voltmod Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Το κλασικό adventure που επανακυκλοφόρησε remastered πρόσφατα και που δοκιμάσαμε πριν λίγο καιρό βρήκε τον δρόμο για τις συσκευές Android και iOS.Το Grim Fandango που είχε κυκλοφορήσει από την LucasArs πριν από σχεδόν δύο δεκαετίες (1998), βελτιώθηκε και κυκλοφόρησε από την εταιρεία Double Fine Productions του δημιουργού του, Tim Schafer για PlayStation 4, PlayStation Vita, Windows PC, OS X και Linux. Τώρα, το παιχνίδι είναι διαθέσιμο και για συσκευές Android ή iOS με βελτιωμένα γραφικά και ήχο καθώς και με πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως προαιρετικό σχολιασμό από τον σκηνοθέτη. Το Grim Fandango για αυτή την εβδομάδα μόνο θα έχει τιμή €11,30 και στις δύο πλατφόρμες αλλά αργότερα η τιμή του θα αυξηθεί (στις ΗΠΑ που πωλείται τώρα προς $9,99 θα αυξηθεί στα $14,99). Grim Fandango Download: Android | Download: iOS Site: Engadget
nzeppos Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 1) Καταπληκτικό adventure. Δεν χρειάζεται συστάσεις, όσοι είναι φαν του είδους γνωρίζουν για τι αριστούργημα μιλάμε. 2) Κι από τη μύγα ξύγκι. Μετά το (μετριότατο κατά πολλούς) remaster, έχουμε και mobile έκδοση. 3
mants118 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 είμαι σίγουρος ότι η τιμή του θα πέσει κατακόρυφα μετά από 2-3 μέρες (και ειδικά στην έκδοση για Android)!!!
Federacion Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Τι απαιτήσεις έχει; Μου βγάζει ασυμβατότητα στο s2.... Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Zandim Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Τι απαιτήσεις έχει; Μου βγάζει ασυμβατότητα στο s2.... Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Minimum Requirements P133 MHz 32 MB RAM 4X CD-ROM 2 MB PCI graphics card Win95 compatible soundcard Direct X 6.0 15
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μακάρι να το έβγαζαν νωρίτερα σε tablet, θα το προτιμούσα από το pc που το έπαιξα πριν κάτι μήνες. Τα point and click adventures ειναι άριστα σε touch συσκευές. Το act1 του broken age ήταν τέλειο στο ipad. Κυκλοφόρησε και το act2 δωρεάν για όσους αγόρασαν το πρώτο. Σωστός ο Tim Schafer! 1
Federacion Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Τι απαιτήσεις έχει; Μου βγάζει ασυμβατότητα στο s2.... Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Minimum Requirements P133 MHz 32 MB RAM 4X CD-ROM 2 MB PCI graphics card Win95 compatible soundcard Direct X 6.0 Χα καλό.. Στα σοβαρά πάντως είμαι stock 4.1.2 και δεν με αφήνει να το κατεβάσω.Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
vdeseris Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Χα καλό.. Στα σοβαρά πάντως είμαι stock 4.1.2 και δεν με αφήνει να το κατεβάσω.Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Από εδώ: Requires Android 4.3 and up 1
m4b Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Από εδώ: Requires Android 4.3 and up Σε τι τιμή το δίνουν σε ευρώ; Γιατί από εδώ Ελβετία που είμαι το δείχνει μόνο σε φράγκα. (9.19 CHF)
vdeseris Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Σε τι τιμή το δίνουν σε ευρώ; Γιατί από εδώ Ελβετία που είμαι το δείχνει μόνο σε φράγκα. (9.19 CHF) 10.89€ μου το βγαζει απο το κινητο. Χθες απο τον υπολογιστη μου το εδειχνε 11.30€
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 άντε και κάνα monkey island! Τα monkey island κυκλοφορούν εδώ και καιρό για iOS (για android δεν γνωρίζω) - το πρώτο-πρώτο από το 2009 και το δεύτερο από το 2010.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα