johnyb98 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέχρι πριν 1 μήνα περίπου, όταν ενεργοποιούσα το wi-fi στο κινητό (SAMSUNG Galaxy GT-S7580) συνδεόταν στο router στο σπίτι αμέσως. Τώρα, ψάχνει πρώτα για το ΟΤΕ wifi fon, και καθυστερεί αρκετά τη σύνδεση. Το ίδιο γίνεται και όταν είμαι έξω απ' το σπίτι. π.χ. σε ένα wi-fi καφέ, πρώτα ψάχνει για ΟΤΕ και μετά του καφέ. Είναι πολύ σπαστικό!!! Πώς μπορώ να το απενεργοποιήσω απ' την αναζήτηση; Έχω μπει στο κινητό στη λίστα με τα ασύρματα δίκτυα, το έχω διαγράψει, αλλά αμέσως επανέρχεται. Και, φυσικά, την επόμενη φορά που θα ενεργοποιήσω το wi-fi πρώτα θα ψάξει για του OTE.
corsair04 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 εάν δεν έχεις κατεβάσει την εφαρμογή διέγραψε απλά το ιστορικό του browser του κινητού σου και θα είσαι εντάξει
johnyb98 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δεν έχω κατεβάσει κάποια εφαρμογή. Σχετικά με το ιστορικό, δε θα ήθελα να το διαγράψω. Κάποιος άλλος τρόπος;
corsair04 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 ψάξε στο ιστορικό του browser και βρες την σελίδα του ote fon και διέγραψε την αλλά θα είναι χρονοβόρο με την λύση του ιστορικού ξεμπερδεύεις αμέσως
enidreiogmx Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέχρι πριν 1 μήνα περίπου, όταν ενεργοποιούσα το wi-fi στο κινητό (SAMSUNG Galaxy GT-S7580) συνδεόταν στο router στο σπίτι αμέσως. Τώρα, ψάχνει πρώτα για το ΟΤΕ wifi fon, και καθυστερεί αρκετά τη σύνδεση. Το ίδιο γίνεται και όταν είμαι έξω απ' το σπίτι. π.χ. σε ένα wi-fi καφέ, πρώτα ψάχνει για ΟΤΕ και μετά του καφέ. Είναι πολύ σπαστικό!!! Πώς μπορώ να το απενεργοποιήσω απ' την αναζήτηση; Έχω μπει στο κινητό στη λίστα με τα ασύρματα δίκτυα, το έχω διαγράψει, αλλά αμέσως επανέρχεται. Και, φυσικά, την επόμενη φορά που θα ενεργοποιήσω το wi-fi πρώτα θα ψάξει για του OTE. Τι κινητό έχεις? Μήπως τρέχει στο κινητό κάποια εφαρμογή που κοιτάω για δωρεάν δίκτυα ή στις ρυθμίσεις των δικτύων? Αν έχεις android, βάλε αυτό -> https://goo.gl/5q3VTy 1
johnyb98 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Τι κινητό έχεις? Μήπως τρέχει στο κινητό κάποια εφαρμογή που κοιτάω για δωρεάν δίκτυα ή στις ρυθμίσεις των δικτύων? Αν έχεις android, βάλε αυτό -> https://goo.gl/5q3VTy Η εφαρμογούλα είναι εξαιρετικά μικρή και κάνει πολύ καλή δουλειά. Δούλεψε μιά χαρά. Problem solved! +1 Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις καί τη βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα