john47 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Καλησπερα παιδια πριν λιγες μερες κατα λαθος ενας γνωστος μου εκανε factory reset μολις ανοιξε εννοειτε ζητησε το password για να το ξεκλειδωση αλλα δεν το θυμαται υπαρχει καποιος τροπος να το ξεκλειδωσο
corsair04 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 εδώ είναι η μόνη λύση σου ακολουθείς τα βήματα και το ξεκλειδώνεις iforgot
Sheogorath Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Κλεμμ... *γκουχ*...ένο? 10 ποστς. Λέω εγώ τώρα... 1
corsair04 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δυστυχώς δεν υπάρχει είναι άχρηστο πλέον ούτε για ανταλλακτικά δεν μπορείς να το πουλήσεις και εφόσον το κινητό δεν έχει κλαπεί γιατί εκεί παραπέμπει η αναζήτηση άλλου τρόπου ξεκλειδώματος και εφόσον έχει αγοραστεί κανονικά με την απόδειξη αγοράς κάτι μπορεί να γίνει . Δεν είναι δυνατόν να μην θυμάσαι το email από το apple id
Kostasspil Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Κάνε επαναφορά κωδικού. Ούτε το μαιλ σου θυμάσαι? Αν όχι, επικοινώνησε με Apple 1
john47 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δεν ειναι για δικο μου κινητο ειναι για γνωστο μου ο οποιος το εχει αρκετο καιρο τωρα για το email δεν γνωριζο αν το θυμαται θα το κοιταξω anyway thanks για τα tips
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα