Kybos_Erifthi Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Ήρθε ο καιρός να αλλάξω την συσκευή μου. Ακούω καλά λόγια για Κινέζικα κινητά, με καλύτερα χαρακτηριστικά απ'ότι τα Εν Ελλάδι κλπ και σκέφτομαι να παραγγείλω ένα από εκεί. Με ενδιαφέρει να έχει 1. 5 ίντσες. 2. Καλή μπαταρία. Τουλάχιστον 3000mah. 3. Android και να αναβαθμίζεται για κάνα χρόνο, βία 2 ώστε να μην μείνει στο ράφι γρήγορα. 4. Καλό GPS. Είτε με πληρωμή, είτε όχι, θα ήθελα αν γίνεται να είναι δοκιμασμένο ότι θα πιάσει - με δεδομένα ή χωρίς -. 5. Εάν γίνεται 8πύρηνο, δεκτό. Σίγουρα 2 GB RAM. 6. Dual Sim και να μην χρειάζεται να κόψω κάποια από τις 2. Μέχρι τώρα έχω δει αυτό και έχω κολλήσει http://www.minideal.net/coolpad-f1-8297-smartphone-mtk6592-octa-core-2gb-8gb-with-5-0-inch-gorilla-glass-ogs-screen.html Οτιδήποτε άλλο δεκτό!!
kostas8080 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 φίλε σε αυτήν την τιμή δεν μπορείς να βρεις αυτό που ψάχνεις.Παρε moto g 2014 και dual sim και 5 inches και συνεχείς αναβαθμίσεις και δεν κολλάει πουθενα ... Αν θες κινητο που να σου κρατήσει μην παίρνεις οποιοδήποτε κινεζικο άλλα απο τις μεγάλες κινεζικες εταιρίες (xiaomi, oppo, meizu, huawei, zte) καλύτερα συμβιβασου με moto g μην κοίτας απλά τα τρχνικα χαρακτηριστικα, ιδια απόδοση θα έχεις 1
enidreiogmx Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ήρθε ο καιρός να αλλάξω την συσκευή μου. Ακούω καλά λόγια για Κινέζικα κινητά, με καλύτερα χαρακτηριστικά απ'ότι τα Εν Ελλάδι κλπ και σκέφτομαι να παραγγείλω ένα από εκεί. Με ενδιαφέρει να έχει 1. 5 ίντσες. 2. Καλή μπαταρία. Τουλάχιστον 3000mah. 3. Android και να αναβαθμίζεται για κάνα χρόνο, βία 2 ώστε να μην μείνει στο ράφι γρήγορα. 4. Καλό GPS. Είτε με πληρωμή, είτε όχι, θα ήθελα αν γίνεται να είναι δοκιμασμένο ότι θα πιάσει - με δεδομένα ή χωρίς -. 5. Εάν γίνεται 8πύρηνο, δεκτό. Σίγουρα 2 GB RAM. 6. Dual Sim και να μην χρειάζεται να κόψω κάποια από τις 2. Μέχρι τώρα έχω δει αυτό και έχω κολλήσει http://www.minideal.net/coolpad-f1-8297-smartphone-mtk6592-octa-core-2gb-8gb-with-5-0-inch-gorilla-glass-ogs-screen.html Οτιδήποτε άλλο δεκτό!! Το JIAYU F2 ή το ELEPHONE P3000S έχουν σχεδόν όλα όσα ζητάς. Είναι 5 ίντσες, στα λεφτά που διαθέτεις, τετραπύρηνο, 3000mAh μπαταρία και άνω, 2GB Ram, 4G, Dual SIM Dual Standby. Για το GPS, όλα τα ΜΤΚ έχουν ένα θεματάκι, αν και είχα διαβάσει ότι τα τελευταία μοντέλα δεν έχουν πρόβλημα. Μην περιμένεις να βρεις κάτι άλλο σε αυτά τα λεφτά και να τα έχει όλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα