Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα με τα WP, κατά την άποψή μου, είναι πως από τα 100 κινητά που έχει ο τοίχος του Γερμανού, τα 95 είναι Android και τα 5 windows. Το iPhone είναι σε πριβέ θέση. Αυτό σε συνδυασμό με το ότι η πλειοψηφία των αγοραστών δεν έχει ιδέα περί λειτουργικών ,παρά μόνο αν φαίνεται η φωτογραφία του γιού τους η της γκόμενάς τους στην οθόνη, οδηγεί στα υπάρχοντα ποσοστά. Και για να κλείσω, δεν μπορώ να δεχτώ πως υπάρχει τέτοια " ποιοτική" διαφορά στα λειτουργικά που να δικαιολογεί χαρακτηρισμούς τύπου "αίσχος","τραγικό" κτλ.

Πάντα με σεβασμό στις απόψεις όλων.

Κάτοχος αρκετών high end κινητών Android και WP.

Το θεμα ειναι οτι τα Android μπορουν να πουν οτι οντως εχουν High end κινητα,τα Windows Phone τι να πεις δηλαδη σαν High End το 1520 και 930 που παρολο τις δυνατοτητες τους δεν αξιοποιουνται πληρως επειδη οι περισσοτεροι αγοραζουν τα φθηνοτερα μοντελα ???

Lumia 1520 με μπαταρια 3400κοντα Mah και ακουστικα στο κουτι. Lumia 930 καλυτερη ποιοτητα κατασκευης αλλα τραγικη μπαταρια(σε σχεση με το 1520)ακουστικα στο κουτι δεν και τους πρωτους μηνες πολλα προβληματα με θερμοτητα.Στα 500 ευρω αρχικη τιμη,αλλα και στα 400ευρω ηταν πεταμενα λεφτα. Στην δε προσφορα του Γερμανου ομως ηταν μια πολυ καλη αγορα κυριως γιατι ηταν στα ιδια χρηματα με φθηνοτερα μοντελα οπως το 830.

Μια ποσοστιαια ενδειξη μπαταριας δεν ειναι ικανοι να βαλους στην κορυφη του κινητου....(πρωην κατοχος 930 και 1520)

Μια βολτα και απο το Store να κανετε και θα δειτε πχ στα παιχνιδια οι περισσοτερες αξιολογησεις ειναι απο ατομα με κινητα τυπου 520,530,620,630 κλπ

• Like 1
Δημοσ.

Να δεχτώ πως έχεις δίκιο στο θέμα των συσκευών,φίλε Fulgore. Στο θέμα του λειτουργικού όμως ,παρόλες τις οποίες ελλείψεις, δικαιολογείται τέτοια καταδίκη; Ή ακόμα στο θέμα αγοράς διαφωνείς πως οι περισσότεροι αγοράζουν με κριτήρια τηλεόρασης " θα πάρω ένα Samsung ή ένα LG ";

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αυτά είναι.Για Ελλάδα τίποτα;Το κόβω 2ο.

περσινά άρθρα έλεγαν ότι τα WP έχουν περάσει το μερίδιο αγοράς των iPhone στην Ελλάδα, άρα ναι 2ο για πέρσυ τουλάχιστον...

Δημοσ.

έτσι είχαν ξεκινήσει πριν πολλά πολλά χρόνια και τον εξαφάνισαν σιγά σιγά τον Netscape Navgator , και επικράτησε ο ΙΕxplorer , και το ίδιο είχαν κάνει και με το xbox στην κόντρα που είχαν με το playstation. Οι παλαιότεροι θα θυμούνται τον  πόλεμο των browsers .,Εντάξει οι εποχές σήμερα δεν είναι ίδιες αλλά σιγά σιγά με τα απεριόριστα κεφάλαια που έχουν κατι θα κάνουν .

τι ακριβώς κάνανε στο playstation?  εγώ μια χαρά πετυχημένο το βλέπω το ps και σήμερα και πάντα.

Το πρόβλημα με τα WP, κατά την άποψή μου, είναι πως από τα 100 κινητά που έχει ο τοίχος του Γερμανού, τα 95 είναι Android και τα 5 windows. Το iPhone είναι σε πριβέ θέση. Αυτό σε συνδυασμό με το ότι η πλειοψηφία των αγοραστών δεν έχει ιδέα περί λειτουργικών ,παρά μόνο αν φαίνεται η φωτογραφία του γιού τους η της γκόμενάς τους στην οθόνη, οδηγεί στα υπάρχοντα ποσοστά. Και για να κλείσω, δεν μπορώ να δεχτώ πως υπάρχει τέτοια " ποιοτική" διαφορά στα λειτουργικά που να δικαιολογεί χαρακτηρισμούς τύπου "αίσχος","τραγικό" κτλ.

Πάντα με σεβασμό στις απόψεις όλων.

Κάτοχος αρκετών high end κινητών Android και WP.

το πρόβλημα των Wp είναι ότι είναι nokia vs all για αυτό και βλέπεις 5 στα 100 wp,για μένα είναι καλύτερα τα wp αν και με έλειψη στο store και της μάνας μου της πήρα το lumia 435 και το έχει καταευχαριστηθεί και εμένα μου αρέσει. 

εμένα το επόμενο μου κινητό wp θα είναι γιατί είναι πιο καλό πιστεύω αν και θα αργήσω γιατί το trend plus μου με έχει βολέψει μια χαρά και το πήρα εκθεσιακό πριν 5-6 μήνες περίπου.

Δημοσ.

Είναι μέχρι να καταλάβουν τι μακακία έκαναν οι αγοραστές και να γυρίσουν πάλι σε Android-iOS. Τα WP δεν θα στρώσουν ποτέ !!!

• Like 1
Δημοσ.

Είναι μέχρι να καταλάβουν τι μακακία έκαναν οι αγοραστές και να γυρίσουν πάλι σε Android-iOS. Τα WP δεν θα στρώσουν ποτέ !!!

Και το iοs έχει μεγάλους περιορισμούς αλλά πουλάει γιατί είναι iPhone. Δεν έχει τίποτα το ξεχωριστό σαν κινητό ίσα ίσα.

Δημοσ.

Θεμα διαφημισης είναι όλα παιδες. τα απλ πουλανε με μετρια σπεκς , τα αντροιντ είναι μοδα λογω σαμσουνγκ και τα windows 10 θεωρούνται το καλυτερο λειτουργικο στην ιστορια χωρις καν να τα εχουμε δει ( μεχρι η αδερφη μου που εχει αντροιντ μου λεει θα παρω windows phone 10 είναι τα καλυτερα. της λεω δεν εχουν βγει ακομα. μου λεει : α ναι; )  θεμα διαφημισης ολα

• Like 2
Δημοσ.

Θεμα διαφημισης είναι όλα παιδες. τα απλ πουλανε με μετρια σπεκς , τα αντροιντ είναι μοδα λογω σαμσουνγκ και τα windows 10 θεωρούνται το καλυτερο λειτουργικο στην ιστορια χωρις καν να τα εχουμε δει ( μεχρι η αδερφη μου που εχει αντροιντ μου λεει θα παρω windows phone 10 είναι τα καλυτερα. της λεω δεν εχουν βγει ακομα. μου λεει : α ναι; ) θεμα διαφημισης ολα

Πάντα ήταν όλα θέμα marketing αλλά κάποτε και ο απλός κόσμος πρέπει να αποκτιση καταναλωτική συνείδηση και να μην περνει ότι του λανσάρουν οι εταιρίες που είναι fan. Αν συνεχίσει ο κόσμος έτσι πάντα τέτοια θα γίνονται και θα κατεβάζουν αμασητο ότι τους δώσουν.

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρα τα παει! φθηνα κινητα με καλα χαρακτηριστικα και αρκετα καλες καμερες εως και κορυφη με λειτουργικο που δεν κολλαει και με ποστηριξη αναβαθμισεων και στα Windows 10, φετος ειναι η χρονια της Microsoft.

Sent from my iPad using Insomnia

Αυτά είναι.Για Ελλάδα τίποτα;Το κόβω 2ο.

περσινά άρθρα έλεγαν ότι τα WP έχουν περάσει το μερίδιο αγοράς των iPhone στην Ελλάδα, άρα ναι 2ο για πέρσυ τουλάχιστον...
Αρκετοι πλεον στην Ελλαδα εχουν Windows κινητα. Sent from my iPad using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...