βασίλης33 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 καλησπέρα σε όλλους. σκέφτομαι μέσα στον μήνα την αγορά ενός τηλεφώνου. δέν έχω αποφασίσει πόσα χρήματα θα διαθέσω χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα πάω για κάτι φτηνό αλλά όχι και για κάτι πολύ ακριβό. απο καιρό γλυκοκοιτάζω την εν λόγω συσκευή και δέν σας κρύβω με έχει κερδίσει απο τα άπειρα reviews που έχω δεί. ώντας ένας άνθρωπος που είμαι με το ίδιο τηλέφωνο απο το 2008 (samsung galaxy s gt-i9000) νομίζω οτι δικαιούμε να κάνω ένα καλό δώρο στον εαυτό μου. ερωτήσεις λοιπόν. υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που είναι κάτοχοι της εν λόγω συσκευής??? θα είναι ένα futureproof τηλέφωνο με κανονική χρήση/ιντερνετ/λιγότερο παιχνίδια? είναι αρκετά μεγάλο σε βαθμό που να κουράζει είτε το βάρος είτε ο όγκος? τα περίπου 390 ευρώ που ζητάει είναι καλό vfm για τα χαρακτηριστικά του? έχει κανείς να μου προτείνει στα περίπου ίδια χρήματα κάτι αντίστοιχο αλλά με αιτιολογία? υγ. παρατήρησα οτι έρχεται και σε δίκαρτο με 3 gb ram και σε χρυσό χρώμα(μου άρεσε πολύ) αλλά η τιμή είναι ποιό υψηλή. όμως στο skroutz υπάρχει και αυτό http://www.skroutz.gr/s/6221341/Huawei-Ascend-Mate-7-32GB.html πώς γίνεται να είναι τα 3gb ram χρυσό και ΜΟΝΟΚΑΡΤΟ? τυπογραφικό λάθος? ευχαριστώ εκ των προτέρων.
alexisargos Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Χρησιμοποιώ το dual sim (32gb, 3ram) gold. Ποιοτικά η συσκευή είναι εξαιρετική. Δέν κολλάει, δέ σε προβληματίζει, δέ σου δημιουργεί προβλήματα. Το μέγεθος σίγουρα παίζει ρόλο, αλλά είναι υποκειμενικό το αν ενοχλεί ή όχι. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα. Ψάξε αν έχεις χρόνο στο forum, σε πρόσφατες καταχωρήσεις θα δείς περισσότερες πληροφορίες.
alexandro7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Απλά ότι καλύτερο στην στα λεφτά του..το έχει ένας ξαδερφος μου και ειναι τέλειο!!!
βασίλης33 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 αυτό θα ήθελα να ρωτήσω, να προτιμήσω τα 3 gb ή τα 2 gb??? θα υπάρχει σίγουρα διαφορά έτσι?? και πόσο μάλλον για εμένα που θέλω να το κρατήσω χρόνια. το μέγεθος θα το ήθελα μεγάλο για να το χρησιμοποιώ και σάν τάμπλετ οπότε δέν με ενοχλεί και πολύ. στο φόρουμ έψαξε αλλά δέν βρήκα κάτι δυστηχώς και απο χθές δέν μου είχε απαντήσει κανείς και σκέφτικα οτι δέν αξίζει να ασχοληθεί κανείς με το τηλέφωνο αυτό. το βάρος του φίλε μου πώς είναι?? απο εφαρμογές έχει πολλές εγκατεστιμένες απο την αρχή?? (βλέπε σάμσουνγκ) ώστε να έχει αυτά τα σπαστικά κολλήματα και γενικά να είναι "βαρύ"" ??
alexandro7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 αν θες να το εχεις για χρονια παρε την εκδοση με τα 3gb και οσον αφορα τις εφαρμογες εχει μονο τα βασικα..αυτο μπορεις να το μαθεις με ενα απλο googlarisma!!!!
βασίλης33 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 οπότε πιστεύεις οτι είναι μία τίμια επιλογή για τα χρήματά του έτσι????? θεωρώ οτι η huawei απο της "κινέζικες" είναι η κορυφαία εταιρία γιατό και θα τους δώσω τα χρήματά μου. σε κάτι επώνυμο δέν θέλω να πάω μιάς και θεωρώ οτι για αυτά που ζητάνε δίνουν πολύ λίγα. (άσε που δέν υπάρχουν και τα μετρητά αυτά)
karembe78 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Εγω παντως εχω αυτο με τα 16 και το τηλ ειναι καταπληκτικο..δεν εχει την οθονη του g3 ουτε η μπροστινη του καμερα ειναι για 5mpix αλλα το τηλ δεν κολλαει εχει τρομερη μπαταρια και σχεδιαση και σε ολα του ειναι καταπληκτικό
βασίλης33 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 αυτό που με κολλάει είναι οτι στα 490 ευρώ που έχει τα 3gb ram στα 510 κάνει το note 4.
trok-trok Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Επειδη το ψηνω και εγω παιδια εχω διαβασει διαφορα για χαμηλο ηχο στο μικροφωνο ισχυει κατι τετοιο; Η οθονη που υστερει Karembe78 σε σχεση με το G3;
βασίλης33 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 φίλε μου κάνεις λάθος όσων αφορά τον ήχο! έχει απο τα ποιά δυνατά ηχεία. τουλάχιστων και σε ελληνικά review και binteo όσο και σε ξένα γίνετε ιδιαίτερη αναφορά στο ηχείο του. αυτό που θέλω εγώ είναι να μάθω άν η έκδοση με τα 3 gb ram αξίζει σάν αγορά για τα χρήματα που ζητάει. όπως και να το δείς τα 480+ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ
alexisargos Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 αυτό θα ήθελα να ρωτήσω, να προτιμήσω τα 3 gb ή τα 2 gb το βάρος του φίλε μου πώς είναι?? Να προτιμήσεις τα 3gb Το βάρος του δέ θα σε απασχολήσει.
karembe78 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Κοιταξε εχω ενα θέμα με το που βαλω τα handsfree δεν τον ακουω δυνατά και δεν ξερω για.πιο λογο συμβαινει..κατα τα αλλα ειναι τρομερο το τηλ
achilles_g_ Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Η έκδοση με 3 gb 599 στο you, 520 περιπου με τα εξοδα αποστολής στο Amazon.es. όπως και να το κάνουμε, πολλά τα λεφτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα