trok-trok Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Καλημερα...Το budget ειναι 300e και θελω ενα κινητο με οθονη 5.5 και πανω...Δεν με ενδιαφερει τοσο πολυ η μπαταρια....ΕΙμαι αναμεσα σε Flex 2 Huawei Mate 7 και G3...Για δωστε ρε παιδια τις συμβουλες ποιο υπερτερει και που...
enidreiogmx Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Εγώ θα σου έλεγα να δεις και αυτό -> MEIZU M1 NOTE 32GB. Πολύ καλό κινητό, στα λεφτά σου, από πολύ αξιόπιστη εταιρεία, με Gorilla Glass 3. Το μόνο αρνητικό ότι δεν έχει πενάκι, αλλιώς είναι πολύ καλό κινητό διαβάζω και δίπλα. Επίσης καλό είναι να κοιτάς και την μπαταρία, γιατί αυτή δίνει ζωή στο κινητό σου, εκτός εάν είσαι μ' ένα powerbank συνέχεια μαζί.
kostas8080 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 g flex 2 με διαφορα ... απο τα πιο καινούρια και καλά κίνητα, και προσιτή τιμή
StigmaX Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Καλημερα...Το budget ειναι 300e και θελω ενα κινητο με οθονη 5.5 και πανω...Δεν με ενδιαφερει τοσο πολυ η μπαταρια....ΕΙμαι αναμεσα σε Flex 2 Huawei Mate 7 και G3...Για δωστε ρε παιδια τις συμβουλες ποιο υπερτερει και που... Σε μεταχειρισμενο υπάρχει το note3 στα λεφτά αυτά. Αν συμβιβαζεσαι με μικρότερο μέγεθος htc one m8
karembe78 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Εγώ πάντως πηρα το mate 7 και Έχω πάθει πλάκα.το τηλ είναι φοβερό σε όλα του και η μπαταρία κρατάει 2μερες
Fulgore Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Καλημερα...Το budget ειναι 300e και θελω ενα κινητο με οθονη 5.5 και πανω...Δεν με ενδιαφερει τοσο πολυ η μπαταρια....ΕΙμαι αναμεσα σε Flex 2 Huawei Mate 7 και G3...Για δωστε ρε παιδια τις συμβουλες ποιο υπερτερει και που... Στον τιτλο λες μεταχειρισμενο μεχρι 300ευρω και αναφερεις το G3???Για ποιο λογο αφου τοσο κανει καινουργιο?
dialer1453 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δλδ θα δώσεις 300 ευρώ και θα πάρεις το σκατωμένο τηλ που το καθάρισε ο άλλος με το μωρομάντηλο; Γιατί; Για να έχεις "ναυαρχίδα"; Αν δεν χρειάζεσαι κάποια πολύ συγκεκριμένη συσκευή για πολύ συγκεκριμένο επαγγελματικό λόγο, καταλαβαίνεις ότι έχεις προβληματική συμπεριφορά, έτσι; 300 ευρώ και μεταχειρισμένο; Θα θέλεις καλά specs και συ ε; Οκ, κι εγώ από χωριό είμαι αλλά μερικά πράγματα τα καταλαβαίνω.
kostas8080 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δλδ θα δώσεις 300 ευρώ και θα πάρεις το σκατωμένο τηλ που το καθάρισε ο άλλος με το μωρομάντηλο; Γιατί; Για να έχεις "ναυαρχίδα"; Αν δεν χρειάζεσαι κάποια πολύ συγκεκριμένη συσκευή για πολύ συγκεκριμένο επαγγελματικό λόγο, καταλαβαίνεις ότι έχεις προβληματική συμπεριφορά, έτσι; 300 ευρώ και μεταχειρισμένο; Θα θέλεις καλά specs και συ ε; Οκ, κι εγώ από χωριό είμαι αλλά μερικά πράγματα τα καταλαβαίνω. φίλε το γεγονός ότι κάποιος δεν έχει να πληρώσει το νίκι ή να ξεμεινε από λεφτα κάποιο μηνα και πρέπει να πουλήσει το κινητο ή του το έχουν πάρει δωρο ενω έχει κινητο και το πουλάει ή οτι του πέφτει λίγο μεγάλο σου έχουν περάσει από το μυαλό.... Εντάξει δεν πρέπει να είσαι αφελής αλλα και ούτε και υπερβολικα αμησυχος 2
trok-trok Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Για το G3 ενταξει εχετε δικιο μεταχειρισμενο ειναι καπου στα 230-250e...Dialer1453 δεν θα ασχοληθω με το μηνυμα σου γιατι δεν εχει νοημα....Κινουμαι προς το Mate 7 μαλλον
panos9553 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 g flex 2 με διαφορα ... απο τα πιο καινούρια και καλά κίνητα, και προσιτή τιμή Η προσιτη τιμη ποια ειναι??Τα 516+ ευρω που εχει στο skroutz? Kαι μην μου πεις για την προσφορα κραχτη..γιατι ολοι ξερουμε τι γινεται..
trok-trok Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Αναμεσα σε Nexus 6 και Mate 7 ποιο ειναι καλυτερο στα 300e;
kostas8080 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Η προσιτη τιμη ποια ειναι??Τα 516+ ευρω που εχει στο skroutz? Kαι μην μου πεις για την προσφορα κραχτη..γιατι ολοι ξερουμε τι γινεται.. Τι εννοείς.... εγω ακοθσα ότι είχε πρόσφατα κάποιο κατάστημα το g Flex 2 στα 300 ευρώ αλλά έψαξα και δενντο βρήκα... για να το λένε έτσι είναι... και 300 ευρω να το παρει από κάποιον που το πληρωσε 300 π πάλι κερδισμένος είσαι Αναμεσα σε Nexus 6 και Mate 7 ποιο ειναι καλυτερο στα 300e; χωρίς τον παράγοντα τιμή εγω θα διάλεγα το Nexus 6 με διάφορα
GianniSM Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Αν με 300Ε παίρνεις καινούργιο G3 γιατί να ψάχνεις μεταχειρισμένο; τις απαιτήσεις σου τις καλύπτει μια χαρά 1
trok-trok Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Να ρωτησω κατι ψιλο ασχετο....Ο launcher του Mate 7 μπορει να περαστει σε αλλο κινητο επειδη προτιμω τη χρωματικη αποτυπωση του;
dialer1453 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Κινεζιά μεταχειρισμένη και 300 ευρώ. Σαν να λέμε μούφα αγροτικό δάνειο για να πάρουμε kia ceed... Ε ρε γλέντια... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα