euxoulhs Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 καλησπερα εχω τις μνημες τις υπογραφης..ειναι corsair κ δουλευουν στα 1.65v πηρα σμρ τις ιδιες σε 2x4gb αλλα ειναι σε 1.50θαχω θεμα? να κατεβασω τν ταση στο 1.50v?
selianx Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Όχι δε θα χεις θέμα, απλά πρόσεξε να έχουν μπει "σωστά" ώστε να παίζουν τα δυ-κάναλα σωστά, δηλαδήστις μπλε θύρες RAM να μπει το ένα σετ, στις λευκές στο άλλο.
euxoulhs Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 εγινε...και να κατεβασω τν ταση απο 1.65 που ειναι στα 1.5v οπου παιζουν κανονιμα το σετ που πηρα?
selianx Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Ότι τάση λέει ο κατασκευαστής άσε της, δεν είναι ανάγκη να είναι στα ίδια volt όταν δεν είναι στα ίδια χρώματα στις θύρες που σου είπα.
euxoulhs Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 αυτο με τα χρωματα ενταξει απλα μου ειπαν να κοιταξω και για τν ταση αν ειναι να τν βαλω 1.5v τελικα τις εβαλα,πεσανε απο μονες τους στα 1.50v οποτε δεν υπαρχει θεμα.. μεχρι στιγμης δεν εχω προβλημα..θα δοκιμασω τωρα και το gta5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα