Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Δεν ξερω το ονομα της συσκευης το μονο που μου βγαζει ειναι usb2.0 web camera και η μαρκα ειναι crypto. Εχω βαλει και φωτογραφια απο κατω. Μπορει κανεις να βοηθησει? :/

post-342637-0-91987700-1431024243_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλησπέρα. Λοιπόν πιο λειτουργικό έχεις; Θα συνδέσεις τη κάμερα στον υπολογιστή μετά θα πας πινάκας ελέγχου, Διαχείριση συσκευών, θα βρεις τη κάμερα δεξί κλικ πάνω της ιδιότητες στη καρτέλα λεπτομέρειες εκεί που λέει ιδιότητα βάλ'το στο αναγνωριστικό υλικού και κανε επικόλληση εδώ το περιεχόμενο κάτω από εκεί που λέει τιμή

Δημοσ.

Λοιπόν το μοντέλο της κάμερας είναι το Crypto CMe2+ Series II είναι πολύ παλιό και έχει οδηγούς μόνο για 32 bit λειτουργικό και μόνο για  xp  και vista αν θες μπορείς να δοκιμάσεις  με τους οδηγούς για vista και να ανοίξεις το skype να δεις αν δουλεύουν.

1. https://gr.driverscollection.com/?H=CMe2&By=Crypto%20S.A.&SS=Windows%20Vista

Δοκίμασε και τα δυο, για να τους κατεβάσεις πατάς Κατέβασμα crypto S.A. CMe2 Πρόγραμμα οδήγησης μετά πατάς κάτω εκεί που λέει δεν είμαι ρομπότ και πατάς από κάτω που λέει κατέβασμα και τέλος πατάς στο πράσινο πλαίσιο που γράφει CMe2_Web_Camera....zip

Δημοσ.

τα κατεβασα και τα δυο και δεν λειτουργει... ισως να εκανα βλακια γιατι ξαναπηγα στη διαχειρηση συσκευων και μετα συσκευες αποικονησης και μου εβγαλε αυτο, στο αναγνωριστικο υλικου usb\vid_043d&pid_008f&mi_00 και ονομα lexmark x422

Δημοσ.

Το lexmark x422 είναι εκτυπωτής αν δε λειτουργούν δοκίμασε να τους κάνεις εγκατάσταση με δεξί κλικ πάνω στον οδηγό (driver) συμβατότητα > τσέκαρε το Εκτέλεση προγράμματος σε λειτουργία συμβατότητας για: και από κάτω επέλεξε το windows vista (και τα τρια) και το windows 7 και δοκίμασε αν δουλεύει με το skype αν και πάλι δε λειτουργήσει τότε δυστυχώς θα πρέπει να πάρεις άλλη κάμερα.

Δημοσ.

Δυστυχως δεν εγινε τιποτα, θα παρω καινουρια καμερα τελικα. Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...