Προς το περιεχόμενο

Silent pwm fans

hliastsek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα

Εχω την υδροψηξη seidon 120v της coolermaster, το προβλημα μου ειναι οτι το stock ανεμιστηρακι που ερχεται μαζι η υδροψηξη κανει αρκετο θορυβο και θελω να το αλλαξω. Εχω διαβασει εδω και σε διαφορα αλλα site οτι η καλυτερη επιλογη ειναι NOCTUA NF-F12. Γιατι το κοστος αγορας ειναι περιπου 25 ευρω εχετε να μου προτεινετε κατι εξισου καλο με λιγοτερα λεφτα?. Θα ηθελα κατι οσο το πιο δυνατον αποδοτικο με μικρα επιπεδα θορυβου, αν και ξερω οτι στην πραξη το ενα αντιστρεφει το αλλο 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλοι οι noktua αλλα υπερεκτιμημενοι κατ'εμε.Ποσο μαλλον οταν σκοπευεις να τους βαλεις σε μια entry level υδροψυξη.25$ ανεμιστηρας σε 50€ ψυξη ειναι overkill.

Επειδη ημουν στην ιδια κατασταση με εσενα,με την ιδια υδροψυξη ,θα σου προτεινω τις δυο λυσεις που δοκιμασα και με αφησαν απολυτα ευχαριστημενο σε εναν ι7 920@4ghz.

1.2x AC 120 pwm σε διαταξη push pull http://www.e-shop.gr/arctic-cooling-f12-pwm-120mm-case-fan-p-PER.650152

Αριστες θερμοκρασιες,χαμηλος θορυβος(ελαχιστα υψηλοτερος απο το θορυβο του υπολοιπου pc)

2.Silverstone ap122 σε push http://www.e-shop.gr/silverstone-ap122-120mm-fan-black-p-PER.811494

Θερμοκρασιες 5-7βαθμους υψηλοτερες αλλα πρακτικα αθορυβος .(Δεν ειναι pwm βεβαια).

Μπορεις βεβαια να πας και σε αλλες πιο ακριβες λυσεις με καλυτερους static pressure ανεμιστηρες αλλα δεν θα δεις διαφορα που να δικαιολογει την τιμη.

• Like 1

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Την πρωτη επιλογη την ειχα βαλει στο ματι και εγω, αλλα δεν ειχα αποψη απο καποιον αλλον που το ειχε δοκιμασει! 

Αρα παω σε artic cooling. Οσο για αυτο που λες οτι κανει ελαχιστα παραπανω θορυβο απο το υπολοιπο pc, στο δικο μου pc μονο το ανεμιστηρακι της υδροψηξης ακουγεται, οποτε κομπλε

Πήρα πρόσφατα 4 για το κουτί και είναι για τα λεφτά τους εξαιρετικοί. Αν δεν μπορείς να περιμένεις έχει το eworld διαθέσιμους γιατί το eshop κλασσικά κατόπιν παραγγελίας κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...