Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετα απο μια διακοπή που έγινε στο ρεύμα το pc σβήνει ανα διαστήματα (συνήθως ανα μια ωρα) τσεκαρα την θερμοκρασία σε περιπτωση βλαβης του επεξεργαστη με το everest και μου λέει 45%..καμία ιδέα;

Επεξ/σία από Reasonable
Δημοσ.

Είχα ίδια περίπτωση και υπήρχε θέμα με το power supply.

Βγάλε όλα τα περιφερειακά, εκτός πληκτρολογίου και τα την εκκίνηση κάνε pause στο BIOS.

Χωρίς φορτωμένο το λειτουργικό, δες αν σβήνει.

Αν παρεμβαίνει πρίζα ασφαλείας, η UPS εννοείτε τα αφαιρείς.

Δημοσ.

Μετα απο μια διακοπή που έγινε στο ρεύμα το pc σβήνει ανα διαστήματα (συνήθως ανα μια ωρα) τσεκαρα την θερμοκρασία σε περιπτωση βλαβης του επεξεργαστη με το everest και μου λέει 45%..καμία ιδέα;

Το 45% δεν είναι θερμοκρασία αλλά χρήση του επεξεργαστή.

Δες με το openhardware monitor τις θερμοκρασίες.

Δημοσ.

Όπως και να είναι, 84 βαθμοί με 5.5% φόρτο είναι πολλοί, ιδίως αν σκεφτείς ότι μετά τους 100 διακινδυνεύεις να λιώσει ο επεξεργαστής.

Που θα πάει δηλαδή αν παίξεις κανένα παιχνίδι;

Κάνε όπως είπε ο tsakonas, άνοιγμα και καλό φύσημα να φύγουν οι σκόνες και άλλαξε πάστα στον επεξεργαστή.

Βρες ένα δυνατό σεσουάρ και φύσα το με κρύο αέρα ή ακόμα καλύτερα πάρε ένα blower να στο κάνει λαμπίκο. Μόνο λίγο προσοχή στους ανεμιστήρες. Με ένα κατσαβιδάκι ή ένα λεπτό μαχαίρι ή ακόμα και με καπάκια από mpik στυλό, να τους ακινητοποιήσεις πριν αρχίσεις το φύσημα γιατί μπορεί να χαλάσει κανένας. Έχω δει σε λάπτοπ να λείπουν φτερωτές από τον ανεμιστήρα γιατί ο μάστορας που τα είχε καθαρίσει δεν τον κράτησε ακίνητο και με το blower έφευγαν κομμάτια. Μετά έκανε συνέχεια θόρυβο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...