hellaswarrior Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 ψαχνω ενα προγραμμα το οποιο να ανεβαζει/βελτιωνει την ποιοτητα μιας φωτογραφιας τραβηγμενη απο κινητο..υπαρχει καποιο που μπορειτε να μου προτεινετε;
discoboyminimal Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 αμα σου δωσω ενα 0.20λεπτο του ευρο , μπορεις να μου το κανεισ 2ευρο? εστω 1ευρο.. οχι.. αρα αμα τραβηξεις μια χαλια φωτογραφια , δεν μπορεις να την σουλουπωσεις..χαλια θα παραμεινει και το αποτελεσμα..
hellaswarrior Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 πολυ ευστοχο παραδειγμα..νομιζα οτι γινεται .. τεσπα ευχαριστω
discoboyminimal Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 εκτος αν εισαι μαστορας με το photoshop! βρε ο θεος ο ιδιος να εισαι. δεν fixαρεις τετοιες φωτογραφιες. (οι συγκεκριμενες , φτιαχνονται λιγααααακι, οχι τρελλα πραγματα ομως!λιγο digital noise να βγαλεις , και ισως να τονισεις μερικες περιοχες στα σωστα χρωματα!δεν μπορεις ομως να δωσεις ευκρινια , να δειξεις τις λεπτομεριες , ουτε να βαλεις φιλτρα, γιατι απλα το αποτελεσμα θα βγει πιο χαλια απο τωρα.και φυσικα εχει αλλες πολυ χειροτερες.) Mετα απο πολυ ψαξιμο στο tinypic εντως 15 σελιδων , βρηκα αυτες , χωρις να εχω καποια προτιμηση σε κοπελες.. btw , καταλαβα οτι στις κοπελες δεν πολυ νοιαζει η φωτο..απλα την τραβανε..σωστη χαλια..οτι θελει ας ειναι.. ουτε αυτες μπορεις να τις φτιαξεις..
micos000 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Θα συμφωνήσω με το ντίσκο-αγόρι. Όσον αφορά τη βελτίωση, αυτό που μπορεί να κάνει κάποιος είναι χρωματική διόρθωση και φωτεινότητα/αντίθεση/γάμμα (gamma... μη μπαίνουν ιδέες), άντε και ένα ελαφρύ de-noise. Από εκεί και πέρα μόνο χειρότερα θα γίνονται τα πράγματα. Το faststone image viewer (free) είναι αρκετά απλό για τέτοιες δουλειές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα