Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για multip λες;

ε ναι , αλλα και στο singlep μου το κανε στην πιστα με τα τανκς που βρεχει , γονατισε το pc !

Δημοσ.

H maximus hero ειναι πολυ καλη, την εχει φιλος μου. Αλλα καθαρα αντικειμενικα δεν αξιζει καμια απο αυτες τις ακριβες πλεον, μιας και σε λιγο καιρο το σοκετ θα ειναι παλιο, ναι μεν βγαινουν οι broadwell αλλα η πραγματικη αναβαθμιση για μενα θα ειναι οι skylake. Στην ουσια αυτο που θελω να πω οτι με 300 ευρω μητρικη πας και σε χ99 που ειναι ενα πολλα υποσχομενο σοκετ. Καλυτερα μια καλη με 150 ευρω το πολυ και εισαι κομπλε.

Σωστά τα λέει ο TRILOBYTER. Στα 300€ καλύτερα μια X99 μητρική που αργότερα μπορεί να φιλοξενήσει έναν 6πύρηνο ή και 8πύρηνο. Το 1150 δυστυχώς έφτασε στο τέλος του

Δημοσ.

Αν εχει ηδη τον 4790 πως θα παει σε χ99? Τους skylake ας τους δουμε πρωτα ποση διαφορα θα εχουν...για games μια χαρα ειναι και το 1150 αν και θα πηγαινα σε μητρικη των 150 μαξ και εγω...

Δημοσ.

"τωρα ειμαι με striker 2 extreme / qx6800 extreme." γράφει παραπάνω ο hammerd. Αν δεν τον έχει αγοράσει τον 4790K θα πρότεινα 2011-3 σύστημα με Χ99 μητρική

Δημοσ.

ναι δεν εχω παρει κατι ακομα , απλα ειδα παντου οτι λενε πολυ καλα λογια για τον 4790k

και ειπα να κλειδωσω σε αυτον και απο κει και περα να δω μια αξιολογη μητρικη που να

ειναι και καλα εξοπλισμενη αλλα και να κανει καλο oc.

Τωρα αυτα που μου λετε περι x99 / 2011-3 δεν τα εχω δει καν !

Δεν πιστευα οτι πρεπει να παω σε τετοια πλατφορμα για gaming...

Για προτεινετε μου cpu /mobo συνδυασμο και σε τι χρηματα παμε ?

Δημοσ.

Αν πας σε 2011 socket με καινούργια parts και όχι μεταχειρισμένα, υπολόγιζε μίνιμουμ πάνω από 500 για cpu + mobo. Εύκολα... 

Δημοσ.

ναι δεν εχω παρει κατι ακομα , απλα ειδα παντου οτι λενε πολυ καλα λογια για τον 4790k

και ειπα να κλειδωσω σε αυτον και απο κει και περα να δω μια αξιολογη μητρικη που να

ειναι και καλα εξοπλισμενη αλλα και να κανει καλο oc.

Τωρα αυτα που μου λετε περι x99 / 2011-3 δεν τα εχω δει καν !

Δεν πιστευα οτι πρεπει να παω σε τετοια πλατφορμα για gaming...

Για προτεινετε μου cpu /mobo συνδυασμο και σε τι χρηματα παμε ?

Αν ψήνεσαι για asus στα χρήματα που είπες κοιτάς πχ εδώ.

Μια MSI με πολύ καλά ρεύματα είναι αυτή.

Για cpu 4πύρηνο (με 8 threads σαν τον 4790Κ) πας εδώ

Και αν ψήνεσαι για 6πύρηνο (με 12 threads) κοιτάς εδώ.

Δημοσ.

ωραια , και μιας που παμε σε x99 , βλεπω οτι μονο με ddr4 βγαινουν :(

οποτε τι θα μου προτεινατε για 16gb ram ?

κατι που να μην με περιοριζει στο oc φυσικα...

ειδα οτι υπαρχουν κιτ των 2 επι 8 αλλα και 4 επι 4 !

τι πρεπει να παρω και γιατι ?

Δημοσ.

Εαν ειναι καθαρα για παιχνιδια ολα αυτα υπερβολες ειναι. Παρε μια μητρικη με 120~ ευρω και τον 4690κ και εισαι κομπλε για χρονια. Αλλα αυτο που ειπα στο αρχικο ποστ, δηλαδη 4790κ ~300 ευρω και 300 ευρω μητρικη για ΑΥΤΟ το σοκετ δεν αξιζει. Μπορεις να παρεις 5820κ και μια μητρικη χ99, με μεγαλυτερο κοστος λογω των ακριβοτερων μνημων φυσικα.

@vdeseris τα σοκετ αυτα δεν ειναι backwards compatible..

Δημοσ.

Απο οτι καταλαβα παω για καινουργιο μηχανημα...

Εχω ανοιξει νεο θεμα αγορας νεου η/υ οποτε συνεχιζουμε εκει...

Εχω πολλα χρονια να ασχοληθω με το hardware και θα χρειαστω

την βοηθεια σας για να μην δωσω ενα σκασμο λεφτα (που θα δωσω ! :))

και να μην κανω την δουλεια μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...