Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα

Θα ήθελα την βοήθεια σας για το θερμοκαρσιακο ευρος του FX-8350

Εχω διαβασει σχεδον ολα τα ποστ εδω κ σε αλλα forum και δεν μπορω να καταληξω καπου για το ποιο ευρος θεωρειται ασφαλες για την συγκεκριμενη cpu

Μεχρι στιγμης και μεσω HW δειχνει 40-43 oC idle και 58-63 'φορτωμενη' απο βαρυ παιχνιδι

Ξερω οτι το mobo βγαζει προειδοποιηση αν φτασει τους 65 βαθμους αλλα εχω δει πολλες αναφορες οτι αντεχει μεχρι τους 90 βαθμους

Η μητρικη μου ειναι η ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0 και δεν εχω κανει κ δεν προκειται να κανω overclocking

Θεωρειτε φυαιολογικες/σωατες τις παραπανω θερμοκρασιες η θα πρεπει να ανησυχω μιας και ερχεται το καλοκαιρι

Ευχαριστ εκ των προτερων

Δημοσ.

Αν είσαι με stock ψύκτρα δεν είναι παράλογες οι συγκεκριμένες ενδείξεις. Καλό πάντως θα ήταν να εγκαταστήσεις μια after market ψυκτρούλα (και μια σχετικά φτηνή θα κάνει δουλειά - π.χ. η coolermaster Hyper T4), καθώς και να διαπιστώσεις πως η ροή του αέρα στο κουτί σου είναι καλή.

Δημοσ.

Δεν θυμαμαι την θερμοκρασια των cores...(Ειμαι εκτος σπιτιου, θα την αναφερω το απογευμα)

Η ψυκτρα που εχω δεν ειναι η stock.αλλα η THERMALTAKE CL-P0554 SPINQ VT και το κουτι το Corsair 780T με τους stock fans + 2 140mm στην πανω πλευρα

Δημοσ.

Τέτοιες πιάνω εγώ με after market ψυκτρα των 40€... Καλα είσαι.

Τον έχω φτάσει στους 80 πριν δω throttling, αλλά ακόμα και εκεί δεν έσβησε.

Δημοσ.

Το καλύτερο που θα είχες να κάνεις με τέτοιες θερμοκρασίες θα ήταν να αλλάξεις την thermaltake spin με μια cm 212 evo ας πούμε. Είναι η καλύτερη δυνατή λύση χωρίς να δώσεις μια περιουσία, θα σου ρίξει αρκετά την θερμοκρασία και θα παίζεις ελαφρώς πάνω από τους 40 βαθμούς κελσίου σε full load στον επεξεργαστή.

Δημοσ.

Η ψύκτρα που έχεις είναι λίγη για τον επεξεργαστή.

Μπορεί και τον οδηγεί οριακά!

Για εμένα αν θες και μπορείς να την αλλαξεις, πάρε μια RAIJINTEK EREBOSS ! Απλά ότι καλύτερο σε μη υπερβολική τιμή !

Μετά κοιτάς για ακόμα καλύτερο σε SCYTHE ASHURA !

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...