Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,εχω την συγκεκριμενη μητρικη:  Asus Sabertooth Mark S και θελω να ρωτησω αν δεχεται τις συγκεκριμενες μνημες : Gskill F3-2400C9-8GTXD

Δημοσ.

σημερα αγορασα αυτην την μητρικη και τις μνημες τις εχω αυτες απο το παλιο μου συστημα,απλως αυτες ειναι στα 2400mhz ενω η μητρικη γραφει εως 1866mhz. απλα ηθελα να μαθω αν κουμπωσω τις μνημες στην μητρικη αυτη θα δουλεψουν εστω σαν 1866?μπορω να κανω oc και να δουλευουν σαν 2400? η δεν δουλευουν οι 2400 σε μητρικη των 1866?

Δημοσ.

Κοιτα να δεις θυμαμαι κατι παρομοιο που το ρωταγανε για μνημες υψηλοτερων συχνοτητων πχ 2133 σε μητρικες μεχρι 1600 και τις περισσοτερες αν οχι ολες τις φορες λειτουργουσαν κανονικα στην μεγιστη ταχυτητα που υποστηριζε η μητρικη απλα αλλαζε αν θυμαμαι καλα το CL(βεβαια μιλαμε για διαφορα 0.5 δευτερολεπτου :P)

Δημοσ.

σημερα αγορασα αυτην την μητρικη και τις μνημες τις εχω αυτες απο το παλιο μου συστημα,απλως αυτες ειναι στα 2400mhz ενω η μητρικη γραφει εως 1866mhz. απλα ηθελα να μαθω αν κουμπωσω τις μνημες στην μητρικη αυτη θα δουλεψουν εστω σαν 1866?μπορω να κανω oc και να δουλευουν σαν 2400? η δεν δουλευουν οι 2400 σε μητρικη των 1866?

οι μνημες θα πεσουν σε Default ρυθμισεις, οπου δουλευει ο Memory Controller του εκαστοτε CPU που ειναι τοποθετημενος στην μητρικη..!  

συνηθως ειναι στα 1600ΜΗΖ..!  επειδη οι μνημες ειναι 2400, δεν σημαινει οτι δεν μπορουν να λειτουργησουν χαμηλοτερα..! 

κι εγω εχω και 2400αρες στο συστημα μου, αλλα ολες λειτουργουν στα 1600, οπου ειναι η συχνοτητα του αλλου μου ζευγαριου.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

σε speecy το δοκιμασα και ελεγε 1200 δλδ το μισο= 2400 και,στα βιος ανοιξα το οc,εβαλα 2400 manual και βαση οτι γνωριζοντας τα cas latency της μνημης τα εγραψα μεσα στα βιος στις ρυθμισεις των βιος,αποθηκευση,restart και ετοιμος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...