Nskonsta Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Παιδια καλησπερα, αλλαξα σπιτι τον δεκεμβριο και ξεχασα να κανω διακοπη του internet. Το router ειναι εκτος συνδεσης και σημερα μου εστειλαν μηνυμα οτι η προθεσμια για πληρωμη εχει ληξει.. Αρα τρεχει ο λογαριασμος απο τον δεκεμβριο; Και αν κοπειη συνδεση, επειδη δεν πηγα να πληρωσω τι γινεται; Ακομα θα χρωσταω λογικα το υπολοιπο ετσι δεν ειναι; Αγχωθηκα τωρα γιατι πραγματικα το ξεχασα.
Athens44 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) καλησπερα! θα σου απαντησω με τη λογικη : 1) αφου δε ζητησες διακοπη εσυ τι λες? φυσικα και τρεχει ο λογαριασμος σου,ανα μηνα, τοσο καιρο.... 2) καλα στο νεο σπιτι τι κανεις απο ιντερνετ? ενας που αλλαζει σπιτι " πως ξεχνα" το θεμα ιντερνετ και να εχεις κτλπ ΑΠΟΡΩ!!!!!!!!!!!(κουφο) 3) ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ παιρνεις το 13877 και μιλας μαζι τους κτλπ----- τοσο απλο! Επεξ/σία 12 Μαΐου 2015 από Athens44
Nskonsta Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μετακομισα στην αδερφη μου που ειναι σε αλλη εταιρια.. Εχω γενικα χιλιαδες πραγματα στο μυαλο μου καθημερινα αλλα και παλι δεν δικαιολογουμαι.. Ανπαιξω τον αδιαφορο και μου κοψουν αυτοι τη συνδεση θα παγωσει λογαριασμος η θα τρεχει;
pape11 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Ζήτα διακανονισμό έως και κούρεμα στέλνοντας αποδεικτικό με τη νέα διεύθυνση, ΔΕΗ, συμβόλαιο.
Nskonsta Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δεν γνωριζω απο αυτα.. Με διακανονισμο τι γινεται;
corsair04 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 αλλάζεις απλά εταιρία και μην σε νοιάζει για τα χρήματα αυτά δεν μπορούν να σου κάνουν κάτι απλά θα μπεις σε black list και δεν θα μπορείς να έχεις καμιά υπηρεσία από την cyta εάν δεν εξοφλήσεις τον λογαριασμό
soteras Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Απο τη στιγμή που εχουν εκδοθει λογαρισμοι και δεν εχουν πληρωθει οι λογαριασμοι εχει κοπει.Εγω παλι θα σου ελεγα κανε ενα διακονισμο να δινεις ενα αστειο ποσο το μηνα γιατι ποτε δεν ξερεις τη μπορει να γινει
corsair04 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 χρωστάω 300€ στην vodafone εδώ και 3 χρόνια και απλά δεν μου έκαναν τίποτα
Nskonsta Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δηλαδη τι μπορει να γινει;; Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις.
corsair04 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 τίποτα απολύτως πες απλά δεν το πληρώνω μην με ξαναενοχλήσετε .
anta_n Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δύσκολο να σου κάνουν κάτι όντως. Δεν εχουν αναγκη αυτοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα