Sotos_94 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Καλησπέρα στο φόρουμ.. Θα ήθελα να κάνω μια ανάβαθμηση στον υπολογιστή μου της τάξης των 300 περίπου ευρώ... Ο υπολογιστής μου αποτελείτε από τον AMD a8 6600k, ram 8 gb της Kingston στα 1600mhz, m/b gigabyte f2a88xm hd3, και ενα coolermaster 600 watt τροφοδοτικό.. Η ανάβαθμηση που θέλω να κάνω είναι μια αεροψυξη (212 evo) ώστε να μπορεσω να κανω ενα μικρό οβερκλοκ χωρίς να βράζει ο επεξεργαστής, ένας SSD και μια sapphire r9 280 3gb.. Αυτό που θέλω είναι μου πείτε αν αξίζει να κάνω αυτά τα πράγματα στο pc και αν η συγκεκριμένη κάρτα γραφικών θα δουλεύει σωστα με τον συγκεκριμένο CPU και mb η θα έχω καποιο πρόβλημα όπως bottleneck η κάτι άλλο!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Αποστολή από το ST27i με τη χρήση Insomnia App
th3rul3r Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Καλησπερα φιλε μου θα φας bottleneck σιγουρα και θα κανεις θυσιες σε καποια παιχνιδια την 280 παντως την σηκωνει το pc σου αλλα σε καποια παιχνιδια θα φας μπουκαλι και σε μελλοντικα πιθανοτατα περισσοτερο
8elwADSL Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Η 280 είναι αρκετά δυνατή για τον apu που έχεις καλύτερα μέχρι 270X. Δες αυτά http://prntscr.com/72e85f (visionstudio)
Sotos_94 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Ευχαριστώ και τους 2 για τις απαντήσεις θα κοιτάξω λογικά για κάτι μικρότερο!! Αποστολή από το ST27i με τη χρήση Insomnia App
adtakhs Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Καλησπέρα στο φόρουμ.. Θα ήθελα να κάνω μια ανάβαθμηση στον υπολογιστή μου της τάξης των 300 περίπου ευρώ... Ο υπολογιστής μου αποτελείτε από τον AMD a8 6600k, ram 8 gb της Kingston στα 1600mhz, m/b gigabyte f2a88xm hd3, και ενα coolermaster 600 watt τροφοδοτικό.. Η ανάβαθμηση που θέλω να κάνω είναι μια αεροψυξη (212 evo) ώστε να μπορεσω να κανω ενα μικρό οβερκλοκ χωρίς να βράζει ο επεξεργαστής, ένας SSD και μια sapphire r9 280 3gb.. Αυτό που θέλω είναι μου πείτε αν αξίζει να κάνω αυτά τα πράγματα στο pc και αν η συγκεκριμένη κάρτα γραφικών θα δουλεύει σωστα με τον συγκεκριμένο CPU και mb η θα έχω καποιο πρόβλημα όπως bottleneck η κάτι άλλο!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Αποστολή από το ST27i με τη χρήση Insomnia App Την 280 να πάρεις. Τα 3Gb ram της είναι σημαντικά για την διαρκεια ζωής της και όταν λέω ζωής εννοώ χρηστικότητας !
benign Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Για την καρτα γραφικων ισως καλυτερα να περιμενατε γιατι σε λιγο βγαινουν οι καινουργιες AMD,να δειτε τι specs θα εχουν.
johninio Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 πρωτα θα ηθελα να σε ρωτησω αν μπορεις να μπεις στην διαδικασια πωλησης του cpu.Πιστευω οτι με 50ε θα φυγει γρηγορα
Sotos_94 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Καλησπέρα στο φόρουμ.. Θα ήθελα να κάνω μια ανάβαθμηση στον υπολογιστή μου της τάξης των 300 περίπου ευρώ... Ο υπολογιστής μου αποτελείτε από τον AMD a8 6600k, ram 8 gb της Kingston στα 1600mhz, m/b gigabyte f2a88xm hd3, και ενα coolermaster 600 watt τροφοδοτικό.. Η ανάβαθμηση που θέλω να κάνω είναι μια αεροψυξη (212 evo) ώστε να μπορεσω να κανω ενα μικρό οβερκλοκ χωρίς να βράζει ο επεξεργαστής, ένας SSD και μια sapphire r9 280 3gb.. Αυτό που θέλω είναι μου πείτε αν αξίζει να κάνω αυτά τα πράγματα στο pc και αν η συγκεκριμένη κάρτα γραφικών θα δουλεύει σωστα με τον συγκεκριμένο CPU και mb η θα έχω καποιο πρόβλημα όπως bottleneck η κάτι άλλο!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Αποστολή από το ST27i με τη χρήση Insomnia App Την 280 να πάρεις. Τα 3Gb ram της είναι σημαντικά για την διαρκεια ζωής της και όταν λέω ζωής εννοώ χρηστικότητας !Γιαυτο ειχα επιλέξει την συγκεκριμενη απλά ειχα ενδοιασμούς σχετικά με το υπόλοιπο σύστημα μου αν θα χω κάποιο θέμα λόγω του ότι η κάρτα είναι αρκετά δυνατή σε σύγκριση με τον επεξεργαστή και την μητρικη μουΑποστολή από το ST27i με τη χρήση Insomnia App <p>Για την καρτα γραφικων ισως καλυτερα να περιμενατε γιατι σε λιγο βγαινουν οι καινουργιες AMD,να δειτε τι specs θα εχουν.</p> Ισχύει αυτό φίλε μου Αποστολή από το ST27i με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα