Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Lollipop είναι ελαφρύτερο σε σχέση με προηγούμενες εκδόσεις. Το αν εσένα σου φαίνεται βαρύτερο είναι λόγω ων "υπέροχων" rom που χρησιμοποιεί η samsung (με όλα αυτά τα bloatware. επίσης είναι και ο τρόπος μετάβασης από την μία έκδοση σε μια άλ

Την ιδια συμπεριφορα αλλα οxι τοσο εξοφθαλμη ειδα και σε Nexus 5, Nexus 6 που ειναι σχεδον stock. Η Google πρεπει να κανει καλυτερο streamline και να κοιταξει την αγορα σαν συνολο. Το να πεταει συνεχως νεες εκδοσεις με διαφορα λιγων μηνων μονο κακο στην συνολικη πιτα κανει.

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εννοεις "Αν η SAMSUNG δεν σταματησει να κανει το Android βαρυτερο με καθε νεα εκδοση" αφου εχεις μονο σαμσουνγκ δεν μπορεις να κατηγορεις τη google.

Δεν φταιει ουτε η Google ουτε το Android που διαλεξες τον κατασκευαστη με το χειροτερο bloatware, optimization κλπ κλπ

Δοκιμασε και κατι με στοκ android kitkat και lollipop και μετα πες αν ειναι χειροτερο ή καλυτερο το κινητο μετα την αναβαθμιση.

Παιδια πεσατε να με φατε μερικοι. Σχολιασα πιο παω σε αλλο φιλο οτι προσωικα το Lollipop μου φαινεται βαρυτερο σε σχεση με το Kit Kat ακομα και σε Nexus 5 και 6 που το δοκιμασα φορτωνοντας το με εφαρμογες και widgets σε λογικα πλαισια. Ισως φταιει η μεταβαση στην νεα αρχιτεκτονικη και χρειαζεται λιγο καλυτερο hardware για να θεσει το στανταρ αποδσης στο οποιο αναφερομαι. Θα δειξει. Αυτην την εντυπωση εχω σαν χρηστης και αυτη εξεθεσα. Η Samsung, και οχι μονο, ειναι γνωστη για τις ανοησιες που εχει κανει στο TW interface των συσκευων της. Ας μην λεμε τα ιδια.

• Like 2
Δημοσ.

Ε, δεν είναι και παράδεισος τα πράγματα κι εκεί. Στο Nexus 4 μου είμαι μια χαρά, αλλά έχω ελάχιστες εφαρμογές οπότε δεν μπορώ να πω κάτι ιδιαίτερο. Αλλά γενικά είναι πολύ καλή εμπειρία.

Στο Nexus 9, από την άλλη, κλάφτα χαράλαμπε... Μιλάμε για 1-2 freeze την ημέρα, εφαρμογές κλείνουν συνέχεια, ο launcher φορτώνει κάθε φορά που κλείνεις εφαρμογή από την αρχή κλπ. Με την 5.0.2 βελτιώθηκε η κατάσταση (μπορεί βέβαια να οφείλεται και στο cache/dalvik wipe που έκανα), αλλά σίγουρα η Lollipop έχει προβλήματα.

Η πλάκα είναι ότι, θεωρητικά, είναι πιο αποδοτική έκδοση. Το πρόβλημα εστιάζεται, όμως, στην κάκιστη διαχείριση μνήμης και εκεί είναι που προκαλούνται οι καθυστερήσεις.

Επιτελους καποιος εθιξε το θεμα της διαχειρησης μνημης. Δεν ειναι ολα πριμα παιδια οπως τα παρουσιαζουν.

Δημοσ.

Εγώ πάντως με το nexus 7-2013 και 5.1 εδώ και ένα μήνα και φυσικά με factory reset, το tablet στεγνώνει από μπαταρία κατά ένα τρίτο πιο γρήγορα σε σχέση με την 5.02 ή την 4.4.4 πού είχα αρχικά που τελικά ήταν και η πιο σταθερή.

Επίσης έχω προσέξει μερικά freeze στην αυτόματη περιστροφή της οθόνης και όχι τόσο γρήγορη εναλλαγή.

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικά ότι ναναι.

Κάποιοι πρέπει να σταματήσουν να σπαμαρουν ανελεητα.

Τι παει να πει ακομα δεν εφτιαξε το προηγουμενο και βγαζει καινουργιο ωρε;

Θα ανακοινωσει καποια βασικα χαρακτηριστικα και αυτο ειναι ολο.

Θα βγει τον χειμωνα, οπως παντα.

• Like 2
Δημοσ.

Έντονες φήμες θέλουν το M να σημαίνει "Memory Leak"...

Μη σου πω και "Malfunction" .

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί άπλα να μην ανακοινώσει ΤΙΠΟΤΑ ώστε να φτιαχτεί πρώτα το memory leak και μετά να αναβαθνιστουν (όσα πρέπει η θέλει η κάθε εταιρεία) που με moto g 2014 με lollipop με το που άνοιγες τον music player έκλεινε λόγω ελειψης μνήμης

Δημοσ.

Ας φτιάξουν την 5.x πρώτα, που ένα πράγμα φτιάχνουν και δέκα χαλάνε, και μετά ας μιλήσουμε για την m.

• Like 2
Δημοσ.

παιδια δεν ξερω τι λετε..παντως στο g2 μου η 5.0.2 ειναι αψογη..μετα απο 4.4.2  με custom rom cloudy g3!

τωρα το g2 με το official lollipop και το καινουριο u.i ειναι λες και βγηκε 2015

• Like 3
Δημοσ.

παιδια δεν ξερω τι λετε..παντως στο g2 μου η 5.0.2 ειναι αψογη..μετα απο 4.4.2  με custom rom cloudy g3!

τωρα το g2 με το official lollipop και το καινουριο u.i ειναι λες και βγηκε 2015

Και σε ένα LG tablet που έχω η 5.0.2 είναι άριστη. Αλλα απο ότι έχω διαβάσει η 5.0.2  δεν έχει «κάτσει» καλά σε άλλες συσκευές. 

Δημοσ.

Εγώ πάντως με το nexus 7-2013 και 5.1 εδώ και ένα μήνα και φυσικά με factory reset, το tablet στεγνώνει από μπαταρία κατά ένα τρίτο πιο γρήγορα σε σχέση με την 5.02 ή την 4.4.4 πού είχα αρχικά που τελικά ήταν και η πιο σταθερή.

Επίσης έχω προσέξει μερικά freeze στην αυτόματη περιστροφή της οθόνης και όχι τόσο γρήγορη εναλλαγή.

Μιας και έχω το ιδιο tablet και εχω αντιμετωπίσει  το ιδιο πρόβλημα να σε ενημερώσω οτι το Freeze της περιστροφης  στο Nexus 7 δεν οφείλεται στο λειτουργικό αλλα σε μια καλωδιοταινια η οποια περναει πανω απο την μπαταρια και δεν κανει καλη επαφη 

Οταν σου το κανει σβηστο και πιεσε συγχρόνως στην πλατη του τα γραμματα N&S(Nexus) και θα επανελθει .

Ειναι βεβαια προσωρινο fix,  για μονιμο αποτέλεσμα ανοιξε το και βαλε κολλητικη ταινια στις 2 ακρες της κύριας καλωδιοταινιας .

Συγνωμη για το offtopic

Δημοσ.

Αυτο με την Google τι σχεση εχει; Τα παραπονα σου στον κατασκευαστη του τηλεφωνου. Μου αρεσει που ετρεξαν να κανουν και like.... ελεος

Με εμενα μπορεις να λες ο,τι θες... Τους υπολοιπους ομως πως τους πιανεις στο στομα σου και τους κρινεις και αυτους και με ειρωνεια ;;;. Αν εσυ νομιζεις οτι δεν ευθυνεται η google που το lollipop τρεχει σε λιγοτερο απο το 10% των συσκευων ανδροιδ ,απλα γελιεσαι. Τα minimum requirements τα θετει η google και οχι ο manufacturer.... Αν το M χρειαζεται minimum 8 πυρηνες και 3gb ram απλα να τρεξει, τρεχα και εσυ να αγοραζεις mid-range με 500€... Δες και τα "απαιτω" της google εδω https://www.theinformation.com/Google-s-Confidential-Android-Contracts-Show-Rising-Requirements...και το λεει και aosp..

• Like 2
Δημοσ.

Με εμενα μπορεις να λες ο,τι θες... Τους υπολοιπους ομως πως τους πιανεις στο στομα σου και τους κρινεις και αυτους και με ειρωνεια ;;;. Αν εσυ νομιζεις οτι δεν ευθυνεται η google που το lollipop τρεχει σε λιγοτερο απο το 10% των συσκευων ανδροιδ ,απλα γελιεσαι. Τα minimum requirements τα θετει η google και οχι ο manufacturer.... Αν το M χρειαζεται minimum 8 πυρηνες και 3gb ram απλα να τρεξει, τρεχα και εσυ να αγοραζεις mid-range με 500€... Δες και τα "απαιτω" της google εδω https://www.theinformation.com/Google-s-Confidential-Android-Contracts-Show-Rising-Requirements...και το λεει και aosp..

Δεν είναι θέμα google και requirements που θέτει η ίδια. Το πρόβλημα είναι κυρίως στις εταιρίες που δεν δίνουν update σε παλιά κινητά με τη δικαιολογία ότι δεν διαθέτουν τα requirements για να πάρουν αναβάθμιση. Κάτι που τις περισσότερες φορές είναι μπαρούφα γιατί μια χαρά γίνονται support απο το Cyanogenmod.

Δημοσ.

Το s5 me lollipop στην 5.0 έκδοση σκοτώνει παρόλο που το δω φοδώσει φουλ. Έχω κάνει ομος απενεργοποιηση στις άχρηστες εφαρμογές της Samsung που τρέχουν μονήμα με το που ανοίξεις το κινητο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...