fallen4ngel Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Ώπα keyboard warrior alert.... Αφού είσαι τόσο γνώστης για πες μου το G2 πότε πήρε αναβάθμιση και πως ήταν. Μάθετε μια καραμέλα τώρα... BTW είσαι σε δημόσιο φόρουμ αν δεν σου αρέσει μην γράφεις, δικηγόρο σε έβαλαν οι άλλοι που λες;
Regulus Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Συμφωνώ για όλα όσα λέτε για το Android αλλά μην εκθειάζετε τα Windows 10 πριν τα δείτε και κυρίως πριν τα χρησιμοποιήσετε σε καθημερινή βάση. Λίγη υπομονή δεν βλάπτει. 2
eliasjuve Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Είναι μεγάλη ευκαιρία για την MS αυτή την χρονική περίοδο να πάρει όσους πελάτες μπορεί. Αν δεν το κάνει τώρα δεν ξέρω πότε. 1
kukukali Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Η αλήθεια είναι ότι όταν πέρασα την lollipop στο note3 γονάτισε όλο το κινητό, λέω την κάτσαμε την βάρκα.Μόλις όμως έκανα hard reset και ξαναπέρασα όλες τις εφαρμογές από την αρχή το κινητό πετάει.Η μεγάλη διαφορά έγινε στην διαχείριση της μπαταρίας, όπου όταν βρίσκεται σε αδράνεια το τηλέφωνο η κατανάλωση είναι σχεδόν μηδενική! 3
lousifer2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 εμένα κάτι μου λέει ότι αυτή η κίνηση είναι σαν την κίνηση τον win vista και seven όλοι πήγαμε vista και πάρα πολλοί γυρίσαμε XP μέχρι που βγήκαν τα seven! 1
king2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Παρτε μια γευση πως ειναι η πραγματικη Lolipop 5.1.1 σε ενα καλο κινητο και αφηστε οτι το android εγινε ασχημο στην Lolipop και οτι laggarei και οτι τα windows ειναι πιο smooth. Launcher ειναι ο Nova materinova premium. Οπως βλεπετε εχω spotify/tuneinradio/player pro ετοιμα για αναπαραγωγη. Δειτε ποση ελευθερη μνημη εχω και ποσες ειναι οι ανοιχτες εφαρμογες/παιχνιδια(πανω απο 1gb ελευθερη μνημη). Που βλεπετε καποιοι οτι η Lolipop τρωει τη μνημη δεν ξερω.Εχω mute στη φωνη για αυτο δεν ακουγετε το τραγουδι οταν βαζω να παιξει το Tuneinradio. https://www.youtube.com/watch?v=aDk-SBMRydw Αναμενω την εκδοση M αν και δύσκολα να γίνει καλυτερο το λειτουργικό.Έχει πιασει ταβάνι σε πολλά σημεία. 1
mad_apo Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Το android lollipop ουτε στο htc one m8 ειναι καλο και ουτε στο nexus 7 2013 που εχω. ΑΡΑ τι να μας πει τωρα η Google. Εγω περιμενω πως και πως να βγαλουν κανα τρομερο Lumia Windows 10 κινητο και την εκανα τελειως απο android. Καλα για tablet δεν το συζητω εχω ipad air 2 - surface pro 3 - nexus 7 2013 και μακραν καλυτερο λειτουργικο (υλοποιηση σε tablet) ειναι τα Windows 8.1 στο surface pro 3 και μετα πολυ κοντα και το ipad air 2 με 8.3 εκδοση που επιτελους διορθωσε τα πολλα προβληματα που ειχε με τον ηχο. Για android tablet ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ. 1
tsilitheo1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ώπα keyboard warrior alert.... Αφού είσαι τόσο γνώστης για πες μου το G2 πότε πήρε αναβάθμιση και πως ήταν. Μάθετε μια καραμέλα τώρα... BTW είσαι σε δημόσιο φόρουμ αν δεν σου αρέσει μην γράφεις, δικηγόρο σε έβαλαν οι άλλοι που λες; Εγω keyboard warrior;;;; με το ταμπλετ που γραφω;;;Οκ...σου γυριζω πισω τον χαρακτηρισμο..... Οσο για τα g2 g3 γνωριζω πολυ περισσοτερα απο οτι νομιζεις ......τα γραπτα μου στο φορουμ το γνωριζουν... Οσο για την καραμελα μαλλον την χρησιμοποιεις εσυ γιατι δεν ειδα κατι αποδεδειγμενα χειροπιαστο στα οσα γραφεις... Εγω γνωριζω οτι ειμαι σε δημοσιο φορουμ και γραφω τις μλκς μου εις γνωσιν μου...εσυ;;;;;. Τους αλλους στο ξαναματαλεω....ασε τους μακρια απο το στομα σου
fallen4ngel Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Όπως το είπες δε θα σου πω όχι. Ποιούς άλλους; Δώσε μας αυτά που παίρνεις σε παρακαλώ.....
tsilitheo1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Όπως το είπες δε θα σου πω όχι. Ποιούς άλλους; Δώσε μας αυτά που παίρνεις σε παρακαλώ..... Αν προσπαθεις να δειχτεις εδω μεσα μεσω της αντιπαραθεσεως με εμενα .....ελεος ή ελεεινος.....τους αλλους ξερεις καλα ποιους αλλους.....αυτα που παιρνω εγω φιλε ,οχι ,δεν στα δινω γιατι θα ξεφυγεις εντελως....νομιζω αρκετα πια...κατηντησες γραφικος..
karaLRS Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Στο g2 πάντως με την 5.0.2 έχει αρκετό lag σε σχέση με την cloudy g3 που είχα.. σκεφτομαι να γυρίσω στην προηγούμενη αφού πέρα από 2-3 κοσμητικες αλλαγές δεν υπάρχει κάτι που μου χρειάζεται
lousifer2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Παρτε μια γευση πως ειναι η πραγματικη Lolipop 5.1.1 σε ενα καλο κινητο και αφηστε οτι το android εγινε ασχημο στην Lolipop και οτι laggarei και οτι τα windows ειναι πιο smooth. Launcher ειναι ο Nova materinova premium. Οπως βλεπετε εχω spotify/tuneinradio/player pro ετοιμα για αναπαραγωγη. Δειτε ποση ελευθερη μνημη εχω και ποσες ειναι οι ανοιχτες εφαρμογες/παιχνιδια(πανω απο 1gb ελευθερη μνημη). Που βλεπετε καποιοι οτι η Lolipop τρωει τη μνημη δεν ξερω.Εχω mute στη φωνη για αυτο δεν ακουγετε το τραγουδι οταν βαζω να παιξει το Tuneinradio. https://www.youtube.com/watch?v=aDk-SBMRydw Αναμενω την εκδοση M αν και δύσκολα να γίνει καλυτερο το λειτουργικό.Έχει πιασει ταβάνι σε πολλά σημεία. ενημερωτικά: αυτή πια custom rom είναι? βλέπω ότι κυλάει πολύ καλά για αυτό ρωτάω. edit: βασικά δώσε link pm αν είναι εύκολο
thomasG4 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Στο g2 πάντως με την 5.0.2 έχει αρκετό lag σε σχέση με την cloudy g3 που είχα.. σκεφτομαι να γυρίσω στην προηγούμενη αφού πέρα από 2-3 κοσμητικες αλλαγές δεν υπάρχει κάτι που μου χρειάζεται Δεν έχει μονο κοσμητικές αλλαγές. Για πρωτη φορά απο τοτε που δημιουργήθηκε το android άλλαξε ο compiler των εφαρμογών. Τώρα έχουν πολύ καλύτερη διαχείριση πόρων (μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας) όταν είναι κλειστές σε σχέση με παλιές εκδόσεις. Επίσης ανοίγουν πολύ πιο γρήγορα στο πρωτο άνοιγμα μετα την εγκατάσταση τους. Συνεπώς θα έλεγα οτι η μετάβαση στη Lollipop αξίζει και με το παραπανω. Τώρα για το lag μάλλον φταίει οτι δεν εχεις κανει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
king2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 ενημερωτικά: αυτή πια custom rom είναι? βλέπω ότι κυλάει πολύ καλά για αυτό ρωτάω. edit: βασικά δώσε link pm αν είναι εύκολο Ειναι η cm12.1 η τελευταια εκδοση 11.1(το δειχνω και στο βιντεο) με greenify/adaway χαμηλοτερο dpi απο το εργοστασιακο του note 3 και χωρις καθολου bloatware και με απενεργοποιημενα τα animations απο το developer tools.Οχι μονο κυλαει οσο πιο καλα γινετε αλλα εχω και εξαιρετικη μπαταρια και σε σπανιες περιπτωσεις να ζεσταθει το κινητο.Για αυτο λεω τι παραπανω μπορουμε να περιμενουμε απο την εκδοση M.
m4b Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Περιμένουμε την παρουσίαση με ανυπομονησία! Εγώ πάντως έχω μείνει ευχαριστημένος με την τελευταία L στο onePlus One που έχω. Ειδικά στο θέμα της μπαταρίας είναι άριστο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα