stevengreeceGR Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Πως μπορώ να εγκαταστήσω τα GDR2 στο Lumia 635? Άκουσα να μπω στο windows insider να πατήσω ναι στα wp10, αλλά να εγκαταστήσω μόνο τηνgdr2. Μετά γίνεται να μην πάρω τα 10 preview αν δεν θέλω; Επίσης αν πατήσω accept στα wp10, μετά μπορώ να πατήσω reject δηλαδή να μην τα κατεβάσω και να βγω απ το insider?
jim_p Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δεν μπορεις γιατι... δεν εχει βγει ακομα ουτε για οσους εχουν preview for developers.Και το insider ειναι για να βαλεις wp 10 technical preview. Και οταν βγει θα την παρεις απο το preview for developers. https://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/preview-for-developers/178ac8a1-6519-4a0b-960c-038393741e96 Ολα αυτα βεβαια αν ΔΕΝ εχεις 930, γιατι αν εχεις, το insider σου βαζει την gdr2 http://www.windowscentral.com/lumia-930-users-can-grab-windows-phone-81-update-2-windows-insider-app
hliastsek Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δηλαδη η gdr2 δεν εχει βγει ακομα ? Δεν εχω preview for developers και περιμενω να βγει κανονικα
jim_p Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Οχι δεν εχει βγει. Αν ειχε βγει, θα την ειχα Μιλαμε παντα για ολα τα κινητα εκτος του 930.
ignatisxatzis Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Εχει βγει φιλε μου και μπορεις να την παρεις αν βαλεις insider θα σου κανει πρωτα update σε gdr2 και επειτα θα σου κανει update σε 10. Εχω ενα lumia 925 και το εχω ετσι.Πολυ καλυτερη αποδοση μπαταριας!
stevengreeceGR Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Γίνεται να κατεβάσω μόνο τα gdr2? Δεν θέλω τα 10. Μετανμολις βγει η κανονική έκδοση. Επίσης στο insider μόλις πατήσω accept και μου βγει η αναβάθμιση γίνεται να διαγράψω την εφαρμογή και μα μην μου ξαναβγεί η αναβαθμσιη; Τα gdr2 κολλάνε;
ignatisxatzis Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 εγω σε lumia 925 εχω την gdr2 και δεν μου κολλαει καθολου. Δεν ξερω τι κινητο εχεις παντως.Στα 925 χρειαζονται πρωτα ενα update σε gdr2 και μετα κατεβαινουν τα 10. μολις γινει η εγκατασταση της 2 σβηνεις την insider και εισαι οκ.
jim_p Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Εγω εχω ενα 620 και το insider και το preview for developers εγκατεστημενα. Στο insider εχω ανενεργη την σχετικη επιλογη γιατι θα με παει σε w10tp αν την ενεργοποιησω και κανω update. Στο preview for developers την εχω ενεργη και τσεκαρω για update καθε 10-15 μερες αλλα δεν βγαζει κατι. Εισαι σιγουρος 100% λοιπον πως αν ενεργοποιησω την επιλογη στο insider πως θα με παει σε gdr2? Δεν εχω καν 2ο κινητο, οποτε δυσκολα θα το ρισκαρω. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2015 από jim_p
stevengreeceGR Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Να βάλω τα gdr2? Θα κολανε; Μικρό κοληματα δεν με πειράζουν αλλά άμα κάνει επανεκκινήσεις και κολαει πολύ ας το αφήσω. Τι να κάνω τελικά; Έχω το 635.
hliastsek Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Το preview for developers και το insider τι διαφορα εχουν?
stevengreeceGR Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Το insider είναι για τα wp10, ενω το preview for developers είναι για τις μικρές εκδόσεις. Επίσης το insider είναι για alpha εκδόσεις ενώ το preview for developers για beta εκδόσεις. Πριν λίγο έβαλα στο κινητό μου gdr2 μέσω του insider. 1
obi Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 To insider είναι για preview upgrade-update στα Windows 10 mobile. Προς το παρόν διανέμει alpha εκδόσεις του λειτουργικού. To preview for developers είναι για preview update των Windows Phone 8/8.1 . Διανέμει μάλλον rtm εκδόσεις του λειτουργικού. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα