leo123n Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 οπως βλεπετε στον τιτλο μετα απο 20-30 λεπτα λειτουργειας του pc μονο με το browser ανοιχτο οι θερμοκρασιες της cpu πανε στο 90-99 % και ετσι ο υπολογιστης χανει την ταχυτητα του.. cpu εχω την intel i5 760 ram 8gb kai win7 64bit. αυτο το παθαινει τις τελευταιες 2 μερες.. τι να κανω? σιγουρα θα το ανοιξω να το καθαρισω οποτε βρω χρονοαλλα δεν νομιζω να φταει μονο αυτο
cloud13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Αναλογα ποσο χρονων ειναι, τι κουτι εχεις και που το εχεις (πχ χωμενο χαμηλα σε κανα επιπλο) μπορει η ψυκτρα της cpu ειδικα αν ειναι μαμισια να εχει μαζεψει μακα και να φταιει μονο αυτο φιλε μου. Στο λεω γιατι εγω σε προσφατο καθαρισμο εβγαλα μαλλι(σκονη) για πουλοβερ!
leo123n Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 το κουτι ειναι middle και τα καλωδια ειναι λιγο περιεργα.. ναι το κουτι ειναι χωμενο σε ενα επιπλο που πανω βαζω τον εκτυπωτη στην μεση το κουτι και κατω το woofer.. εχω να το καθαρισω απο το σεπτεμβρη αλλα πιο παλια ειχα να το καθαρισω πανω απο χρονο και ηταν εντελως φυσιολογικες οι θερμοκρασιες αλλα θα μου πεις ηταν πιο παλια.. επισης η ψυκτρα ειναι μαμισια.. οποτε θα το καθαρισω και βλεπουμε!
teo20net Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Φίλε μου προφανώς αν είναι έτσι όπως τα λές, όταν πας να καθαρίσεις έχε κάποιον κοντά, έτοιμο να καλέσει το 166. Χωρίς πλάκα αν είναι σε μέρος που μαζεύει σκόνη, τότε προφανώς η ψύκτρα του επεξεργαστή σου έχει φουλάρει. Ρίξε μια ματιά. Και καλό είναι να δείς 1-2 βιντεάκια στο youtube για τον τρόπο που θα αλλάξεις την πάστα του επεξεργαστή και να το κάνεις άμεσα.
veteranos123 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 θερμοκρασιες της cpu πανε στο 90-99 % Με ποιό πρόγραμμα κοιτά τις θερμοκρασίες; Δεν πιστεύω με το widget με τους μετρητές για cpu και ram όπως αυτό της φωτογραφίας γιατί αυτό μετράει την χρήση και όχι την θερμοκρασία. Κατέβασε το hw monitor και δώσε μας μια εικόνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα