Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nα ναι καλά οι τυπάδες στο XDA να δίνουν custom rom και ας μη δώσουν ποτέ αναβαθμίσεις οι εταιρείες, όσο για τα windows 10 που μας έχετε ζαλίσει μερικοί.... εχώ να πω απλά ότι ακόμα δεν τον είδαμε Γιά(ν)η τον είπαμε...

Δημοσ.
Δεν έχει μονο κοσμητικές αλλαγές. Για πρωτη φορά απο τοτε που δημιουργήθηκε το android άλλαξε ο compiler των εφαρμογών. Τώρα έχουν πολύ καλύτερη διαχείριση πόρων (μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας) όταν είναι κλειστές σε σχέση με παλιές εκδόσεις. Επίσης ανοίγουν πολύ πιο γρήγορα στο πρωτο άνοιγμα μετα την εγκατάσταση τους. Συνεπώς θα έλεγα οτι η μετάβαση στη Lollipop αξίζει και με το παραπανω.

Τώρα για το lag μάλλον φταίει οτι δεν εχεις κανει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Δεν γίνεται να βάλεις 5.0.2 χωρίς factory reset απο την προηγούμενη custom rom. Οπότε την έχω βάλει full clean και το παρατηρω αυτό το lag.

Επίσης art compiler είχα και στο kit kat οποτε δεν νομιζω ότι ειδα διαφορά.

Ασχολούμαι με Android από cupcake και η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν έχει γίνει καλή δουλειά..

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι η cm12.1 η τελευταια εκδοση 11.1(το δειχνω και στο βιντεο) με greenify/adaway χαμηλοτερο dpi απο το εργοστασιακο του note 3 και χωρις καθολου bloatware και με απενεργοποιημενα τα animations απο το developer tools.Οχι μονο κυλαει οσο πιο καλα γινετε αλλα εχω και εξαιρετικη μπαταρια και σε σπανιες περιπτωσεις να ζεσταθει το κινητο.Για αυτο λεω τι παραπανω μπορουμε να περιμενουμε απο την εκδοση M.

Παιδιά κοιτάξτε αυτή την απάντηση του φίλου king2009 παραπάνω. Δεν είναι τραγικό που έχουμε γίνει ειδικοί και ειδήμονες (ή μάλλον μας έχουν κάνει αναγκαστικά) σε θέματα "πώς να κάνω το κινητό μου, για το οποίο έσκασα αδρά ποσά για να αποκτήσω, να κάνει αυτό για το ο οποίο το πήρα";  

Γιατί πρέπει να μάθω εγώ να κάνω unlock, root, να flashάρω custom ROM, να βάζω προγράμματα διαχείρισης RAM, να διαγράφω cache, να σβήνω τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο κ.ά.ό. προκειμένου να έχω μια ανεκτή εμπειρία χρήσης με το κινητό που -επαναλαμβάνω-χρυσοπλήρωσα για να αποκτήσω;

Δεν φαίνεται σε κανέναν άλλον παράλογο και απαράδεκτο όλο αυτό; Ή μήπως θα έπρεπε να ευχαριστούμε τις Google, Samsung, LG που μας "βοήθησαν" και μάθαμε να κάνουμε όλα όσα προανέφερα;

Δημοσ.

Ειναι η cm12.1 η τελευταια εκδοση 11.1(το δειχνω και στο βιντεο) με greenify/adaway χαμηλοτερο dpi απο το εργοστασιακο του note 3 και χωρις καθολου bloatware και με απενεργοποιημενα τα animations απο το developer tools.Οχι μονο κυλαει οσο πιο καλα γινετε αλλα εχω και εξαιρετικη μπαταρια και σε σπανιες περιπτωσεις να ζεσταθει το κινητο.Για αυτο λεω τι παραπανω μπορουμε να περιμενουμε απο την εκδοση M.

To κακό με τις CM είναι ότι σου αχρηστεύουν το spen, άρα ουσιαστικά χάνεις την ουσία του Note! Εγώ έχω μείνει απολύτως ικανοποιημένος με την AryaMod. Από θέμα μπαταρίας, ταχύτητας, λειτουργιών είναι υπερκομπλέ!

Δημοσ.

To κακό με τις CM είναι ότι σου αχρηστεύουν το spen, άρα ουσιαστικά χάνεις την ουσία του Note! Εγώ έχω μείνει απολύτως ικανοποιημένος με την AryaMod. Από θέμα μπαταρίας, ταχύτητας, λειτουργιών είναι υπερκομπλέ!

Σπάνια χρησιμοποιώ το πενακι αλλιώς ναι η arya mod από λίγο που την είχα βάλει ήταν μια καλή ρομ και είχες και λειτουργίες από πενακι. Η cm έχει πολλά άλλα καλά όμως που δεν έχουν άλλες ρομ.

Παιδιά κοιτάξτε αυτή την απάντηση του φίλου king2009 παραπάνω. Δεν είναι τραγικό που έχουμε γίνει ειδικοί και ειδήμονες (ή μάλλον μας έχουν κάνει αναγκαστικά) σε θέματα "πώς να κάνω το κινητό μου, για το οποίο έσκασα αδρά ποσά για να αποκτήσω, να κάνει αυτό για το ο οποίο το πήρα";

Γιατί πρέπει να μάθω εγώ να κάνω unlock, root, να flashάρω custom ROM, να βάζω προγράμματα διαχείρισης RAM, να διαγράφω cache, να σε βήνω τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο κ.ά.ό. προκειμένου να έχω μια ανεκτή εμπειρία χρήσης με το κινητό που -επαναλαμβάνω-χρυσοπλήρωσα για να αποκτήσω;

Δεν φαίνεται σε κανέναν άλλον παράλογο και απαράδεκτο όλο αυτό; Ή μήπως θα έπρεπε να ευχαριστούμε τις Google, Samsung, LG που μας "βοήθησαν" και μάθαμε να κάνουμε όλα όσα προανέφερα;

Φίλε μου είναι παράλογο ναι αλλά οι περισσότεροι που βάζουν custom σπάνια το κάνουν από αγγαρεία. Τους αρέσει αυτό που κάνουν είναι κάτι σαν χόμπι ασχολούνται με κάτι που τους αρέσει. Δεν φταίει η Google που ακριβά κινητά κολλάνε αλλά οι εταιρίες που έχουν να τρέχουν πολλες εφαρμογές που δεν χρειάζονται. Για αυτό τα nexus με aosp έχουν καλύτερη εμπειρία από άλλες stock Rom.

Σε Samsung note tablet τρέχουν πολλές εφαρμογές από πίσω. Αλλά η Samsung σου δίνει τη δυνατότητα να τις κάνεις disabled με την στοκ ρομ. Είναι μια καλή εναλλακτική για όσους δεν θέλουν custom ώστε να ελαφρύνει η συσκευή τους.

Δημοσ.

Δεν γίνεται να βάλεις 5.0.2 χωρίς factory reset απο την προηγούμενη custom rom. Οπότε την έχω βάλει full clean και το παρατηρω αυτό το lag. Επίσης art compiler είχα και στο kit kat οποτε δεν νομιζω ότι ειδα διαφορά. Ασχολούμαι με Android από cupcake και η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν έχει γίνει καλή δουλειά..

Στο Lollipop ο ART έχει βελτιωθεί πάρα πολύ. Καμία σχέση πως ήταν στη Kit Kat. Εγώ προσωπικά έχω δει μεγάλη διαφορά στις επιδόσεις απο τη kit kat στη Lollipop.

Δημοσ.

Έχεις κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;

Ναι φιλε μου. Και cache wipe εκανα. Δεν λεω οτι αντιμετωπιζω προβληματα. Απλως παρατηρησα διαφορα στην συνολικη αποδοση του συστηματος.

Δημοσ.

Ναι φιλε μου. Και cache wipe εκανα. Δεν λεω οτι αντιμετωπιζω προβληματα. Απλως παρατηρησα διαφορα στην συνολικη αποδοση του συστηματος.

Τότε είναι θέμα της ROM που έφτιαξε η Samsung, όπως σου είπαν και πιο πάνω. Το καθαρό android Lollipop είναι μια χαρα ελαφρύ χωρίς lag.

Δημοσ.

Τότε είναι θέμα της ROM που έφτιαξε η Samsung, όπως σου είπαν και πιο πάνω. Το καθαρό android Lollipop είναι μια χαρα ελαφρύ χωρίς lag.

Ισως την εκανε η Samsung παλι. Ωστοσο και στο Moto G 2014 ειδα αλλαγη προς το χειροτερο μετα το update σε L.

Δημοσ.

Επειδή η Apple χωρίς ραδιόφωνο, bt και sdcard support βρίσκεται στον τεχνολογικό μεσαίωνα εύχομαι η Google στο επόμενο της λειτουργικό να προσθέσει δυνατότητα να μπορείτε να πάρετε πλήρες  backup στο σύννεφο και τοπικά. Αντε καλό φθινόπωρο για το Android M και ξέρουμε πόσοι και πότε (μπορεί και ποτέ) θα το πάρουν, αν το πάρουν :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έλα σοβαρά τώρα μη το κάνεις αυτό... Να σου πω για τα mp3 και το itunes? Για usb sticks? Για share με οτι εφαρμογή θέλεις? Για χίλια ακόμα πράγματα που είναι πίσω το ios??? Αστο σου λέω... Κρίμα είναι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...