Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, zio10 είπε

Γενικά δεν είμαι πολύ υπέρ, αλλά λόγω του ότι μάλλον θα μετακομίσω σύντομα και ενός φίλου που ασχολείται με τη volterra θα άξιζε να τη δω για νέα σύνδεση; Έχει κανείς; Στα γρήγορα λένε για 35% έκπτωση που μου φαίνεται δύσκολο να ισχύει.

Για να βγάλετε άκρη δείτε την τελική τιμή ανά κιλοβατώρα, με τα ποσοστά που αναφέρουν όλοι δε βγαίνει άκρη, είναι μόνο για εντυπωσιασμό. Επίσης με την τιμή ανά κιλοβατώρα είναι και πιο έυκολο να υπολογίσετε το όφελος, γιατί απλά κάνεις έναν πολλαπλασιασμό με την κατανάλωση που γράφει ένας εκκαθαριστικός λογαριασμός σας.
Εγώ έχω volterra από το φθινόπωρο, είναι μια χαρά, με τελική τιμή στο ημερήσιο 0,072 και 0,05949 στο νυχτερινό, χωρίς κλίμακα (στη ΔΕΗ και σε κάποιους άλλους παρόχους ανεβαίνει η τιμή του ημερήσιου μετά τις 2000KWh/4μηνο).

Σαν εταιρεία πολύ καλή από εξυπηρέτηση και οργάνωση, έχει site και εφαρμογή πολύ δυνατά. Επίσης κάνει συμβόλαιο χωρίς δέσμευση και έχει ρήτρα ΟΤΣ που είναι απίθανο να σου ανεβάσει την τιμή.
Αν το σκέφτεσαι, κοίτα τι ισχύει για μεταφορά μέσω allazorevma, όταν το είχα κάνει κάνει εγώ είχε καλύτερη προσφορά από ότι απευθείας στην εταιρεία. 

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 611
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μου εκαναν προσφορα απο προτεργια 0,062 ημερησιο και 0,056 νυχτερινο.τωρα στην δεη δινω 0,080 ημερησιο και 0,056 νυχτερινο βαζοντας την εκπτωση 15%.

τα γνωστα αν βαλω παγια εντολη θα εχω εγγυηση 0 αντι για 77 ευρω που ειναι αν δεν βαλω. και παγιο 3,5 ευρω το μηνα για νυχτερινο και τριφασικο.

αξιζει? πιο φθηνο ημερησιο δεν εχω ακουσει. στο νυχτερινο ολοι δινουν το ιδιο.

Επεξ/σία από tolis7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, tolis7 είπε

μου εκαναν προσφορα απο προτεργια 0,062 ημερησιο και 0,056 νυχτερινο.τωρα στην δεη δινω 0,080 ημερησιο και 0,056 νυχτερινο βαζοντας την εκπτωση 15%.

τα γνωστα αν βαλω παγια εντολη θα εχω εγγυηση 0 αντι για 77 ευρω που ειναι αν δεν βαλω. και παγιο 3,5 ευρω το μηνα για νυχτερινο και τριφασικο.

αξιζει? πιο φθηνο ημερησιο δεν εχω ακουσει. στο νυχτερινο ολοι δινουν το ιδιο.

Πάγιο; Δέσμευση;

Επεξ/σία από Gryzor
Δημοσ.

3,5 ευρώ το μήνα είναι πάρα πολλά. Θα πρέπει να κάνεις τους υπολογισμούς σου - γενικά, αν έχεις πολύ μεγάλη κατανάλωση συμφέρει, αλλιώς ισχύει το ότι στα δίνουν με το ένα χέρι για να στα πάρουν με το άλλο.

Δημοσ.

εγω που εχω 1000 kw το 4μηνο ημερησιο αυτα που θα γλιτωσω θα τα δωσω στο παγιο? η δεη τι παγιο εχει το μηνα?

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, tolis7 είπε

εγω που εχω 1000 kw το 4μηνο ημερησιο αυτα που θα γλιτωσω θα τα δωσω στο παγιο? η δεη τι παγιο εχει το μηνα?

Μου πήρε και 10 δευτερόλεπτα να σου πω...

https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/timologia/oikiako-timologio-xwris-xronoxrewsi-g1 

και για να το κάνω ακόμα ευκολότερο, 38 λεπτά. Ήτοι €1,5 το τετράμηνο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γ1Ν 2 ευρω το 4μηνο και τριφασικο ειναι 4,80 ευρω το 4μηνο.συνολο 6,80 ευρω αντι για 14 ευρω που θελει η προτεργια.

αυτα τα 7 ευρω παραπανω το 4μηνο στην προτεργια φερνει μια η αλλη το 0,080 της δεη με το 0,062 της προτεργια για καποιον που καταναλωνει 1000 kw ημερησιο?

1000x0,080=80 ευρω και 1000χ0,062=62 ευρω + 7 το παγιο παραπανω = 69 ευρω. 11 ευρω το 4μηνο χ τρια 4μηνα το χρονο = 33 ευρω το χρονο εξοικονομηση. δεν αξιζει ακομα!

Επεξ/σία από tolis7
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασα να μπω στο my.elpedison σήμερα και υπάρχει μνμ σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα το οποίο πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να αποδεχτώ.

Στα ψιλά γράμματα αναφέρει πως τα στοιχεία μου θα δοθούν σε εταιρίες διαφήμισης, προώθησης κτλ. και πώς, σε περίπτωση που δεν συμφωνήσω, θα λυθεί η μεταξύ μας σύμβαση.

V . Σε ποιους γνωστοποιούμε ή/και διαβιβάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Για να διευκολύνουμε την επίτευξη των σκοπών μας, οι οποίοι αναφέρονται στο σημείο «IV . Για ποιους σκοπούς συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα » ενδέχεται να διαβιβάσουμε, αποκαλύψουμε, παραχωρήσουμε πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα σας ή να τα μοιραστούμε με τρίτους. Σε αυτή την περίπτωση, τρίτοι μπορεί να είναι:

Οποιοσδήποτε τρίτος που παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης, εμπορίας και έρευνας, διανομής, επεξεργασίας δεδομένων, τηλεπωλήσεων, τηλεπικοινωνιών, πληρωμών ή άλλων υπηρεσιών ή υποστηρίζει τη λειτουργία των δραστηριοτήτων της επιχείρησής μας

Οποιοσδήποτε τρίτος που παρέχει υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών ή ικανοποίησης αιτημάτων πελατών

Άλλοι συνεργάτες που παρέχουν στην εταιρεία μας χώρους αποθήκευσης δεδομένων (data center) ή διακομιστές (servers) ή προϊόντα λογισμικού (software)

Εταιρείες προώθησης προϊόντων ή ερευνών αγοράς

Χρηματοπιστωτικά ιδρύματα

Δικηγόροι, δικηγορικές εταιρείες και νομίμως λειτουργούσες εταιρείες ενημέρωσης οφειλετών, σύμφωνα με όσα ειδικότερα ορίζονται από την κείμενη νομοθεσία

Ασφαλιστικές εταιρείες

Η ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ Α.Ε.

Δημόσιες υπηρεσίες, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ, δικαστικές αρχές, ρυθμιστικά όργανα και οργανισμοί, ανεξαρτήτως δικαιοδοσίας ή βαθμού, εφόσον τούτο απαιτείται από το Νόμο, Δικαστική Απόφαση, Κανονισμό, Οδηγία, εντολή, γνωμάτευση, εγκύκλιο κλπ.

Ελεγκτές, λογιστές, συμβολαιογράφοι, δικηγόροι, δικαστικοί επιμελητές ή άλλοι οικονομικοί ή επαγγελματικοί σύμβουλοι

Τρίτοι προμηθευτές στο πλαίσιο των ισχυουσών διατάξεων αναφορικά με την προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου

Οι ειδικοί ή καθολικοί διάδοχοί μας, σε περίπτωση πώλησης, διάθεσης, συγχώνευσης, εκκαθάρισης της επιχείρησής μας

Ακόμη έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε (εν όλω ή εν μέρει) τη συγκατάθεσή σας και να εναντιωθείτε ως προς τη συλλογή και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από την εταιρεία μας. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι τυχόν ανάκληση της συγκατάθεσης σας και εναντίωση ως προς την επεξεργασία μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τη λύση της μεταξύ μας συμβατικής σχέσης, εφόσον τέτοια έχει συναφθεί.

Δηλαδή, ή μας αφήνετε να σας ζαλίζουμε με τηλέφωνα για πρόμο προϊόντων, ή λύνεται η συνεργασία μας. Είναι λογικό κάτι τέτοιο ?

Επεξ/σία από iparou
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, iparou είπε

Δηλαδή, ή μας αφήνετε να σας ζαλίζουμε με τηλέφωνα για πρόμο προϊόντων, ή λύνεται η συνεργασία μας. Είναι λογικό κάτι τέτοιο ?

Οι σοβαρές εταιρείες (γενικώς, όχι ηλεκτρισμού) δίνουν δυνατότητα να επιλέξεις ξεχωριστά για τη χρήση των προσωπικών οσυ δεδομένων για σκοπούς μάρκετινκ.

Ευκαιρία να αλλάξεις εταιρεία χωρίς ποινή διακοπής, πρόκειται για μονομερή ενέργεια (βέβαια για να μη σε παρασύρω, τσέκαρε και τι ακριβώς λένε αυτή τη στιγμή οι όροι του συμβολαίου σου περί προσωπικών δεδομένων , ποινή διακοπής και καταγγελία σύμβασης).
Κάνε μια έρευνα αγοράς μήπως σε συμφέρει κάποια άλλη.

Οι τηλεπωλήσεις έχουν πάθει ένα κοκομπλόκο με το νέο κανονισμό, γιατί προβλέπει κάτι εκατομμύρια πρόστιμα. Μόνο οι εντελώς της αρπαχτής παίρνουν ακόμα.

Επεξ/σία από naive
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παίζει καμια καλή προσφορά συμβόλαιο να τρέχει αυτο το καιρό;

σπίτι 100ΤΜ

χρήση νορμαλ από 2 άτομα

Επεξ/σία από γροσερισοπ
Δημοσ.

Εγω εχω δύο μετρητές (λόγω μεγεθους σπιτιού).

Ο ενας δίνει λογαριασμό (συνολικό) περιπου 460 ευρώ/4μηνο και ο άλλος περιπου 170 ευρω/4μηνο.

Κανοντας μια σχετικά λεπτομερή ερευνα διαπίστωσα οτι στην καλύτερη περίπτωση απο το μεγάλο λογαριασμό θα γλύτωνα το πολύ 30 ευρω/4μηνο, ενω απο τον μικρό (λογω λίγων KWH) τίποτα απολύτως.

Τα 30 ευρω δεν ειναι λίγα. Πιο ειναι ομως το θεμα? Το θεμα ειναι (απ' οτι καταλαβα) οτι η ΔΕΗ πρεπει να ξεφορτωθεί πελάτες για λογους μονοπωλιακούς. Αυτο σημαίνει οτι αν για καποιο λογο θελήσει καποιος να επιστρεψει στη ΔΕΗ, απο άλλο πάροχο, μπορεί να μην ειναι εφικτό. Αυτό (δηλαδή να μην ειναι δυνατη ή εστω ευκολη η επιστροφή στη ΔΕΗ) θα ηταν δυνατόν να γίνει με πολλούς τρόπους, όπως πχ να απαιτηθεί καποιο "τρελλο" πάγιο ή εγγύηση. Και ετσι να μπλεξει αναγκαστικά με αλους παρόχους.

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Το θεμα ειναι (απ' οτι καταλαβα) οτι η ΔΕΗ πρεπει να ξεφορτωθεί πελάτες για λογους μονοπωλιακούς. Αυτο σημαίνει οτι αν για καποιο λογο θελήσει καποιος να επιστρεψει στη ΔΕΗ, απο άλλο πάροχο, μπορεί να μην ειναι εφικτό. Αυτό (δηλαδή να μην ειναι δυνατη ή εστω ευκολη η επιστροφή στη ΔΕΗ) θα ηταν δυνατόν να γίνει με πολλούς τρόπους, όπως πχ να απαιτηθεί καποιο "τρελλο" πάγιο ή εγγύηση. Και ετσι να μπλεξει αναγκαστικά με αλους παρόχους.

Αυτα που λες δεν ισχυουν.Σε καθε περιπτωση μην ασχολεισαι με τετοια θεματα,εσυ εισαι καταναλωτης.

Αυτη τη στιγμη νομιζω η Ηρων κανει μια καλη προσφορα σε τιμη νυχτερινου ρευματος.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Αυτη τη στιγμη νομιζω η Ηρων κανει μια καλη προσφορα σε τιμη νυχτερινου ρευματος.

Για δες και το πάγιό του πρώτα...

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα, μόλις νοίκιασα σπίτι και θα ήθελα να ρωτήσω για την παροχή ρεύματος.

Είμαι θεσσαλονίκη και σκέυτομαι να βάλω ζενιθ ρευμα και αέριο.

Λεεί στο site της ότι σε αυτό το πακέτο έχεις έπτωση 10%ρευμα 5%αέριο και άν βάλεις εντολή μέσω τράπεζας άλλο 15% και επιστροφή εγγύησης.

https://www.zenith.gr/dual-energy/

Δηλαδί θα είναι 30% ή παίζουν ψιλλά γράμματα;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...