JimPol Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Σκεφτομαι να βαψω το Corsair 200R μου ασπρο και θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε τι υλικα χρειαζεται να αγορασω..Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeraRosa Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Μπες youtube και δώσε πόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimPol Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 http://www.mysonax.gr/autoshop/-/402-cars.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δεν είναι τόσο απλό το βάψιμο όσο το φαντάζεσαι..Ο ποιο απλός τρόπος είναι με σπρει για ζαντες η αυτοκινητων..Αλλά έχει τα αρνητικα όπως μη αντοχή στον χρόνο με το παραμικρο χτύπημα θα ξεφλουδιζει.Η καλητερη λύση είναι η ηλεκτροστατικη βαφη αλλά θα πρέπει να λύσεις το κουτι πραγμα π απαιτεί κάποιον εξιδικευμενο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δεν είναι τόσο απλό το βάψιμο όσο το φαντάζεσαι..Ο ποιο απλός τρόπος είναι με σπρει για ζαντες η αυτοκινητων..Αλλά έχει τα αρνητικα όπως μη αντοχή στον χρόνο με το παραμικρο χτύπημα θα ξεφλουδιζει.Η καλητερη λύση είναι η ηλεκτροστατικη βαφη αλλά θα πρέπει να λύσεις το κουτι πραγμα π απαιτεί κάποιον εξιδικευμενο.Μπορεί να γίνει και χωρίς να το κάνει βίδες. Είχα κάνει ενα HAF έτσι, απλά μιας και χρεώνουν με το κομμάτι (εδώ τουλάχιστον) πρέπει να βρεις κάνα γνωστό.Διαφορετικά θέλει πολύ δουλειά για να γίνει σωστό χωρίς τα προβλήματα που αναφέρει ο Dinos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Μπορεί με πιστόλι ψαξε σε φαναρτζη η γενικά σε βαφεία αυτοκονητων...δεν θα σ πάρουν πολλά...εχω εγώ ένα γνωστό μου αλλά μένει Μαρκόπουλο στο Αεροδρόμιο κοντά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 εγω παντως το πισι που εχω στην φωτο μου που του εβαψα ενα μερος μπορντω το εκανα απλα με 2-3 στρωματα βαφης σπρει για μεταλλα . δεν ξερω αν αξιζει για ολο το κουτι ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Και λεφτά θα χαλάσεις (κάτω από 50Ε δεν το βλέπω να γίνεται) και αποτέλεσμα σωστό δεν θα έχεις.Το καλύτερο θα ήταν να πας σε ένα μοντέρνο και λευκό case πχ http://www.e-shop.gr/case-nzxt-source-340-midi-tower-white-window-p-PER.814714 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα