kalnik3 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Προσφατα αγορασα μια ελαττωματικη καρτα ASUS HD4890 απο εναν συμφορουμιτη μας. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν αναβει καθολου εκτος απο τον ανεμηστηρα....ενω συμφωνα με την περιγραφη του πωλητη θα επρεπε να αναβει αλλα με ασπρες καθετεσ γραμμες. Πιθανον να ψοφησε τελειως. ΟΚ νο προβλεμ Το αλλο που σκεφτομαι ειναι μηπως δεν επαρκει η τροφοδοσια μου. Εχω το πρακατω τροφοδοτικο http://www.e-shop.gr/enermax-eg565ax-ve-535w-dual-fan-fma2-p-PER.700248 και το υπολοιπο hardware ειναι: ASUS P5Q-Deluxe Q9450 4x2 DDR2 800MHz 1 σκληρος 2 optical drivers δε νομιζω οτι ειναι πολλα.... ακουω ιδεες
kalnik3 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Πρόσθετη τροφοδοσία συνέδεσες; Ναι, φυσικα εβαλα 2x6 pin τροφοδοσια τα οποια δουλεουν, τα μετρησα με πολυμετρο
NeraRosa Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Ναι, φυσικα εβαλα 2x6 pin τροφοδοσια τα οποια δουλεουν, τα μετρησα με πολυμετρο Και τι ρεύμα δίνει το enermax;
Sheogorath Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Dead card. Ελπίζω να την πήρες φτηνά To enermax αρκεί! Με το Vs450 είχα 4870Χ2
kalnik3 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 σε ολα δινει δινει 12Βολτ Επισης καποιες φορες δε κανει μπιπ....τπτ Μολις τωρα την εδωσα ακομα μια προσπαθεια μια φορα εκανε μπιπ, εμφανησε εικονα χαλια, μπηκα bios και μετα σκοταδι αλλα εξακολουθουσε να δινει σημα αρα, τροφοδοτικο οκ ετοιμαζω διαδικασια reflow, ή reballing και ξαναδοκιμαζω. 10 ευρω την πηρα κλαιν...ηθελα να παιξω λιγο
Sheogorath Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μην το κάνεις σε φούρνο που τρως! Οι ατμοί απο τον μόλυβδο το κάνουν σκέτο δηλητήριο!! Δεν αξίζει! Για 10 ευρώ ακόμα και η ψήκτρα σκέτη μια χαρά είναι!
kalnik3 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μην το κάνεις σε φούρνο που τρως! Οι ατμοί απο τον μόλυβδο το κάνουν σκέτο δηλητήριο!! Δεν αξίζει! Για 10 ευρώ ακόμα και η ψήκτρα σκέτη μια χαρά είναι! εννοειτε πως οχι!! αν και απο οσο γνωριζω εχει απαγορευτει μολυβδος στο καλαΪ ακριβως το ιδιο σκεφτηκα και εγω μολις την ειδα!
PaokToTheBone Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 για reballing προφανως δεν κανει ο φουρνος ουτε τα θερμοπιστολα του 20αρικου η γενικοτερα τα θερμοπιστολα. Θελεις σταθμο-ειδικη διαταξη για reballing.
kalnik3 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 για reballing προφανως δεν κανει ο φουρνος ουτε τα θερμοπιστολα του 20αρικου η γενικοτερα τα θερμοπιστολα. Θελεις σταθμο-ειδικη διαταξη για reballing. Ναι ειμαι ενημερωμενος. Θα τη βρω τη λυση
SPANK Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δύσκολα πράγματα με το reballing κτλπ και να φτιάξει θα σου κρατήσει για μικρό χρονικό διάστημα αν πετύχει φυσικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα