεν έχω καμία πρόθεση προσωπικά να πάω σε άλλον πάροχο. Ο ιδιοκτήτης το ζητά. Τα 50 ευρώ είναι καθαρά από την κιλοβατώρα (σα να συγκρίνουμε απλά τι πλήρωσα πέρυσι στη ΔΕΗ, όχι με συνέπεια). Με τις προωθητικές ενέργειες είναι ένα επιπλέον 15% κάτω αν μπει σε πάγια εντολή.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Να διευκρινίσω ότι δεν έχω καμία πρόθεση προσωπικά να πάω σε άλλον πάροχο. Ο ιδιοκτήτης το ζητά. Τα 50 ευρώ είναι καθαρά από την κιλοβατώρα (σα να συγκρίνουμε απλά τι πλήρωσα πέρυσι στη ΔΕΗ, όχι με συνέπεια). Με τις προωθητικές ενέργειες είναι ένα επιπλέον 15% κάτω αν μπει σε πάγια εντολή. Δεν εχει κανενα δικαιωμα να σου υποδικνυει παροχο πες του . 1
Rebirth Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δεν εχει κανενα δικαιωμα να σου υποδικνυει παροχο πες του . Αυτό, ναι, μάλιστα. Και αυτό του απάντησα κι εγώ, ως ότι είναι σα να επιλέγει πρόγραμμα... 2play για μένα. Ούτως ή άλλως, αν δεν υπογράψω εγώ δεν γίνεται κάτι. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Eπαναφέρω -για επείγοντα λόγο- το τόπικ, καθώς μόλις μετακόμισα και ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος επιμένει για εναλλακτικό πάροχο. Εχει κανείς εμπειρία από NRG και Elpedison; Στο «μπλα μπλα» και στα νούμερα που εμφανίζει η συγκριτική allazorevma.gr καλά το πάνε. Για παράδειγμα η NRG μου εμφανίζει όφελος περί τα 50 ευρώ (ετήσιο) με τις εξής προσθήκες: Τιμή: Σταθερή για 6 μήνες Ελάχιστη Παραμονή: Όχι Προκαταβολή/Εγγύηση: Διάστημα 2 μηνών (Δυνατότητα έκπτωσης έως 30% σε καλοπληρωτές) Μηδενική εγγύηση, για εξόφληση λογαριασμών μέσω πάγιας εντολής Επιβράβευση με 15% έκπτωση σε πελάτες που παρουσιάζουν συνέπεια στην εξόφληση των λογαριασμών τους. Χωρίς πάγιο Υπάρχει κάποια... παγίδα εδώ; Αν έχει κάποιος θετική εμπειρία από κάποιον πάροχο παρακαλώ να τη μεταφέρει. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Όχι, δεν υπάρχει καμία παγίδα. Και η Elpedison είναι πολύ καλή, και χρόνια στο χώρο, χωρίς προβλήματα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Όχι, δεν υπάρχει καμία παγίδα. Και η Elpedison είναι πολύ καλή, και χρόνια στο χώρο, χωρίς προβλήματα. Ποσα χρονια ????
Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 H Elpedison; Από το 2003. Aρχικά δεν έδινε οικιακό γιατί μια εταιρία που δεν χρειάζεται να κατονομάσω έδινε λυσσώδη αγώνα να διατηρήσει το μονοπώλιο και τα εξωφρενικά προνόμιά της. Τέλος πάντων, χρόνια ευχαριστημένος πελάτης της.
naive Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Να διευκρινίσω ότι δεν έχω καμία πρόθεση προσωπικά να πάω σε άλλον πάροχο. Ο ιδιοκτήτης το ζητά. Τα 50 ευρώ είναι καθαρά από την κιλοβατώρα (σα να συγκρίνουμε απλά τι πλήρωσα πέρυσι στη ΔΕΗ, όχι με συνέπεια). Με τις προωθητικές ενέργειες είναι ένα επιπλέον 15% κάτω αν μπει σε πάγια εντολή. Άλλο πάλι και αυτό, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι θέλει να πας σε πάροχο εκτός ΔΕΗ γιατί πιστεύει ότι δε θα σε αφήσει να τον φεσώσεις και να του αφήσεις χρέη φεύγοντας. Γενικά με τους εναλλακτικούς, μην περιμένεις διαφορά, δεν είναι λογικό άλλωστε να έρθει κάποιος να σου πουλήσει αυτό που και αυτός αγοράζει από τη ΔΕΗ, φθηνότερα από την ίδια τη ΔΕΗ. Με την έκπτωση συνέπειας της ΔΕΗ, τις πιο πολλές φορές βγαίνουν ακριβότεροι τελικώς.. Να διαβάσεις προσεκτικά τους όρους του συμβολαίου πριν υπογράψεις (οι περισσότεροι τους έχουν στην ιστοσελίδα τους). Ένα συνηθισμένο από τα "ψιλά γράμματα" είναι η ρήτρα ΟΤΣ, στην οποία κρύβεται αρκετά υψηλότερη χρέωση. Το 50ρικο δηλαδή που υπολογίζεις στο τρώνε από εκεί για πλάκα. Επίσης καλό είναι να πας σε ένα που να μπορεί να πάρει τη δική σου μέτρηση online για τους έναντι λογαρισμούς, για να σου έρχονται σωστά κατανεμημένοι λογαριασμοί. Κοίτα επίσης τι ισχύει όταν φύγεις νωρίτερα αν έχεις συμφωνήσει εκπτώσεις αρχικές. Συνήθως δε βάζουν ρήτρα αδιακοπής, αλλά σου παίρνουν πίσω το όφελος από την αρχική προσφορά. Εγώ είμαι στην ΗΡΩΝ, στην αρχή λόγω της προωθητικής προσφοράς είχα κάποιο μικρό όφελος, τώρα είναι μια- η άλλη με τη ΔΕΗ, και έχω καλύτερη τιμή από αυτή που δίνουν στα τωρινά συμβόλαιά τους. Ωστόσο όποτε εφαρμόζεται η ρήτρα ΟΤΣ είναι ακριβότεροι. Πάντως είναι γενικά ανέτοιμοι για ευρύ κοινό, αρκετά ανοργάνωτο μηχανογραφικό σύστημα (κάνουν συνέχεια λάθη στις τιμολογήσεις και πρέπει να ελέγχω μόνος μου το λογαριασμό) και δε βρίσκεις άκρη με την εξυπηρέτηση πελατών γιατί είναι ανεκπαιδευτοι. Και τα ίδια μου έλεγε και ένας φίλος μου που είναι στην elpendison. 3
Rebirth Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Νaive ευχαριστώ πολύ. Θα κοιτάξω πολύ προσεκτικά τη ρήτρα που αναφέρεις. Το μόνο που ήδη επιβεβαίωσα είναι ότι την εγγύηση, που πολλές σου «χαρίζουν» με τη χρήση πάγιας εντολής, στο πέρας του συμβολαίου (όταν πας σε άλλο πάροχο) στη... ζητούν. Ευχαριστώ για το αναλυτικό μήνυμα. Θα επανέλθω. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Άλλο πάλι και αυτό, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι θέλει να πας σε πάροχο εκτός ΔΕΗ γιατί πιστεύει ότι δε θα σε αφήσει να τον φεσώσεις και να του αφήσεις χρέη φεύγοντας. Σε οποιον παροχο κι αν παει ο ιδιοκτητης δεν εχει καμμια απολυτως ευθυνη . 1
Rebirth Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Να σημειώσω ότι στην περίπτωση της NRG δεν υπάρχει ελάχιστος χρόνος δέσμευσης στην προσφορά που έχω. Επομένως, αν τα βρω σκούρα, επιστρέφω την εγγύηση (που μου «χαρίζουν») και γυρίζω στα... «πάτρια» της... ένδοξης ΔΕΗ. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Υο οψιν αν ενας παροχος φαλιρησει η ΔΕΗ σαν "Προμηθευτης τελευταιου καταφυγιου" ειναι υποχρεωμενει να δεχτει το πελατη αλλα για καποιο διαστημα με σημαντικα πιο ακριβες χρεωσεις . 1
Rebirth Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Υο οψιν αν ενας παροχος φαλιρησει η ΔΕΗ σαν "Προμηθευτης τελευταιου καταφυγιου" ειναι υποχρεωμενει να δεχτει το πελατη αλλα για καποιο διαστημα με σημαντικα πιο ακριβες χρεωσεις . Τότε θα επιστρέψω στα... βουνά Γιάννη! Για την NRG είναι εδώ οι όροι: http://nrgprovider.com/sites/default/files/sitefiles_2017-01/nrg_timologisi_xt_17.pdf Διαβάζω ότι έχει μηνιαία τιμολόγηση και σε ό,τι αφορά τις μετρήσεις αναφέρει πως "η nrg ενημερώνεται από τον ΔΕΔΔΗΕ για τις μετρήσεις των πελατών της στη Χαμηλή Τάση". Το ερώτημα είναι το τί σημαίνει το "6 μήνες σταθερής χρέωσης". Μετά από εκεί... τι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις