Angelcrow Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 οκ. μην κανεις πολλα πολλα. μπορεις απλα, αφου εχεις ξεκλειδωτο επεξεργαστη, να ανεβασεις μονο το Multi οσο παει, χωρις να ασχοληθεις με τιποτα αλλο, ουτε FSB, ουτε τασεις. 200-400ΜΗΖ θα παει...!! απλα απο 200χ16 που εισαι τωρα, ανεβασε το σε 200χ17 ή και 200χ18 (εχει και 0,5 βημα) Δηλαδή να αλλάξω απλά το Multiplier χωρίς καθόλου ρευμα και χωρίς να πειράξω τα Cool n Quiet κτλ Οι μόνη θερμοκρασία που με προβληματίζει στο PC είναι η Temperature 3 η οποία έχω μαρκάρει! Επίσης κοίταζα αυτή τη ψύκτρα για τα VRM κάποια στιγμή απλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι συμβατή με τη μητρική μου http://www.eworld.com.gr/products/details/276/Thermalright-HR-09U-Type-3-Heatsink-Mosfet-Cooler
cabdik Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 αν δεν ανεβασεις V, δεν εχεις αναγκη για ψυκτρα..! ναι μπορεις να δεις μονο με Multi, τι γινεται. χωρις να πειραξεις τπτ αλλο..!
Angelcrow Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 αν δεν ανεβασεις V, δεν εχεις αναγκη για ψυκτρα..! ναι μπορεις να δεις μονο με Multi, τι γινεται. χωρις να πειραξεις τπτ αλλο..! Λοιπόν έχουμε και λέμε!!! Έκλεισα το Core performance Boost Αφησα το Cool N Quiet Ανοιχτό Έκλεισα και τα Vitrualization και C1 State Ανέβασα και το CPU Multiplier στο 18χ NB Ratio σταθερό στο 10χ Default HT Ratio σταθερο στο 10x default και φαίνεται να δουλευει χωρίς ρευμα επιπλέον! Ουσιαστικά έχω και στους έξι πυρήνες +400Mhz και σε stress test η θερμοκασία ανέβαίνει στους 58+ βαθμούς με το cpu stress test του furmark Πραγματικά δεν ξερω κατα πόσο αυτά τα +400Mhz σε όλους του πυρήνες χωρίς το Core Boost κάνουν διαφορά Επισυνάπτω και τις πληροφορίες από το Hwinfo 64 Δεν ξέρω κατά πόσο με καλύπτει αυτή η ψύκτρα που έχει πάνω ο επεξεργαστής την οποία είχα αγοράσει για το Cube κουτί το 2008 http://www.coolermaster.com/cooling/cpu-air-cooler/geminii-s/ Λάθος αρχείο το πάνω! Αυτό είναι το σωστό!
cabdik Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 με αυτη την ψυκτρα σε στρες τεστ, μια χαρα ειναι οι 58β...!!!! αρα σε νορμαλ συνθηκες, θα εισαι αρκετα χαμηλοτερα...!!! το core boost για μενα ειναι αχρηστο, αν αποφασισεις να κανεις -εστω και λιγο- OC στον επεξεργαστη σου. πιο πολυ βοηθαει σε Default settings, οπου δινει τι κατιτις παραπανω, οποτε χρειαζεται. απο την στιγμη που εσυ του δινεις +400ΜΗΖ, αστο κλειστο...!! πιο αναγκαιο βρισκο το CnQ, οπου σου ριχνει τις συχνοτητες -οταν δεν εχεις αναγκη ισχυος-, και κατεβαζει και τα V ωστε να μειωνεται η καταναλωση...!! δουλεψε το ετσι, να δεις αν σου κανει ασταθειες. και βλεπουμε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα