atheatos Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δηλαδή να μην έχω καθόλου δίσκο μέσα και να έχω τον ssd σε θύρα usb? Σωστά υποτίθεται οτι δουλεύει ακόμα και όταν εχει πάθει ζημιά ο σκληρός σου. Δηλαδή σαν να μην είναι πάνω. Λογικά θα τον βρεί σαν usb. ΥΓ. Αν δεν τον βρεί, δοκίμασε με έναν άλλο σκληρό εσώτερικά τουλάχιστον να αποκλείσουμε το θέμα καλωδιοταινία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis_g Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Δεν έγινε τίποτα με τον παλιό δισκο και τώρα έβαλα στο usb να γίνει o ssd Επεξ/σία 8 Μαΐου 2015 από vasilis_g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis_g Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Καλημέρα Με τον δισκο στην θύρα usb έγινε κανονικά η εγκατάσταση, είμαι για καλωδιοταινια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Καλημέρα Με τον δισκο στην θύρα usb έγινε κανονικά η εγκατάσταση, είμαι για καλωδιοταινια; Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis_g Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Το πάω σε σέρβις η ειναι εύκολο να την αλλάξω εγώ; Και που θα την βρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soundkeeper Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Καλημέρα. Είναι πολύ εύκολο να αλλαχτεί η καλωδιοταινία, ζήτημα λίγον λεπτών. Και έρχεται και γρήγορα αν επιλέξεις ευρωπαϊκό μαγαζί για μα την αγοράσεις από ebay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis_g Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Πρέπει να την ψάξω με καποιο κωδικό; Από Ελλάδα δεν μπορώ να βρω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis_g Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 παρήγγειλα αυτο εδω http://www.ebay.com/itm/171749163430?_trksid=p2050601.m570.l4467&_trkparms=gh1g%3DI171749163430.N19.S2.M-166.R1.TR2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soundkeeper Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Sorry που δεν σου απάντησα ποιο νωρίς .... Μια χαρά είναι η καλωδιοταινία που πήρες . Τώρα για ότι άλλο εδώ είμαστε .....εστω και με κάποια καθυστέρηση . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaniared Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Οταν λετε καλωδιοταινια εννοείται sata 3? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα