gogos47 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 γεια χαρα εχω την sapphire r9 280 3gb trixx και θελω να την ρυθμισω την ταχυτητα απο τα ανεμιστιρακια ετσι ωστε να ειναι απενεργοποιειμενα οσο η καρτα ειναι σε idle κατασταση μεχρι δηλαδη τους 55 περιπου βαθμους και στην συνεχεια να δουλευουν κανονικα προσπαθησα αλλα δεν σταματουν τελειως................
blazexX23Xx Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Θες να απενεργοποιησεις τα ανεμιστηρακια της καρτας;
SPANK Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δοκίμασε με το πρόγραμμα της κάρτας αλλιώς με το msi afterburner αν και δεν νομίζω να σε αφήνει κανένα πρόγραμμα να τα σταματήσεις εντελώς ουτε και η ίδια η κάρτα , δεν να γίνεται δεν θα ηταν οτι ασφαλέστερο να μην γυρίζουν καθόλου οι ανεμιστήρες γιατι και σε idle να ειναι θερμότητα παράγεται
Thanos1972 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 κατέβασε το Msi afterburner και φτιάξε μια καμπύλη για τα ανεμιστηράκια.νομιζω το κατώτερο ειναι στο 20% οποτε ενταξει και εκει να τα εχεις δεν ακούγονται. Sent from my iPhone using Insomnia
gogos47 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) καπου ειδα πολλες καρτες τις nvidia σου δινουν την επιλογη να γινετε ακριβως αυτο το πραγμα. τεσπα καταφερα να τους κανω να λειτουργουν στο 1% με το τριχχ Επεξ/σία 7 Μαΐου 2015 από gogos47
SPANK Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Στο 1 % τι θερμοκρασίες έχεις ? Πρέπει να δεις να μην ειναι πολύ ανεβασμένες γιατι οκ να ειναι πιο ύσηχη αλλα μην υπάρχει και κίνδυνος με υπερθέρμανση
gogos47 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 45 με 55 βαθμους εχει και με μετα ανεβαζουν στροφες και πεφτει
Tzimaras Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 55 βαθμοί δεν ειναι και λίγοι σε idle Κι όμως πολύ φίλοι μου κλείνουν τα fans και τα βάζουν να δουλέουν μετά τους 60c! Καλό η κακό μόνο εκείνοι ξέρουν. Εγω δεν τα πειράζω.
neof1z Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Πρόσφατα πήρα μια gtx 780 της Asus από εδώ. Τα fans δούλευαν στο 37% (idle) αλλά είδει υπήρχε και το Quiet bios που τα κατέβαζε στο 27%. Το να κλείνουν τελείως και να ανοίγουν μετά από κάποια θερμοκρασία ίσως γίνεται με bios editor και αρκετές γνώσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα