21century Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Με υψηλούς χρονισμούς πραγματικά αλλά έχει καλά αξιόπιστα χαρακτηριστικά....
sokinfragoul Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 δεν μπορουν να πιασουν την σταθεροτητα της qualcomm.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δε νομίζω να λέγεται τσιγκουνιά. Νομίζω λέγεται έλλειψη τεχνογνωσίας... Εγώ πιστεύω ότι δίνουν χαρακτηριστικά κράχτες. πχ πολλούς πυρήνες, super slow motion βλακειες και ταχύτητα μνήμης που ελάχιστοι θα κοιτάξουν, αφήνουν σε 2η μοίρα.
phisakel Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δοκιμή διαγράψτε το ΕΤΣΙ Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!11!!!11111111111!!<br /> <br /> <br /> χαχα ωραίο
dimos47ki7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 μακάρι να είχαμε τον ίδιο αριθμό αναταγωνιστικών προτάσεων για επεξεργαστές στον κόσμο των pc και όχι το μονοπώλιο των 2 κατασκευαστών. τα ίδια ισχύουν και για τις κάρτες γραφικών. Μα και στα κινητά στην ουσία έχουμε qualcomm και mediatek, άρα η κατάσταση είναι ακριβώς ίδια.
ikaruga24 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Και εγώ μολις βλέπω mediate θυμάμαι που παιδευόμουν για το destinator Μια φορά και έναν καιρό ναι (οτιδήποτε κάτω από ΜΤΚ 6592) αλλά λόγο android το θέμα στα παλιά SoC λυνόταν (και λύνεται) πανεύκολα. Κατά τα άλλα δεν υπάρχει κανένα θέμα πλέον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα