Προς το περιεχόμενο

Mortal Kombat X – Review (Xbox One, PS4, PC)

Ocelote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και εγω δεν εχω καταλαβει γιατι το λετε αθλιο πορτ μια χαρα τρεχει.Τι να πω.Μονο καμια φορα σκαλωνει στο διπλο

Επεξ/σία από manzah80
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα σας!Για άλλη μια φορά είναι 0 το Mortal όπως πάντα...

Δεν μπορείς να συγκρίνεις το Street με το Mortal...είναι ιεροσυλία...Ντροπή...

Χαχαχα γελαω με αυτους που λετε οτι ΔΕΝ ειναι αθλιο πορτ. Με i5, 8gb ram και GTX760 σε 1-2 πιστες παιζει καρε καρε. Επρεπε να ριξω αναλυση κατω απο 1080 και να ξηλωσω εφε... Γελαει ο κοσμος. Στην 970 απο την αλλη παιζει κομπλε παντου

• Like 1

στο wii u γιατι δεν βγαινει;

Με την πολιτικη που εχει η Νιντεντο μεχρι τωρα εχει κανει πολλες εταιρειες να αποφυγουν την κονσολα. Αμα ριξει φραγκα στην WB μπορει και να το βγαλουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κριμα η nintendo βασικα κριμα να βγαινουν παιχνιδια απο αλλους κατασκευαστες και σε καποιες κονσολες να μη βγαινουν και προφανος δεν μιλαω για τις αποκλειστικοτητες. Μια nintendo θελουμε με υποστιριξη 3των κατασκευαστων βασικα τουλαχιστων στα συμαντικα παιχνιδια. 
Εμενα το wii u μου αρεσει πολυ σαν κονσολα οι δυνατοτητες του δεν ειναι χαοτικες σε σχεση με xbox 1 και ps4 ομως στα ps3 & xbox 360  που οντως ειναι βλεπουμε να τα μεταφερουν....
Κριμα αν ειναι για ενα 5ευρω πχ στη τιμη των παιχνιδιων να μη βγαινει το game..

Επεξ/σία από sepsekasan

Κριμα η nintendo βασικα κριμα να βγαινουν παιχνιδια απο αλλους κατασκευαστες και σε καποιες κονσολες να μη βγαινουν και προφανος δεν μιλαω για τις αποκλειστικοτητες. Μια nintendo θελουμε με υποστιριξη 3των κατασκευαστων βασικα τουλαχιστων στα συμαντικα παιχνιδια. 

Εμενα το wii u μου αρεσει πολυ σαν κονσολα οι δυνατοτητες του δεν ειναι χαοτικες σε σχεση με xbox 1 και ps4 ομως στα ps3 & xbox 360  που οντως ειναι βλεπουμε να τα μεταφερουν....

Κριμα αν ειναι για ενα 5ευρω πχ στη τιμη των παιχνιδιων να μη βγαινει το game..

To Wii U ειναι καλη κονσολα οντως... αλλα για μενα η Nintendo εκανε τρομερα λαθη. Τωρα το αν θα εβγαινε στο Wii U πιστευω οτι καλο θα ητανε να κρατουσανε τα 60 καρε ωστε να μην φαινοντουσαν τοσο οι διαφορες με τις καινουργιες κονσολες. Και εαν οι Nintendo φανς θελουνε υποστηριξη 3rd party καλο ειναι να ξεκινησουνε petitions αλλα που.. ( Πριν 10 χρονια βαζαμε υπογραφες για να βγουν παιχνιδια στο Dreamcast και τα κυκλοφορουσανε.)

Εγώ πάλι νομίζω ότι όσοι λατρεύουν ένα τέτοιο παιχνίδι με ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΞΟΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΜΕΤΙΚΕΣ σκηνές βίας, θα πρέπει να επισκευτούν σύντομα ψυχίατρο - δεν είναι καλά στην υγεία τους.

...Ή μάλλον τελικά...είναι γνήσια τέκνα της Ανθρωπότητας, καθώς είναι το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ που πάτησε σ' αυτόν τον πλανήτη.

Ναι, σίγουρα, μιλούμε για "παιχνίδι" κι όχι για πραγματική βία. Αλλά ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ εθίζεται ο άνθρωπος (και μάλιστα από μικρή ηλικία). Και μετά ακούς (σε επίσημη δήλωση σε μεγάλο κανάλι) από ΗΠΑ στρατιώτες να λένε ότι "βάζουμε AC~DC στα ηχεία του οχήματος και μετά ραντίζουμε με ριπές τους περαστικούς Πάκις με τις καμήλες τους"!

(Για να θυμηθούμε και μια διάσημη σκηνή του "Full Metal Jacket" του Κιούμπρικ, με τον πολυβολητή του ελικοπτέρου να σφάζει ότι κινείται κάτω στο έδαφος (χωρικούς, νεροβούβαλους κτλ), χαχανίζοντας και μιλώντας στους στρατιωτικούς ρεπόρτερ που ήταν δίπλα του...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...