KeyserSozeRVK Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Παιδια καλησπερα Θα ήθελα την βοήθεια σας για το θερμοκαρσιακο ευρος του FX-8350 Εχω διαβασει σχεδον ολα τα ποστ εδω κ σε αλλα forum και δεν μπορω να καταληξω καπου για το ποιο ευρος θεωρειται ασφαλες για την συγκεκριμενη cpu Μεχρι στιγμης και μεσω HW δειχνει 40-43 oC idle και 58-63 'φορτωμενη' απο βαρυ παιχνιδι Ξερω οτι το mobo βγαζει προειδοποιηση αν φτασει τους 65 βαθμους αλλα εχω δει πολλες αναφορες οτι αντεχει μεχρι τους 90 βαθμους Η μητρικη μου ειναι η ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0 και δεν εχω κανει κ δεν προκειται να κανω overclocking Θεωρειτε φυαιολογικες/σωατες τις παραπανω θερμοκρασιες η θα πρεπει να ανησυχω μιας και ερχεται το καλοκαιρι Ευχαριστ εκ των προτερων
N3k21 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Αν είσαι με stock ψύκτρα δεν είναι παράλογες οι συγκεκριμένες ενδείξεις. Καλό πάντως θα ήταν να εγκαταστήσεις μια after market ψυκτρούλα (και μια σχετικά φτηνή θα κάνει δουλειά - π.χ. η coolermaster Hyper T4), καθώς και να διαπιστώσεις πως η ροή του αέρα στο κουτί σου είναι καλή.
KeyserSozeRVK Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δεν θυμαμαι την θερμοκρασια των cores...(Ειμαι εκτος σπιτιου, θα την αναφερω το απογευμα) Η ψυκτρα που εχω δεν ειναι η stock.αλλα η THERMALTAKE CL-P0554 SPINQ VT και το κουτι το Corsair 780T με τους stock fans + 2 140mm στην πανω πλευρα
KeyserSozeRVK Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 τα cores τι θερμοκρασια σου δείχνουν? max 57.4 με cpu στους 62
StigmaX Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Τέτοιες πιάνω εγώ με after market ψυκτρα των 40€... Καλα είσαι. Τον έχω φτάσει στους 80 πριν δω throttling, αλλά ακόμα και εκεί δεν έσβησε.
AETOLOFITIS Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 57.4 ειναι καλα. το cpu εννοει το socket. ειναι σε ασφαλη επιπεδα αλλα να ξερεις οτι δεν θεωρειτε απο τις χαμηλες...
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Το καλύτερο που θα είχες να κάνεις με τέτοιες θερμοκρασίες θα ήταν να αλλάξεις την thermaltake spin με μια cm 212 evo ας πούμε. Είναι η καλύτερη δυνατή λύση χωρίς να δώσεις μια περιουσία, θα σου ρίξει αρκετά την θερμοκρασία και θα παίζεις ελαφρώς πάνω από τους 40 βαθμούς κελσίου σε full load στον επεξεργαστή.
adtakhs Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Η ψύκτρα που έχεις είναι λίγη για τον επεξεργαστή. Μπορεί και τον οδηγεί οριακά! Για εμένα αν θες και μπορείς να την αλλαξεις, πάρε μια RAIJINTEK EREBOSS ! Απλά ότι καλύτερο σε μη υπερβολική τιμή ! Μετά κοιτάς για ακόμα καλύτερο σε SCYTHE ASHURA ! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα