Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλλους. σκέφτομαι μέσα στον μήνα την αγορά ενός τηλεφώνου. δέν έχω αποφασίσει πόσα χρήματα θα διαθέσω χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα πάω για κάτι φτηνό αλλά όχι και για κάτι πολύ ακριβό. απο καιρό γλυκοκοιτάζω την εν λόγω συσκευή και δέν σας κρύβω με έχει κερδίσει απο τα άπειρα reviews που έχω δεί.

ώντας ένας άνθρωπος που είμαι με το ίδιο τηλέφωνο απο το 2008 (samsung galaxy s gt-i9000) νομίζω οτι δικαιούμε να κάνω ένα καλό δώρο στον εαυτό μου.

ερωτήσεις λοιπόν.

υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που είναι κάτοχοι της εν λόγω συσκευής???

θα είναι ένα futureproof τηλέφωνο με κανονική χρήση/ιντερνετ/λιγότερο παιχνίδια?

είναι αρκετά μεγάλο σε βαθμό που να κουράζει είτε το βάρος είτε ο όγκος?

τα περίπου 390 ευρώ που ζητάει είναι καλό vfm για τα χαρακτηριστικά του?

έχει κανείς να μου προτείνει στα περίπου ίδια χρήματα κάτι αντίστοιχο αλλά με αιτιολογία?

υγ. παρατήρησα οτι έρχεται και σε δίκαρτο με 3 gb ram και σε χρυσό χρώμα(μου άρεσε πολύ) αλλά η τιμή είναι ποιό υψηλή. όμως στο skroutz υπάρχει και αυτό http://www.skroutz.gr/s/6221341/Huawei-Ascend-Mate-7-32GB.html

πώς γίνεται να είναι τα 3gb ram χρυσό και ΜΟΝΟΚΑΡΤΟ? τυπογραφικό λάθος?

ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ το dual sim (32gb, 3ram) gold. Ποιοτικά η συσκευή είναι εξαιρετική. Δέν κολλάει, δέ σε προβληματίζει, δέ σου δημιουργεί προβλήματα. Το μέγεθος σίγουρα παίζει ρόλο, αλλά είναι υποκειμενικό το αν ενοχλεί ή όχι.

Τη συστήνω ανεπιφύλακτα. Ψάξε αν έχεις χρόνο στο forum, σε πρόσφατες καταχωρήσεις θα δείς περισσότερες πληροφορίες.

Δημοσ.

αυτό θα ήθελα να ρωτήσω, να προτιμήσω τα 3 gb ή τα 2 gb??? θα υπάρχει σίγουρα διαφορά έτσι?? και πόσο μάλλον για εμένα που θέλω να το κρατήσω χρόνια.

το μέγεθος θα το ήθελα μεγάλο για να το χρησιμοποιώ και σάν τάμπλετ οπότε δέν με ενοχλεί και πολύ.

στο φόρουμ έψαξε αλλά δέν βρήκα κάτι δυστηχώς και απο χθές δέν μου είχε απαντήσει κανείς και σκέφτικα οτι δέν αξίζει να ασχοληθεί κανείς με το τηλέφωνο αυτό.

το βάρος του φίλε μου πώς είναι??

απο εφαρμογές έχει πολλές εγκατεστιμένες απο την αρχή?? (βλέπε σάμσουνγκ) ώστε να έχει αυτά τα σπαστικά κολλήματα και γενικά να είναι "βαρύ"" ??

Δημοσ.

αν θες να το εχεις για χρονια παρε την εκδοση με τα 3gb και οσον αφορα τις εφαρμογες εχει μονο τα βασικα..αυτο μπορεις να το μαθεις με ενα απλο googlarisma!!!!

Δημοσ.

οπότε πιστεύεις οτι είναι μία τίμια επιλογή για τα χρήματά του έτσι????? θεωρώ οτι η huawei  απο της "κινέζικες" είναι η κορυφαία εταιρία γιατό και θα τους δώσω τα χρήματά μου. σε κάτι επώνυμο δέν θέλω να πάω μιάς και θεωρώ οτι για αυτά που ζητάνε δίνουν πολύ λίγα. (άσε που δέν υπάρχουν και τα μετρητά αυτά)

Δημοσ.

Εγω παντως εχω αυτο με τα 16 και το τηλ ειναι καταπληκτικο..δεν εχει την οθονη του g3 ουτε η μπροστινη του καμερα ειναι για 5mpix αλλα το τηλ δεν κολλαει εχει τρομερη μπαταρια και σχεδιαση και σε ολα του ειναι καταπληκτικό

Δημοσ.

Επειδη το ψηνω και εγω παιδια εχω διαβασει διαφορα για χαμηλο ηχο στο μικροφωνο ισχυει κατι τετοιο; Η οθονη που υστερει Karembe78 σε σχεση με το G3;

Δημοσ.

φίλε μου κάνεις λάθος όσων αφορά τον ήχο! έχει απο τα ποιά δυνατά ηχεία. τουλάχιστων και σε ελληνικά review και binteo όσο και σε ξένα γίνετε ιδιαίτερη αναφορά στο ηχείο του. αυτό που θέλω εγώ είναι να μάθω άν η έκδοση με τα 3 gb ram αξίζει σάν αγορά για τα χρήματα που ζητάει. όπως και να το δείς τα 480+ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ

Δημοσ.

αυτό θα ήθελα να ρωτήσω, να προτιμήσω τα 3 gb ή τα 2 gb

το βάρος του φίλε μου πώς είναι??

Να προτιμήσεις τα 3gb

Το βάρος του δέ θα σε απασχολήσει.

Δημοσ.

Κοιταξε εχω ενα θέμα με το που βαλω τα handsfree δεν τον ακουω δυνατά και δεν ξερω για.πιο λογο συμβαινει..κατα τα αλλα ειναι τρομερο το τηλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...