otommod Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Όπως λέει και ο τίτλος, λίγους μόνο μήνες αφού πήρα το Z2 μου, το έριξα κάτω, έπεσε πάνω σε πέτρα και ράγισε η οθόνη στο πάνω μέρος της. Δεν ράγισε μόνο το γυαλί ομως, καθώς δεν πιάνει και η αφή σε αυτό το σημείο... Έχετε καμία ιδέα για το τι με συμφέρει να κάνω; Αξίζει να προσπαθήσω να το επισκευάσω; Πόσο λέτε να μου πάρει κάποιος (έμπιστος) ; Και επίσης, πού πρόκειται να τον βρώ;
tsilitheo1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Ή αγοραζεις κατι τετοιο www.ebw.gr/el/Product/1300235/Original-LCD-Display-with-Touch-Screen-Sony-Xperia-Z2-Black και το αλλαζεις εσυ ή καποιος που ξερει ή βαζεις μια αγγελια εδω αναζητωντας ενα ιδιο αλλα με καμμενη μητρικη ωστε να παρεις την οθονη.... Πιστευω το 2ο θα σου ερθει πιο φτηνα αν βρεις.. Ωχχχ....ξεχασα το waterproof. ... Καλυτερα αντιπροσωπεια...
nikos903 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Αν έχεις υπομονή και πιστεύεις οτι "το έχεις" τότε πάρε τα ανταλλακτικά και φτιάξτο. Οθόνη και αυτοκόλλητα. (όλο το αδιάβροχο είναι το αυτοκόλλητο αυτό, αν μπει σωστά και το μπρος και το πίσω δεν έχεις θέμα). Αν δεν το έχεις το σπόρ τότε μαγαζί, και υπολόγισε τσουχτερή τιμή μιας και το κινητό είναι ακριβούτσικο (πάρε τηλ πρώτα)... Όπως και να έχει αν το πας σε μαγαζί να τους πεις να σου βάλουν το κανονικό αυτοκόλλητο και όχι απλή ταινία διπλής όψης γιατί έτσι θα χάσεις το αδιάβροχο όπως λέει και ο tsilitheo1.
tsilitheo1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Η οθονη Νικο δεν μου φαινεται και τοσο σοϊ παντως...σε αυτη την τιμη και απο τα χαρακτηριστικα (brand name:FOR Sony) για ιμιτασιον φαινεται...
nikos903 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Ε ναι ιμιτασιόν είναι, το θέμα είναι οτι και γνήσια να γράφει είσαι σίγουρος οτι είναι; Μόνο απο χαλασμένο βρίσκεις στα σίγουρα γνήσια... Τώρα για διαφορά στον φωτισμό αν έχει και πόσο έχει δεν ξέρω. Έτσι όπως το βλέπω εγώ το θέμα είναι να δουλεύει και να μην δώσει τόσα όσα κάνει το κινητό καινούργιο....
otommod Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Καλησπέρα ξανα, συγγνώμη για την καθυστέρηση. Επομένως, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσπαθήσω να βρω μια οθόνη σε καλή τιμή και μετά να την βάλω, εγώ ή όποιος άλλος. Ξέρεται τουλάχιστον κάποιο καλό κατάστημα/άνθρωπο που να μπορεί να την βάλει και να την κάνει αδιάβροχη και όλα; Πόσο λέτε να πάρει περίπου;
nikos903 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Αν βρεις φθηνή οθόνη ναι, είτε την περνάς εσύ είτε την πας έξω (συνεννοήσου απο πριν για το πόσο θα σου πάρει και ρώτα 2-3 πριν πας για την αλλαγή, όπως και να έχει να πάρεις τα ειδικά αυτοκόλλητα να βάλεις αυτά και όχι απλή ταινία). Να σου προτείνω κανέναν δεν ξέρω αλλά υπολόγιζε πάνω απο 20 η αλλαγή (με δικά σου τα υλικά). Μπορείς να βάλεις αγγελία εδώ στο site για κάποιον να στην περάσει αλλα ζήτα τιμή απευθείας για να βρεις ποιος σε συμφέρει. Σαν διαδικασία δεν είναι πολύ δύσκολη αλλά θέλει ζεστό αέρα για να βγούνε τα καπάκια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα