Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω θα το ξαναπω για τα windows 10 και ας με κραξει το μισο φορουμ. ακομα δεν τον ειδαμε γιαννη τον βαφτίσαμε. 2 φιλοι μου( o ενας γνωστος φορουμιτης εδώ) από windows πηγανε σε android και το ιδιο θα εκανα και γω αν δεν προεκυπταν καποια θεματα υγειας που μου κοστισαν λεφτα. φυσικα δεν προκειται να πουλησω το windows phone μου. το μενου των windows phone είναι το πιο ομορφο ever...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι μεγαλύτερη αξία έχει το συγκεκριμένο άρθρο από τα οικονομικά αποτελέσματα των εταιριών που ακόμα αγνοούνται. Τι αξία έχει αυτό το άρθρο όταν στην μεγαλύτερη αγορά smartphone παγκοσμίως, δλδ αυτή της Κίνας τα Windows Phones έχουν το 1.2%..... με τέτοιο μερίδιο δεν πας πουθενά. Τι αξία έχει το άρθρο όταν ο τομέας του mobile της Microsoft έχει ζημιές (δεν μπαίνει δολάριο στο ταμείο), το παγκόσμιο μερίδιο για το Q1 του 15 είναι στο 2.5%  και η μέση τιμή πώλησης κάτω από τα 100 δολάρια (658 δολάρια η ASP των iPhone). Το αυτό ισχύει και στην περίπτωση των Surface.

• Like 4
Δημοσ.

Κάθε είδηση κρίνεται σημαντική ή όχι ανάλογα με το σε ποιον απευθύνεται. Εμένα π.χ. μου φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα μια είδηση για έναν γαλαξία μερικά εκατομμύρια έτη φωτός μακριά. Κάποιον άλλον τον ενδιαφέρουν το ποσοστό χρήσης-αποδοχής μια τεχνολογίας με ότι αυτό συνεπάγεται για το οικοσύστημα στο οποίο ανήκει. Κάποιους άλλους τους νοιάζει πόσα λεφτά βγάζει μια εταιρεία. Μάντεψε ποιος από τους τρεις είναι οφ-τόπικ (πέρα από εμένα φυσικά).

Λεφτεριά στο Γαλαξία της Ανδρομέδας!!

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά μπείτε Nokia.com. Τώρα ανήκει στην Nokia και όχι στη Microsoft. Γιατί μου βγάζει www2?

αυτή την απορια εχω και γω. πριν 10 μερες που ειχα μπει εβγαζε ναι μεν νοκια αλλα από κατω ελεγε μικροσοφτ με μεγαλα γραμματα. τωρα μονο νοκια

Δημοσ.
αυτή την απορια εχω και γω. πριν 10 μερες που ειχα μπει εβγαζε ναι μεν νοκια αλλα από κατω ελεγε μικροσοφτ με μεγαλα γραμματα. τωρα μονο νοκια

τ

Το βρήκα. Τα www2, www3, www4 κλπ σημαίνουν ότι ο κάτοχος της ιστοσελίδας άλλαξε. Δηλαδή το Nokia.com το είχε η Microsoft ενώ τώρα το έχει η Nokia.
Δημοσ.

εγω παντως δεν ξαναγυριζω στο αντροιντ δηλαδη στους ιους στα σπαμ και να παραγει μπιτκοιν για αλλους.

ειναι σουπερ εχει το καλυτερο προγραμmα gps

μεταφραση μονο να βλεπει η καμερα παιζουν με λιγη μνημη

και αλλα πολλα

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά μπείτε Nokia.com. Τώρα ανήκει στην Nokia και όχι στη Microsoft. Γιατί μου βγάζει www2?

H nokia ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ σαν εταιρία η οποία ασχολείται με NETWORKS. Όχι με κινητά. Σε λίγους μήνες λίγει το συμβόλαιο που είχε με Microsoft, οπότε θα μπορεί να βγάλει κινητά, τα οποία κατά 99.99% θα είναι κινεζιές.

Πατήστε στο σύνδεσμο για τα κινητά....

• Like 2
Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι μεγαλύτερη αξία έχει το συγκεκριμένο άρθρο από τα οικονομικά αποτελέσματα των εταιριών που ακόμα αγνοούνται. Τι αξία έχει αυτό το άρθρο όταν στην μεγαλύτερη αγορά smartphone παγκοσμίως, δλδ αυτή της Κίνας τα Windows Phones έχουν το 1.2%..... με τέτοιο μερίδιο δεν πας πουθενά. Τι αξία έχει το άρθρο όταν ο τομέας του mobile της Microsoft έχει ζημιές (δεν μπαίνει δολάριο στο ταμείο), το παγκόσμιο μερίδιο για το Q1 του 15 είναι στο 2.5%  και η μέση τιμή πώλησης κάτω από τα 100 δολάρια (658 δολάρια η ASP των iPhone). Το αυτό ισχύει και στην περίπτωση των Surface.

Υπάρχει κάτι που λέγεται επένδυση. Το ότι τώρα δεν βγάζει χρήμα, δεν σημαίνει ότι σε λίγο καιρό δεν θα βγάζει.

Αν δεν κάνω λάθος όπως και το YouTube το οποίο σχετικά πρόσφατα ξεκίνησε να είναι + το ταμείο, έτσι ελπίζουν και στην Microsoft. 

Δημοσ.
Αυτό το ακούω από το 2012. Κοντεύει να καταντήσει σαν το "Φέτος θα είναι η χρονιά του Linux".
το ίδιο θα έλεγα και εγω. Την χρονια των wp την ακούμε απο την έκδοση 7.5 και απο την συμφωνία με την Nokia... Εχει παρατραβήξει το ανέκδοτο.
  • Like 3
Δημοσ.

μικρη αυξηση για τοσο φτηνα κινητα με καλα σπεκς ( παροτι είναι σαπια ποιοτικα). το λυπηρο είναι ότι αυξάνεται πολύ και το ιος. λυπηρο ενοω με τη παγκοσμια κριση.

φιλε εξω δεν είναι τα πραγματα όπως εδώ.

οι εταιρίες μέσω συμβολαίου παίζουνε πολύ καλη μπάλα.

όταν βλέπεις τα νέα κινητά τους να δίνονται απο προ παραγγελία στα 199 οι απλές εκδόσεις και στα 299 οι δυνατές συσκευές για κάτι που γουσταρεις δεν είναι πολλά.

εδώ οι περισσοτεροι κοιτάνε να έχουνε καλες συσκευές και να σου κάνουνε αναπάντητη να τους πάρεις...

Γενικά σαν αγοραστική δυναμη η Ελλάδα δεν είναι στα γκάλοπ ακόμα...είμαστε λίγοι.

Καλες είναι οι απόψεις αλλα θα πρεπει να είμαστε πιο προσγειωμένοι στον ρεαλισμό και να βλέπουμε τι συμβαίνει εξω...

• Like 1
Δημοσ.

Το πρόβλημα με τα WP, κατά την άποψή μου, είναι πως από τα 100 κινητά που έχει ο τοίχος του Γερμανού, τα 95 είναι Android και τα 5 windows. Το iPhone είναι σε πριβέ θέση. Αυτό σε συνδυασμό με το ότι η πλειοψηφία των αγοραστών δεν έχει ιδέα περί λειτουργικών ,παρά μόνο αν φαίνεται η φωτογραφία του γιού τους η της γκόμενάς τους στην οθόνη, οδηγεί στα υπάρχοντα ποσοστά. Και για να κλείσω, δεν μπορώ να δεχτώ πως υπάρχει τέτοια " ποιοτική" διαφορά στα λειτουργικά που να δικαιολογεί χαρακτηρισμούς τύπου "αίσχος","τραγικό" κτλ.

Πάντα με σεβασμό στις απόψεις όλων.

Κάτοχος αρκετών high end κινητών Android και WP.

• Like 3
Δημοσ.

Οπως εγραψα και σε αλλο θεμα τα WP δεν προκειτε να ξεπερασουν το 10% παγκοσμιως τα επομενα 2-3 χρονια.Μπορει να βλεπουμε οτι προσπαθει η MS να κανει κατι αλλα αυτο το κατι για την ωρα δεν μου λεει τιποτα οπως και πολλους αλλους.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...