Προς το περιεχόμενο

Mortal Kombat X – Review (Xbox One, PS4, PC)

Ocelote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η σειρά Mortal Kombat πάντα ήταν εκείνη που, προσωπικά τουλάχιστον, μου άρεσε περισσότερο από τα Street Fighter.Από την εποχή του Mega Drive, τις αρχές της δεκαετίας του ’90 δηλαδή, όταν τα δύο franchises μεσουρανούσαν, το Mortal Kombat ήταν αυτό που τραβούσε επάνω του τα φώτα της δημοσιότητας: σε μια εποχή που τα νέα διαδίδονταν με εξωφρενικά αργούς ρυθμούς και το κοινό σοκαρόταν πολύ πιο εύκολα σε σχέση με σήμερα, το Mortal Kombat είχε προκαλέσει συζητήσεις επί συζητήσεων για την ωμή του βία και το άπειρο αίμα που χυνόταν in-game.

Στην πορεία βέβαια, η σειρά κάπου έχασε τον δρόμο της, ψάχτηκε, απέτυχε επανειλημμένα, ωστόσο στο φινάλε επέστρεψε δυνατότερη από ποτέ.

Link.png Site: Mortal Kombat X – Review (Xbox One, PS4, PC)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πάρα πολύ ωραίο το review σας,εγώ το μόνο που έχω να πω για το παιχνίδι είναι ότι το port στο pc είναι το χειρότερο που έχουν κάνει.Ελπίζω με updates να το στρώσουν.

όντως το παιχνίδι σε PC είναι λίγο άθλιο. Επίσης Mortal Combat χωρίς το χαρακτηριστικό άκουσμα δεν πρέπει να φέρει αυτόν τον τίτλο!!!

με τα κουμπιά δεν παίζεται είναι λίγο χάλια,θες xbox controller και η μαμακια δεν δουλεύει καλά με άλλα χειριστήρια.

Επισκέπτης

όντως το παιχνίδι σε PC είναι λίγο άθλιο. Επίσης Mortal Combat χωρίς το χαρακτηριστικό άκουσμα δεν πρέπει να φέρει αυτόν τον τίτλο!!!

εμμμ αυτο ειναι το main theme της πρωτης ταινιας.

δεν ακουγεται σε κανενα τιτλο της σειρας οποτε αυτο που λες δεν εχει λογικη

* α και ειναι Kombat

με τα κουμπιά δεν παίζεται είναι λίγο χάλια,θες xbox controller και η μαμακια δεν δουλεύει καλά με άλλα χειριστήρια.

Και εγω ειχα προβλημα,απλα βαλε το χειριστηριο,βγαλε το πληκτρολογιο και ανοιξε το παιχνιδι..Εμενα ετσι λυθηκε

εμμμ αυτο ειναι το main theme της πρωτης ταινιας.

δεν ακουγεται σε κανενα τιτλο της σειρας οποτε αυτο που λες δεν εχει λογικη

* α και ειναι Kombat

εχει δεν έχει λογική αυτή είναι η άποψη μου. Πάντως δεν το θυμόμουν καν ότι δεν υπήρχε το theme στα προηγούμενα games οπότε και αυτά άκυρα :D

ευχαριστώ επίσης για τη διόρθωση. Grammar Nazi κανονικός :)

Παιδιά τεράστιο μείον η απουσία stage fatality

Stage fatality,babytality,friendship και τα λοιπα,δεν βαλανε τιποτα παρα μονο fatality,brutality και Clan,απλα ελεος!!

Σου πουλανε ενα αδειο παιχνιδι και να δειτε μετα οτι θα τα βαλουν επι πληρωμη τα αλλα.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...