Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα, αλλαξα σπιτι τον δεκεμβριο και ξεχασα να κανω διακοπη του internet. Το router ειναι εκτος συνδεσης και σημερα μου εστειλαν μηνυμα οτι η προθεσμια για πληρωμη εχει ληξει.. Αρα τρεχει ο λογαριασμος απο τον δεκεμβριο; Και αν κοπειη συνδεση, επειδη δεν πηγα να πληρωσω τι γινεται; Ακομα θα χρωσταω λογικα το υπολοιπο ετσι δεν ειναι; Αγχωθηκα τωρα γιατι πραγματικα το ξεχασα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα! θα σου απαντησω με τη λογικη :

1) αφου δε ζητησες διακοπη εσυ τι λες? φυσικα και τρεχει ο λογαριασμος σου,ανα μηνα, τοσο καιρο....

2) καλα στο νεο σπιτι τι κανεις απο ιντερνετ?   ενας που αλλαζει σπιτι " πως ξεχνα" το θεμα ιντερνετ και να εχεις κτλπ ΑΠΟΡΩ!!!!!!!!!!!(κουφο)

3) ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ παιρνεις το 13877 και μιλας μαζι τους κτλπ----- τοσο απλο! 

Επεξ/σία από Athens44
Δημοσ.

Μετακομισα στην αδερφη μου που ειναι σε αλλη εταιρια.. Εχω γενικα χιλιαδες πραγματα στο μυαλο μου καθημερινα αλλα και παλι δεν δικαιολογουμαι.. Ανπαιξω τον αδιαφορο και μου κοψουν αυτοι τη συνδεση θα παγωσει λογαριασμος η θα τρεχει;

Δημοσ.

Ζήτα διακανονισμό έως και κούρεμα στέλνοντας αποδεικτικό με τη νέα διεύθυνση, ΔΕΗ, συμβόλαιο.

Δημοσ.

αλλάζεις απλά εταιρία και  μην σε νοιάζει για τα χρήματα αυτά δεν μπορούν να σου κάνουν κάτι απλά θα μπεις σε black list και δεν θα μπορείς να έχεις καμιά υπηρεσία από την cyta εάν δεν εξοφλήσεις τον λογαριασμό 

Δημοσ.

Απο τη στιγμή που εχουν εκδοθει λογαρισμοι και δεν εχουν πληρωθει οι λογαριασμοι εχει κοπει.Εγω παλι θα σου ελεγα κανε ενα διακονισμο να δινεις ενα αστειο ποσο το μηνα γιατι ποτε δεν ξερεις τη μπορει να γινει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...