varkast Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Καλησπερα παιδια, θελω να βγω προγραμμα για dbms για σχεδιαση με SQL.Δεν μηλαω για παρανομο μηλαω για free wear. Θελω κατι καλο οσο γινεται κ να μην κολλαει πολυ. Ευχαριστω
anon667 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=42299 κατέβασε και το management studio και είσαι κομπλέ.
zynif Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Κι αν έχεις αλλεργία στην Microsoft υπάρχουν οι MySQL,PostgreSQL 1
patrickdrd Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 +1 στην MySQL αν κ δεν την εχω δουλεψει, νομιζω ειναι η πιο ενδεδειγμενη για free
mad-proffessor Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Αν και η mysql είναι κατα τις πιο εύκολη postgres!
PC_MAGAS Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Καλησπερα παιδια, θελω να βγω προγραμμα για dbms για σχεδιαση με SQL.Δεν μηλαω για παρανομο μηλαω για free wear. Θελω κατι καλο οσο γινεται κ να μην κολλαει πολυ. Ευχαριστω Mysql (η mariaDb το ίδιο είναι) με διαχείρηση μέσω mysql Workbench PostgreSQl με διαχείρηση το PgAdmin (δεν το έχω δοκιμάσει) Και για όχι και τόσο απαιτητικές καταστάσεις SqlLite (που δεν ξέρω πρόγραμμα διαχείρησης)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα