rookie21 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 καλημέρα σε όλους!! βοήθεια γιατι θα μου στρηψει,ενω είμαι στο νετ η κανω απλα πραγματα στο pc ο κερσορας του πονικοιου κολλαει ενω το pc δουλευει κανονικα ειδικά οταν παιζω games είναι ακόμη πιο έντονο σε σημειο να ακουγετε ο ηχος αποσυνδεσης κλπ,εκανα φορματ τιποτα αλλαξα θυρες,τιποτα,και καμια λύση στο google δεν με έχει βοηθησει,ειδα ενα σχετικο θεμα που ανεφερε οτι το πληκτρολογιο ισως ευθηνεται για αυτο,δοκιμασα το ποντικι σε αλλο pc και δουλευει αριστα,εχετε ξανακουσει κατι παρομοιο? το πονικι μου ειναι το keep out x2 και πληκτρολογιο razer deathstalker,καποιος μου είπε το πληκτρολογιο επειδη ειναι razer κατεβαζει και driver για ποντικη razer και <<μπερδευετε>> με τους driver του κανονικου ποντικιου υποψιαζομαι οτι ισως φταιει ο driver της nvidia for GTA V διοτι περιπου απο τοτε που τον εγκατεστησα μου εμφανιστηκε το προβλημα
N3k21 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Ε, δώσε μας και κανένα στοιχείο για το σύστημά σου όμως! Ξεκίνα με πληροφορίες για την κάρτα γραφικών, τον επεξεργαστή και κυρίως το τροφοδοτικό σου (που μάλλον αυτό κάνει τη ζημιά IMHO).
rookie21 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 win 7 64 bit, mobo: asus h61m-e,psu: corsair cx 500,gpu: asus nvidia geforce gtx 760,cpu: intel i3 3240
N3k21 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Χμ, το τροφοδοτικό σου μια χαρά είναι... Drivers για το ποντίκι και το πληκτρολόγιο από που κατέβασες; Από την Razer ή από το Windows Update; Μήπως να δοκίμαζες απεγκατάσταση και εγκατάσταση των τελευταίων διαθέσιμων οδηγών;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα