Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Google αναμένεται να παρουσιάσει την επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android στο συνέδριο Google I/O στις 28 Μαΐου.Στο συνέδριο πέρυσι, η Google είχε αναφερθεί σε ορισμένα από τα χαρακτηριστικά της πρώϊμης έκδοσης του Android 5.0 Lollipop, αλλά τότε το λειτουργικό σύστημα είχε την κωδική ονομασία Android L. Οπότε δεν αποτελεί έκπληξη ότι η εταιρεία θα επιδείξει κάποιες από τις νέες λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά του.

Το Android M αποτελεί την επόμενη έκδοση του δημοφιλέστερου λειτουργικού συστήματος για φορητές συσκευές, και γνωρίζουμε από τώρα ότι "φέρνει την ισχύ του Android σε όλους τους χώρους εργασίας".

Η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει το παραμικρό για την νέα έκδοση του Android (άραγε τι να "αντιπροσωπεύει" το γράμμα "Μ"; Υπάρχουν ένα σωρό περιπτώσεις όπως Μ&Μ, Macaroon, Marshmallow, Meringue, Milkshake, Molasses, Mousse, Muffin και άλλες τόσες.

Link.png Site: GSMArena

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ουτε 10% το lollipop σε ανδροιδ συσκευες ,και βγαζει καινουργιο...ετσι , να εχουμε να διαλεγουμε

Πρεπει να προλαβει τον ανταγωνισμο. Τα wp10- w10 θα κανουν παταγο 

• Like 3
Δημοσ.

Πρεπει να προλαβει τον ανταγωνισμο. Τα wp10- w10 θα κανουν παταγο

Αν η ναυαρχιδα της ms με ιδια specs με το s6 g4 κτλ κανει 300€ φτηνοτερα , μην φοβασαι ...ολοι εκει θα παμε..
  • Like 3
Δημοσ.

Αν είναι για να έχω android M να πρέπει να πάρω κινητό 1000 ευρώ γιατί όλα τα άλλα δεν θα υποστηρίζουν την αναβάθμιση να το βράσω. Το έχουμε ξεφτιλίσει το θέμα. Παίρνεις μια ναυαρχίδα, τα σκας και σε ενάμιση χρόνο σταματάνε οι αναβαθμίσεις για να σε βάλουν στο τρυπάκι να πάρεις άλλο . Άσε μας ρε google.

• Like 8
Δημοσ.

Μετα την "αναβαθμιση" σε Lollipop στο Note 4 και το S5 εγω προσωπικα ειδα χειροτερη αποδοση σε κινητα ναυαρχιδες σαν αυτα. Πιο αργη αποκριση στα μενου, οι φακελοι των εφαρμογων κομπιαζαν για να ανοιξουν και γενικοτερα το συστημα εδειχνε να εχει δεχτει επιπροσθετο φορτιο. Αν η Google δεν σταματησει να κανει το Android βαρυτερο με καθε νεα εκδοση και δεν "κλειδωσει" εναν πυρηνα βασικης λειτουργικοτητας και συμβατοτητας σε πολλαπλα επιπεδα συσκευων, τοτε πολυ συντομα θα θελουμε 10πυρηνο και βαλε SOC για να τρεξουμε απλα το τηλεφωνο. Κατι τετοιο ειναι απλα απαραδεκτο.

• Like 7
Δημοσ.

Ακόμη δεν έχουν φτιάξει τα bug της 5.0Χ και βγάζουν νέο, εκτός εάν γίνεται ηθελημένα για να περνά ο καιρός μας ευχάριστα

• Like 1
Δημοσ.

Αν η Google δεν σταματησει να κανει το Android βαρυτερο με καθε νεα εκδοση

Το Lollipop είναι ελαφρύτερο σε σχέση με προηγούμενες εκδόσεις. Το αν εσένα σου φαίνεται βαρύτερο είναι λόγω ων "υπέροχων" rom που χρησιμοποιεί η samsung (με όλα αυτά τα bloatware. επίσης είναι και ο τρόπος μετάβασης από την μία έκδοση σε μια άλλη.

• Like 5
Δημοσ.

Μετα την "αναβαθμιση" σε Lollipop στο Note 4 και το S5 εγω προσωπικα ειδα χειροτερη αποδοση σε κινητα ναυαρχιδες σαν αυτα. Πιο αργη αποκριση στα μενου, οι φακελοι των εφαρμογων κομπιαζαν για να ανοιξουν και γενικοτερα το συστημα εδειχνε να εχει δεχτει επιπροσθετο φορτιο. Αν η Google δεν σταματησει να κανει το Android βαρυτερο με καθε νεα εκδοση και δεν "κλειδωσει" εναν πυρηνα βασικης λειτουργικοτητας και συμβατοτητας σε πολλαπλα επιπεδα συσκευων, τοτε πολυ συντομα θα θελουμε 10πυρηνο και βαλε SOC για να τρεξουμε απλα το τηλεφωνο. Κατι τετοιο ειναι απλα απαραδεκτο.

Έχεις κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;

Δημοσ.

Αν η Google δεν σταματησει να κανει το Android βαρυτερο με καθε νεα εκδοση

Εννοεις "Αν η SAMSUNG δεν σταματησει να κανει το Android βαρυτερο με καθε νεα εκδοση" αφου εχεις μονο σαμσουνγκ δεν μπορεις να κατηγορεις τη google.

Δεν φταιει ουτε η Google ουτε το Android που διαλεξες τον κατασκευαστη με το χειροτερο bloatware, optimization κλπ κλπ

Δοκιμασε και κατι με στοκ android kitkat και lollipop και μετα πες αν ειναι χειροτερο ή καλυτερο το κινητο μετα την αναβαθμιση.

• Like 4
Δημοσ.
Δοκιμασε και κατι με στοκ android kitkat και lollipop και μετα πες αν ειναι χειροτερο ή καλυτερο το κινητο μετα την αναβαθμιση.

Ε, δεν είναι και παράδεισος τα πράγματα κι εκεί. Στο Nexus 4 μου είμαι μια χαρά, αλλά έχω ελάχιστες εφαρμογές οπότε δεν μπορώ να πω κάτι ιδιαίτερο. Αλλά γενικά είναι πολύ καλή εμπειρία.

Στο Nexus 9, από την άλλη, κλάφτα χαράλαμπε... Μιλάμε για 1-2 freeze την ημέρα, εφαρμογές κλείνουν συνέχεια, ο launcher φορτώνει κάθε φορά που κλείνεις εφαρμογή από την αρχή κλπ. Με την 5.0.2 βελτιώθηκε η κατάσταση (μπορεί βέβαια να οφείλεται και στο cache/dalvik wipe που έκανα), αλλά σίγουρα η Lollipop έχει προβλήματα.

Η πλάκα είναι ότι, θεωρητικά, είναι πιο αποδοτική έκδοση. Το πρόβλημα εστιάζεται, όμως, στην κάκιστη διαχείριση μνήμης και εκεί είναι που προκαλούνται οι καθυστερήσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ουτε 10% το lollipop σε ανδροιδ συσκευες ,και βγαζει καινουργιο...ετσι , να εχουμε να διαλεγουμε

Αυτο με την Google τι σχεση εχει; Τα παραπονα σου στον κατασκευαστη του τηλεφωνου. Μου αρεσει που ετρεξαν να κανουν και like.... ελεος

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...