Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

από τότε που αγόρασα την κάρτα(nvidia palit gtx 650 oc edition) για τα λεφτά της είμαι ευχαριστημενος μια μέρα όμως από εκεί που έπαιζα ένα παιχνίδι (LoL) ξαφνικά τα fps από 60 γίνονται 30 και όταν είμαι κοντά σε αλλους 15 και κάτω. Βέβαια αυτό δεν έφτιαξε την επόμενη μέρα ούτε με την εγκατάσταση καινούριων drivers και το ίδιο φυσικά γίνεται και σε άλλα παιχνίδια που δοκίμασα. Αυτό όμως που θέλω κάποιος να μου εξηγήσει είναι γιατί όταν ο driver κρασάρει  (μετά από τραβηγμένο overclock) το πρόβλημα φτιάχνεται.

Οχι δεν έχω θέμα με την θερμοκρασία και η κάρτα είναι 2 χρονών και δεν κάνω overclock συχνά.

Δημοσ.

Το λές και μόνος σου οτι στο κάνει μετα απο τραβηγμένο overclock οποτε εκει ειναι το πρόβλημα κατι δεν κάνεις σωστά , το ανησυχητικό θα ηταν να στο έκανε η κάρτα σε κανονική λειτουργία

Δημοσ.

δοκίμασα να κλείσω το v-sycn αλλά δεν διορθωνει τιποτα. Είπα ότι μετά από τραβηγμένο overclock κάνει reset o driver και τότε φτιάχνει. 

Δημοσ.

Γιατί τότε λειτουργεί με generic, όχι στο 100%. Προφανώς είναι όπως οι προβληματικές που δουλεύουν σε safe mode ή χωρίς driver ;)

Μάλλον η καρτούλα είναι. Δοκίμασε ελαφρύ underclock πυρήνα ~100mhz-150mhz και μνημών ~250-500mhz. Αν φτιάξει, δοκίμασε να ανεβάσεις τον πυρήνα και τσίμπα λίγο voltage. Αν δεν έχει άστα με το μικροτερο underclcok που δουλεύει ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...