Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα εχω την sapphire r9 280 3gb trixx και θελω να την ρυθμισω την ταχυτητα απο τα ανεμιστιρακια ετσι ωστε να ειναι απενεργοποιειμενα οσο η καρτα ειναι σε idle κατασταση μεχρι δηλαδη τους 55 περιπου βαθμους και στην συνεχεια να δουλευουν κανονικα προσπαθησα αλλα δεν σταματουν τελειως................

post-220072-0-73962600-1431000382_thumb.png

Δημοσ.

Δοκίμασε με το πρόγραμμα της κάρτας αλλιώς με το msi afterburner αν και δεν νομίζω να σε αφήνει κανένα πρόγραμμα να τα σταματήσεις εντελώς ουτε και η ίδια η κάρτα , δεν να γίνεται δεν θα ηταν οτι ασφαλέστερο να μην γυρίζουν καθόλου οι ανεμιστήρες γιατι και σε idle να ειναι θερμότητα παράγεται

Δημοσ.

κατέβασε το Msi afterburner και φτιάξε μια καμπύλη για τα ανεμιστηράκια.νομιζω το κατώτερο ειναι στο 20% οποτε ενταξει και εκει να τα εχεις δεν ακούγονται.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καπου ειδα πολλες καρτες τις nvidia σου δινουν την επιλογη να γινετε ακριβως αυτο το πραγμα. τεσπα καταφερα να τους κανω να λειτουργουν στο 1% με το τριχχ :-)

Επεξ/σία από gogos47
Δημοσ.

Στο 1 % τι θερμοκρασίες έχεις ?

Πρέπει να δεις να μην ειναι πολύ ανεβασμένες γιατι οκ να ειναι πιο ύσηχη αλλα μην υπάρχει και κίνδυνος με υπερθέρμανση

Δημοσ.

55 βαθμοί δεν ειναι και λίγοι σε idle

Κι όμως πολύ φίλοι μου κλείνουν τα fans και τα βάζουν να δουλέουν μετά τους 60c!

Καλό η κακό μόνο εκείνοι ξέρουν. Εγω δεν τα πειράζω.

Δημοσ.

Πρόσφατα πήρα μια gtx 780 της Asus από εδώ. Τα fans δούλευαν στο 37% (idle)  αλλά είδει υπήρχε και το Quiet bios που τα κατέβαζε στο 27%.

Το να κλείνουν τελείως και να ανοίγουν μετά από κάποια θερμοκρασία ίσως γίνεται με bios editor και αρκετές γνώσεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...