sodos Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Καλησπερα.Εχω προβλημα με το iphone 5s.Αλλαξα την μπαταρια του και την πρωτη φορα ανοιξε κανονικα.μετα απο λιγο το εκλεισα και οταν το ξανανοιξα μου εβγαζε το μηλο και μετα απο λιγο μπλε οθονη και επαννακινηση.απο εκεινη την στιγμη κανει το ιδιο.εκανα επαναφορα μεσω itune τελειωσε κανονικα αλλα εκανε παλι το ιδιο.αν γνωριζει καποιος η εχει παθει το ιδιο και το εφτιαξε αν μπορει να με βοηθησει.ευχαριστω πολυ.
Kostasspil Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Είσαι JB?? Αν ναι, μήπως έχεις Cracked tweaks? Και τέλος την μπαταρία την άλλαξες μόνος σου?
sodos Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Οχι δεν ειμαι jb.ναι την μπαταρια μονος μου την αλλαξα.ξαναεβαλα και την παλια μηπωσ και ηταν αυτο αλλα τιποτα.
sodos Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 μαλλον εχω βρει το προβλημα του.εχουν κοπει καποια καλωδιακια κατω απο μια βιδα.για την ακριβεια γραμμες της πλακετας ειναι οποτε ψαχνω για καινουρια motherboard.ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον.
zio10 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 μαλλον εχω βρει το προβλημα του.εχουν κοπει καποια καλωδιακια κατω απο μια βιδα.για την ακριβεια γραμμες της πλακετας ειναι οποτε ψαχνω για καινουρια motherboard.ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον. Καλύτερα ψάξε για καινούργιο κινητό ολόκληρο... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα