keysmith Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 όποιος το βρίσκει πολύ μεγάλο στα ίδια χρήματα 99€ παίζει σε "προσφορά" το ZTE blade 2 dualsim 5'' android 4.2.2 (το ξεστοκάρουν kotsos και public αλλα καθώς και τα skroutομάγαζα το έχουν στην ίδια τιμή δεν το λες προσφορά). Υπάρχει μία σύγχυση τι κάμερα έχει (5mp/8mp κάποιοι στο ιντερνετ λένε 8 άλλοι 5, ίσως και τα δύο είναι αλήθεια ανάλογα την εισαγωγή). Λαμβάνει καλές κριτικές πάντως. Με το ΖΤΕ σε αυτή την τιμή δεν είμαι σίγουρος πόσο πιο προσφορά είναι το λίγο καλύτερο αλλά μεγαλύτερο c9. Σύγκριση εδώ Υ.Γ. για τα 4gb είναι λίγα αλλά εξαρτάται από το partitioning που του έχουν κάνει. Αλλωστε ποτέ δεν είναι όλα διαθέσιμα, συχνά ούτε τα μισά. Η έκδοση android 4.2 επιτρέπει μεταφορά στην SD εκτός αν έχει γίνει μαμουνιά με το custom firmware που φοράνε αυτά. Ακόμα και έτσι δεν μεταφέρονται όλες οι εφαρμογές στην SD ενώ καμιά φορά "κολλάει" το play και σου βγάζει το γνωστό σπαστικό μήνυμα "μη επαρκής χώρος" ακόμα και αν έχει 600mb ελεύθερα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) όποιος το βρίσκει πολύ μεγάλο στα ίδια χρήματα 99€ παίζει σε "προσφορά" το ZTE blade 2 dualsim 5'' android 4.2.2 (το ξεστοκάρουν kotsos και public αλλα καθώς και τα skroutομάγαζα το έχουν στην ίδια τιμή δεν το λες προσφορά). Από την στιγμη που σε αλλα μαγαζια εχει από 95 νορμαλ τιμη που εχει μια αργη - φυσιολογικη πτωτικη ταση ενω τα δυο που λες (ΜΜ και Κωτσο βλεπω εγω - το παμπλικ δεν υπαρχει στην λιστα) το "ξεστοκαρουν"(;;;;; ) στα 99 δεν καταλαβα γιατι το εβαλες στην κουβεντα. (Δεν ξερω ποσο το ειχαν πριν 1 βδομαδα ή 1 μηνα τα μεγαλα μαγαζια). Ακομα και εγω που αποφευγω να κλικαρω "παγιδες" ποστς (συνδέσμους σε αγνωστα μαγαζια, "προσφορες" που ψιλιαζομαι ότι ΔΕΝ κλπ), σε εμπιστευτηκα και πηγα αδικα στο σκρουτζ. Δεν ξερω κατά ποσο αξιζει δηλαδή. Αν εχεις εμπειρια παρολα αυτα και αξιζει στα 99 καλως. ΥΓ στο gsmarena παντως βλεπω να εχουν πολλες διαφορες για να μην θεωρηθεί ισαξιο του alcatel. ( IPS το c9, το zte όχι, πισω καμερα να παιζει 5αρα, μπροστα καμερα μεχρι και vga ή το πολύ 1ΜP ενώ του c9 λεει 2MP, βιντεο δεν λεει τι για το zte, 1080 στο c9 ) ΥΓ2. Στο παμπλικ που το βρηκα Manual εξαντλημενο, λεει 5ΜP και 0.3 η μπροστα. Μαλιστα δεν είναι καν dual sim εκει (Optional Dual SIM λεει και στο gsmarena). Στον Κωτσο παλι 5MP η πισω, 1MP η μπροστα, dual sim λεει. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2015 από matrixxx Προσθηκη
volleyball Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Λέω να κάνω μία παραγγελία. Σε τι χρώμα το πήρατε; Μαύρο;
dsk Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Εγώ λευκό. Μου είπε το φίλος στο public : 40 κομμάτια πανελλαδικά μονο..... για το sar ξέρει κανείς?
keysmith Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Από την στιγμη που σε αλλα μαγαζια εχει από 95 νορμαλ τιμη που εχει μια αργη - φυσιολογικη πτωτικη ταση ενω τα δυο που λες (ΜΜ και Κωτσο βλεπω εγω - το παμπλικ δεν υπαρχει στην λιστα) το "ξεστοκαρουν"(;;;;; ) στα 99 δεν καταλαβα γιατι το εβαλες στην κουβεντα. (Δεν ξερω ποσο το ειχαν πριν 1 βδομαδα ή 1 μηνα τα μεγαλα μαγαζια). Ακομα και εγω που αποφευγω να κλικαρω "παγιδες" ποστς (συνδέσμους σε αγνωστα μαγαζια, "προσφορες" που ψιλιαζομαι ότι ΔΕΝ κλπ), σε εμπιστευτηκα και πηγα αδικα στο σκρουτζ. Δεν ξερω κατά ποσο αξιζει δηλαδή. Αν εχεις εμπειρια παρολα αυτα και αξιζει στα 99 καλως. ΥΓ στο gsmarena παντως βλεπω να εχουν πολλες διαφορες για να μην θεωρηθεί ισαξιο του alcatel. ( IPS το c9, το zte όχι, πισω καμερα να παιζει 5αρα, μπροστα καμερα μεχρι και vga ή το πολύ 1ΜP ενώ του c9 λεει 2MP, βιντεο δεν λεει τι για το zte, 1080 στο c9 ) ΥΓ2. Στο παμπλικ που το βρηκα Manual εξαντλημενο, λεει 5ΜP και 0.3 η μπροστα. Μαλιστα δεν είναι καν dual sim εκει (Optional Dual SIM λεει και στο gsmarena). Στον Κωτσο παλι 5MP η πισω, 1MP η μπροστα, dual sim λεει. Το "έβαλα" στην κουβέντα όχι για να πω είναι προσφορά το ZTE (άλλωστε λέω τόσο έχει στο skroutz αν και ο κοτσόβολος λέει ότι το μείωσε από τα 139 στα 99) αλλα για δηλώσω δεν είναι "τόσο προφορά" το c9 όταν στα ίδια χρήματα υπάρχουν και άλλα "ανάλογα" τηλέφωνα. Είναι το ίδιο που όταν βγαίνει μία φωτογραφική σε "προσφορά" (πχ από και καλά 200 στα 160) κάποιος μπορεί να παρατηρίσει "ναι αλλά στα 160 υπάρχουν καλυ΄τερες ή ανάλογες λύσεις". Κάτι που μειώνεται η τιμή του σε μία μικρότερη δεν είναι πάντα η μόνη επιλογή ή η σωστή επιλογή όταν στα ίδια χρήματα υπάρχουν και άλλες "ανάλογες" λύσεις. Δεν κάνει η μείωση της τιμής κάτι προσφορά αλλά η νέα τιμή (μειωμένη) το καθιστά μοναδικό. Τι να το κάνω η ξεχασμένη htc να ρίξει την τιμή σε ένα μοντέλο 50% και από 400 να το πάει 200 όταν σήμερα με 200 υπάρχουν καλύτερες λύσεις; Είναι προσφορά επειδή μειώθηκε 200€?!? Στην περίπτωσή μας βέβαια δε λέω δεν είναι προσφορά το alcatel, λέω υπάρχει κάτι κοντά σε αυτό μήπως να το δείτε αν σας νοιάζει η μικρότερη οθόνη/μέγεθος. Τώρα αν είναι "ανάλογα" αυτά τα δύο θα μου πεις; Οκ, μπορεί το alcatel να είναι λίγο καλύτερο αλλα όχι τόσο. Βέβαια θέμα ips δεν το είχα προσέξει όπου και είναι μείον για το ΖΤΕ αλλά στα άλλα μοιάζουν. Στην κάμερα κάποιοι για το ΖΤΕ (πχ σχόλια skroutz) λένε ότι δεν είναι 5mp αλλα 8 και ας λέει το κουτί 5!?Το gsm arena λέει 5/8 ανάλογα την έκδοση? (ίσως στην Ελλάδα κυκλοφορούν και τα δύο για αυτό και η σύγχυση). Το επισημαίνω ως λεπτομέρεια να το κρίνει ο αναγνώστης. Μεταξύ μας σε αυτή την κατηγορία και την ποιότητα αισθητήρων φακών λίγο διαφέρει το 5 από το 8 κρίνοντας μόνο από τον αριθμό των mp.. Υπάρχουν 5άρια καλύτερα από 8άρια με καλύτερη οξύτητα και πραγματική ανάλυση (και το ανάποδο βέβαια). Ενα 530 έχει πολύ καλύτερη 5άρα κάμερα από πολλά 8άρια android. Δείγματα το μαρτυρούν (θα θυμάσαι την κουβέντα μας για το Ζ1 compact). Προσωπικά αν εγώ επέλεγα ένα από τα δύο μόνο δείγματα θα εμπιστευόμουν και όχι αριθμό (δε σημαίνει για μένα τίποτα ότι το c9 είναι 8mp). Από την άλλη μάλλον και τα δύο τα ίδια χάλια θα είναι (πολλοί τα βρίζουν στα σχόλια) αλλα με επιφύλαξη γιατί παραπάνω δεν το μελέτησα. Αν πάλι το ZTE blade 2 δεν κολλάει στην κουβέντα ας διαγραφούν τα μηνύματα, δεν είχα σκοπό να μπερδέψω αλλα να βοηθήσω..
shamrock1404 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Παρέλαβα,αλλά η επεξεργασία θα γίνει το απόγευμα..
volleyball Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Παρέλαβα,αλλά η επεξεργασία θα γίνει το απόγευμα.. Παραλαβή από κατάστημα έβαλες ή στο σπίτι; Πλέον το μαύρο έχει εξαντληθεί, ενώ και στα 2 χρώματα άλλαξε η τιμή και όταν πατάς να δεις το προϊόν στο βγάζει στα 149,90 ευρώ, οπότε μάλλον τέλος η προσφορά.
volleyball Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Παρέλαβα και εγώ πριν λίγο, πρώτες εντυπώσεις πάρα πολύ καλές για τα 89,90 ευρώ.Στο χέρι ''κάθεται'' αρκετά καλά για κινητό 5,5 ιντσών. Έχει μέσα εφαρμογές μεταξύ των οποίων είναι: skype, facebook, shazam, whatsapp, viber, twitter και antivirus. Συνολικός χώρος 1,92 gb και διαθέσιμος χώρος 1,67gb.Όταν το άνοιξα η μπαταρία ήταν στο 40%. Γράψτε όσοι παραλάβετε πόσο ήταν όταν το ανοίξετε.Όποιος έχει βρει κάτι, ας προτείνει κάποια θήκη και μεμβράνη για την οθόνη.
volleyball Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ωπ, ξέχασα να γράψω ότι είχα κουπόνι -10 ευρώ από ακυρωμένη παραγγελία για αυτό το 89,90.
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ok, δεν μετραει αυτό. 100€ το πηρες - το κουπονι δεν ηταν μονο γι αυτό, ηταν για οτιδήποτε. Για 100 αξιολογησε το και σε μας και στο μυαλο σου. Μεγειες!
shamrock1404 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ευτυχώς,ο matrixxxx απεκατέστησε τη τάξη...99.90 είχε...Καλορίζικα(κουράγιο σ'εμένα με το μάθημα στη μάνα μου...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα