Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψαχνω ενα προγραμμα το οποιο να ανεβαζει/βελτιωνει την ποιοτητα μιας φωτογραφιας τραβηγμενη απο κινητο..υπαρχει καποιο που μπορειτε να μου προτεινετε;

Δημοσ.

αμα σου δωσω ενα 0.20λεπτο του ευρο , μπορεις να μου το κανεισ 2ευρο? εστω 1ευρο..

οχι..

αρα αμα τραβηξεις μια χαλια φωτογραφια , δεν μπορεις να την σουλουπωσεις..χαλια θα παραμεινει και το αποτελεσμα..

Δημοσ.

εκτος αν εισαι μαστορας με το photoshop!

βρε ο θεος ο ιδιος να εισαι. δεν fixαρεις τετοιες φωτογραφιες.

(οι συγκεκριμενες , φτιαχνονται λιγααααακι, οχι τρελλα πραγματα ομως!λιγο digital noise να βγαλεις , και ισως να τονισεις μερικες περιοχες στα σωστα χρωματα!δεν μπορεις ομως να δωσεις ευκρινια , να δειξεις τις λεπτομεριες , ουτε να βαλεις φιλτρα, γιατι απλα το αποτελεσμα θα βγει πιο χαλια απο τωρα.και φυσικα εχει αλλες πολυ χειροτερες.)

Mετα απο πολυ ψαξιμο στο tinypic εντως 15 σελιδων , βρηκα αυτες , χωρις να εχω καποια προτιμηση σε κοπελες..

btw , καταλαβα οτι στις κοπελες δεν πολυ νοιαζει η φωτο..απλα την τραβανε..σωστη χαλια..οτι θελει ας ειναι..

scx204.jpg

51rgag.jpg

2jfg8d4.jpg

ουτε αυτες μπορεις να τις φτιαξεις..

107uyv6.jpg

a1s8kx.jpg

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με το ντίσκο-αγόρι.

Όσον αφορά τη βελτίωση, αυτό που μπορεί να κάνει κάποιος είναι χρωματική διόρθωση και φωτεινότητα/αντίθεση/γάμμα (gamma... μη μπαίνουν ιδέες), άντε και ένα ελαφρύ de-noise. Από εκεί και πέρα μόνο χειρότερα θα γίνονται τα πράγματα.

Το faststone image viewer (free) είναι αρκετά απλό για τέτοιες δουλειές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...