Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Αποφάσισα να αλλάξω τις μνήμες μου γιατί είχα 2 των 512mb ddr2 ενώ η μητρική μου μπορεί να χωρέσει 4 μνήμες και αποφάσισα να χρησιμοποιήσω και τις άλλες 2 θύρες. Αγόρασα λοιπόν 4 μνήμες του 1gb. Αφού τις τοποθέτησα, μετά από πολλές προσπάθειες, τελικά ο υπολογιστής άνοιξε αλλά μένει κολλημένος στο bios. Το θετικό είναι ότι οι μνήμες έχουν αναγνωριστεί καθώς γράφει ότι διαθέτει 4gb RAM. Αλλά δεν προχωρά στα windows. Τι πρέπει να κάνω;

Δημοσ.

είναι σίγουρο ότι η μητρική υποστηρίζει 4 γίγα ραμ; άσχετα ότι ανοίγει κλπ.

το βλέπεις απ τη σελίδα του κατασκευαστή πόση ραμ υποστηρίζει.

Δημοσ.

Μπήκα στη σελίδα και λέει επί λέξη: 

1. Supports DDR2 800/667/533 memory
  2. Dual Channel architecture support up to 8GB by 4 DIMM slots

* Due to standard PC architecture, a certain amount of memory is reserved for system usage and therefore the actual memory size is less than the stated amount.
Για να μη σε παιδεύω να πω κιόλας ότι είναι η gigabyte 965p-ds3

Δημοσ.

λοιπόν.

Αρχικά θα σου έλεγα να δοκιμάσεις με ένα-ένα τα στίκ σε διαφορετικές θέσεις να δεις μήπως έχει κάποια προβληματική υποδοχή η μητρική σου.

Σε δεύτερη φάση,αν το πρώτο δεν βγάλει αποτέλεσμα(δηλαδή το σύστημα σου ανοίγει κανονικά)άρχισε να προσθέτεις μνήμες μέχρι να ξανασυναντήσεις το πρόβλημα.

Οι μνήμες είναι όλες στην ίδια τάση/χρονισμούς;

Δημοσ.

Δηλαδή παρόλο που λέει 4gb RAM γίνεται να μη δουλεύει κάποια υποδοχή; Τις μνήμες τις αγόρασα όλες μαζί και είναι συμβατές τώρα για τάση/χρονισμούς τι εννοείς; δεν πείραξα κάτι..

Δημοσ.

Μετά απο αλχημείες που επιχείρησα με παλιές και νέες ram συνδεδεμένες τώρα έχω ένα άλλο θέμα. Ο υπολογιστής δεν ανοίγει καθόλου και αναβοσβήνουν τα λαμπάκια του πληκτρολογίου για πολλή ώρα γρήγορα και μετά πιο αργά -ότι ram και να έχει επάνω- ενώ ο υπολογιστής παραμένει "νεκρός". Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...